Widgets Magazine

Ο Χείρωνας κάνει την είσοδο του στον Κριό.

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ιχθύ και τα ζώδια του νερού αρχίζουν να έχουν λάμψη και ενέργεια.

Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό, τάση για ελευθερία και αποδέσμευση καταστάσεων.

Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο, υποχρεώσεις, καταστάσεις που πιέζουν οικονομικά. Ερωτικά μπλοκαρίσματα.

Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα, λανθασμένη εκτίμηση καταστάσεων και διάθεση για εξαπάτηση.

Ερμής εξάγωνο με Κρόνο, ιδέες και πράξεις μέσα από αντικειμενικότητα.

Ερμής τετράγωνο με Δία, συζητήσεις και επαφές με τάσεις σχολιασμού ή ακόμη και κουτσομπολιού.

Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα, πίεση και ζήλια σε θέματα ερωτικά ίσως οικονομικές ευκαιρίες για κάποιους.

 

Κριός

Μια εβδομάδα όπου προτεραιότητα για σας έχει το εργασιακό σας κομμάτι και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να περάσετε σε ένα στάδιο παραπάνω ώστε να αυξηθούν τα έσοδά σας. Θα είστε τυχεροί καθώς μια κατάσταση που θα προωθείτε θα έχει θετική έκβαση. Απλά αποφύγετε κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας ώστε να μη μπλεχτείτε.

Μια συνάντηση που ένα άτομο που επιδιώκεται εδώ και καιρό, προκύπτει τυχαία και πιθανόν να αρχίσει μια σχέση που θα σας δώσει νέες ελπίδες και νέες ευκαιρίες.

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε κάποια νεύρα ή εντάσεις παραπάνω από κάτι που θα μάθετε αλλά καλό είναι να λειτουργήσετε στο παρασκήνιο.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, ίσως δημιουργήσει κάποια θέματα στην εργασίας σας αλλά θα σας βγάλει και από ένα αδιέξοδο.

 

Ταύρος

Νιώθετε ανάμεικτα συναισθήματα αυτή την περίοδο και πολλές φορές περνάτε από χαρά στη λύπη και πάλι το αντίθετο. Τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας θα είστε σε μια κατάσταση που αφορά σχόλια τρίτων. Μια κατάσταση που έχει να κάνει με νομικά ή δικαστικά θέματα, σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε με άλλα εφόδια.  Ένα άτομο από το κοντινό σας χώρο που περιμένετε μια στήριξη ίσως σας δώσει αρνητική απάντηση και θα πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε κάποιες συναντήσεις ή επαφές που αφορούν νέες συνεργασίες.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, σας φέρνει στην επιφάνεια μια σχέση που έχετε με ένα σύντροφο ή με ένα παιδί σας και πρέπει να δείτε πώς να το χειριστείτε.

 

Δίδυμοι

Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, μπαίνουν σε μια σειρά και πλέον νιώθετε πώς είστε “ξαλαφρωμένοι” καθώς μπαίνουν στη θέση τους πράγματα. 18 και 19 του μήνα, προσπαθήστε να μη πέσετε “θύμα σχολιασμού” άλλων και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Στα μέσα της εβδομάδας, μια γνωριμία με ένα άτομο, θα σας βοηθήσει για θέμα επαγγελματικών. 22 με 23 του μήνα, ίσως έρθετε σε σύγκρουση με ένα άτομο που προσπαθεί να σας επιβληθεί. Τις ίδιες μέρες θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση και θα προκαλέσετε κάποια γνωριμία ή σχέση καθώς τραβάτε τα βλέμματα.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, σας φέρνει μπροστά σας βοηθά να χειριστείτε μια κατάσταση μέσα στο σπίτι και να ξεκαθαρίζετε με αυτή.

 

 

 

Καρκίνος

Εβδομάδα επαφών και συζητήσεων, η οποία θα σας φέρει μπροστά σε ευχάριστες εξελίξεις. Κυρίως όσοι ψάχνετε για εργασία είναι καλή ευκαιρία να δείξετε τον καλύτερο χαρακτήρα σας, αφού ευνοείστε βάση συνθηκών. Μια πληροφορία από την αρχή της εβδομάδας, ίσως σας ξεσηκώσει για κάτι που θα μάθετε. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να μην είναι από έγκυρη πηγή ή ίδια η πληροφορία να είναι διαστρεβλωμένη. 20 και 21 του μήνα μια συνάντηση με ένα καινούριο άτομο στη ζωή σας, θα σας ανοίξει τα μάτια για μια κατάσταση. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί και προσοχή το πώς διαχειρίζεστε τόσο τη γλώσσα σας όσο και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που θα συνδεθείτε ερωτικά το οποίο μπορεί να έχει σχέση από το κοντινό σας περιβάλλον.

 

 

Λέων

Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με νέα έσοδα έρχονται στη ζωή σας. Ένα άτομο ίσως τολμήσει να σας πλησιάσει για ένα θέμα που αφορά την αύξηση των οικονομικών σας. 18 και 19 του μήνα, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Τις επόμενες μέρες βάζετε τα πράγματα κάτω και επαναπροσδιορίζετε το πρόγραμμά σας. Προσοχή βέβαια αυτές τις μέρες σε υπερβολές τόσο σε θέματα υγείας, όσο και στο πορτοφόλι σας. Η ξεκούραση θα είναι μια λύση για σας, σε πολλά σας προβλήματα. Από τις 22 του μήνα και μετά, αρχίζετε να έχετε περισσότερες επαφές και συναντήσεις για να πετύχετε κάτι που θέλετε.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει κάποια έκτακτα έσοδα ή μια νέα πηγή εσόδων.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να προσέχετε τις επικοινωνίες με άτομα καθώς ίσως κάποιες φορές παρερμηνεύσετε τα λόγια τρίτων. Ένα άτομο νέο στη ζωή σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε μια κατάσταση στη ζωή σας. 18 και 19 του μήνα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, μη πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Στα μέσα της εβδομάδας αν σας καλέσουν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση θα πρέπει να πάτε καθώς θα έχετε κάποιο όφελος από αυτή. Προς το τέλος της εβδομάδας ότι αποφάσεις πάρετε θα πρέπει να είναι δικές σας και όχι να παρασυρθείτε από τρίτους.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει μπροστά ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με σας και την προώθηση των σχεδίων σας.

 

 

Ζυγός

Μια εβδομάδα, όπου πολλοί από σας θα απομονωθείτε για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Ίσως κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις, τις οποίες δεν πρέπει να αποκαλύψετε μέχρι να βρείτε μια άκρη στις κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Μέσα από αυτές όμως θα υπάρξει και μια συζήτηση όπου ένα άτομο θα σας στηρίξει κρυφά. Για κάποιους θα προκύψει μια ερωτική γνωριμία, την οποία προς το παρόν θα την κρατήσετε κρυφή. Κάποιοι από σας θα πρέπει να προσέξετε στην εργασία σας, καθώς θα υπάρχουν σχόλια αλλά και εντάσεις. 19 και 20 του μήνα, ξεκαθαρίζετε καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και βρίσκετε λύσεις.

Στην Πανσέληνο στις 19 του μήνα, θα πρέπει να εστιαστείτε σε θέματα υγείας και να ξεκουραστείτε.

 

 

 

Σκορπιός

Ένα διάστημα όπου προσπαθείτε να “απλώσετε” τα δίχτυα σας, επαγγελματικά, γιατί πλέον είστε ατρόμητοι και μπορείτε να τα καταφέρετε. Ένα άτομο θα είναι δίπλα σας και θα στηρίζει τις επιλογές σας, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Όσοι είστε ήδη σε κάποια δουλειά προκύπτει μια νέα πρόταση για δεύτερη εργασία είτε ημιαπασχόληση είτε εποχιακή. Ενώ για κάποιους από σας, θα έρθει μια νέα συνεργασία. Όσοι είστε γονείς θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας, καθώς θα είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ή θα φέρεστε προς αυτά με λάθος τρόπο. Κάποιοι από σας, θα πρέπει να προσέξετε μην μπερδέψετε το επαγγελματικό με το ερωτικό κομμάτι. Το Σαββατοκύριακο μια πληροφορία που έχει να κάνει με ένα μυστικό ίσως σας προβληματίσει.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας βοηθήσει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να πάρετε μια μορφή στήριξης για ένα σας  στόχο.

 

Τοξότης

Η περίοδος αυτή για  σας, έχει να κάνει με την εικόνα σας και την κοινωνική σας προβολή προς τα έξω. Οπότε μη χάσετε ευκαιρία να δείξετε εσείς αυτό που θέλετε. Κάποιοι  θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας βάλει πλέον σε μια άλλη διάθεση. 19 και 20 του μήνα, οργανώνετε τα πράγματα έτσι ούτως ώστε να κάνετε καλύτερο καταμερισμό εξόδων. Το κάνετε βέβαια αυτό γιατί θέλετε να κάνετε κάποιες πρακτικές αγορές για το χώρο σας. 21 και 22 του μήνα, ίσως είστε λίγο υπερβολική στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά επίσης μη προβείτε σε σπατάλες που μετά το μετανιώσετε.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, αφορά τον τομέα των επαγγελματικών σας και σας δίνει τη ευκαιρία να κάνετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας.

 

Αιγόκερως

Από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε αυτά που λέτε ως προς τον τρόπο που τα λέτε καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. Προσοχή επίσης και ως προς την οδηγική σας συμπεριφορά.

Υπάρχει περίπτωση προς τα μέσα της εβδομάδας, να προβείτε στην αγορά ή στην πώληση ενός ακινήτου ή κάποιου στοιχείου της περιουσίας σας. Γενικά είναι μια καλή περίοδος που ενδείκνυται να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων. Ένα θέμα με ένα σας παιδί ίσως σας δώσει μια ευχάριστη έκπληξη. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει περίπτωση να κάνετε μια μικρή μετακίνηση ή ένα κοντινό ταξίδι.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, αφορά συμβόλαια και υπογραφές που ενδέχεται να κάνετε για το κλείσιμο μιας υπόθεσης.

 

Υδροχόος

Νιώθετε αρκετή πίεση και κάποιες φορές εγκλωβίζεστε μέσα σε ένα αδιέξοδο του μυαλού σας. Τα πράγματα όμως στρώνουν καθώς μέσα από επαφές και συναντήσεις, βρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας. 19 και 20 του μήνα, ίσως σας έρθουν έκτακτα χρήματα από ένα άτομο ή μια κατάσταση. Τις ίδιες μέρες μια κατάσταση που αφορά το σπίτι θα πρέπει να την κρατήσετε μυστική.  Το Σαββατοκύριακο είναι μέρες που ίσως θελήσετε να βγείτε και να περάσετε καλά. Απλά προσέξτε μη δώσετε τροφή για σχόλια.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, έχει να κάνει με χρήματα από τρίτες πηγές ή με καταστάσεις που αφορούν το δημόσιο.

 

Ιχθύες

Μια εβδομάδα όπου, αρχίζει μια νέα εργασία ή συνεργασία για σας, για να μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Αν και τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, νιώθετε ένα μπέρδεμα και ένα χάος στο μυαλό, χαλαρώστε και αποφασίστε για οτιδήποτε θέλετε αργότερα. Τις επόμενες μέρες και με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας, θα αρχίσετε να κάνετε επαφές και να έχετε έντονη κινητικότητα. Ένα άτομο θα θελήσει να στηρίξει ένα σας σχέδιο και να νιώσετε πώς δεν είστε μόνοι. Μια εξέλιξη προς το Σαββατοκύριακο έρχεται να σας ανατρέψει τα σχέδια και επίσης θα πρέπει να προσέξετε τι υπόσχεστε.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει νέες επαφές και συνεργασίες καθώς και για τους αδέσμευτους μια ερωτική σχέση.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 4 Φεβρουαρίου ως 10 Φεβρουαρίου.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here