Widgets Magazine

 Κρόνος ανάδρομος στον Αιγόκερο. Να δούμε κάποια πράγματα πιο σοβαρά και να βρούμε πώς μπορούμε να οργανώσουμε με ωριμότητα κάποια πράγματα.

 Ερμής εξάγωνο με Άρη τετράγωνο με Κρόνο.

 Πρέπει να εκφράσω πράγματα -σκέψεις και λόγια και να φιλτράρουμε μέσα από ωριμότητα. Να τολμήσω την επικοινωνία ακόμη και αν έχει κόστος.

Κρόνος βόρειος αντίθεση θέματα οικογένειας .

Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα, επικοινωνία μέσα από τάση πείσματος και υποψίας, σκληρή δουλειά.

Ερμής τρίγωνο με Δία. Ταξίδια, συμβόλαια, υπογραφές, νέες προτάσεις, νέες ευκαιρίες.

Αντίθεση Άρης με Δία, να προσπαθήσω να επεκταθώ, να ξεφύγω από τα δεσμά και να ανοίξω ορίζοντες.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο-Σκορπιό.

Κριός

Αυτό το διάστημα μπαίνετε σε έντονη δράση και προσπαθείτε συνεχόμενα από τη μία να κλείσετε πράγματα, που είχατε αφήσει εκκρεμή και από την άλλη να ανοίξετε νέα μέτωπα στη ζωή σας. Για αυτό το λόγω θα αναζητήσετε την επικοινωνία με πολύ κόσμο, θα θελήσετε να γνωρίσετε άτομα και να έχετε αρκετές επαφές. Προσοχή βέβαια στις επαφές σας καθώς θα έχετε μια ακατάπαυστη και πηγαία έκφραση του λόγου σας, κάτι που κάποιες φορές άθελά σας ίσως και να ξεφύγετε λέγοντας αυτά που δεν πρέπει. Κυρίως με άτομα που έχουν κάποια εξουσία σε σας, προσοχή στις συγκρούσεις. Στις 4 του μήνα, θα θελήσετε ίσως να κάνετε ένα ταξίδι ή γενικά μια επαφή που απαιτεί ένα μακροπρόθεσμο στόχο σας. Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαΐου, θα σας φέρει μπροστά σε αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Μια εβδομάδα κάποιες φορές νιώθετε πώς δεν πιστεύετε εύκολα σε ότι βλέπετε και ότι γίνετε στη ζωή σας και πολλές φορές είστε καχύποπτοι ως προς τον τρόπο που σας προσεγγίζουν οι άλλοι. Θα βλέπετε πολλές φορές πώς οι άλλοι προσπαθούν να σας προβάλλουν τα δικά τους σχέδια σε σας. Από τις 29 του μήνα ίσως να πάρετε κάποια χρήματα που δεν τα υπολογίσατε. Προσοχή όμως μη τα σπαταλήσετε, καθώς προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σας εάν κάνετε την απαιτούμενη οικονομία.  Δεν θα λείψει και κάποια ευκαιρία για μια νέα ερωτική γνωριμία σε αρκετούς από σας κυρίως 3 με 4 του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 5 μήνα, να βρείτε τρόπους να βγάλετε προς τα έξω την προσωπικότητά σας και να τολμήσετε να κάνετε νέα πράγματα .

Δίδυμοι

 Ο τρόπος που κινήστε και συνδιαλέγεστε με κόσμο, είναι τόσο άμεσος και ευχάριστος που σας κάνει να νιώθετε ένα βήμα πιο κοντά στην τόλμη και την επιτυχία. Παρόλα αυτά μέσα σας, θα έχετε αρκετές ανησυχίες στο πώς θα κυλήσουν οι καταστάσεις και διακατέχεστε από έντονο άγχος.  Μια πιθανή ερωτική γνωριμία στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να είναι μια έκπληξη που δεν θα περιμένετε. Προσοχή βέβαια, καθώς θα βρεθείτε αρκετές φορές με άτομα που οι στόχοι τους δεν θα είναι ξεκάθαροι, οπότε μην τα δώσετε όλα και αφεθείτε προς χάρη μιας ομάδας φίλων. 1 και 2 του μήνα, προσοχή σε σχέση με τα δικά σας άτομα καθώς είστε αρκετά αδιάλλακτοι σε αυτά που λέτε και μπορεί να στεναχωρήσετε άθελά σας. 3 και 4 του μήνα, θα έχετε ευχάριστα νέα σε σχέση με μια εργασία που είναι να αναλάβετε. Η Νέα Σελήνη στις 5 μήνα, σας ζητά να βγείτε και να εκφράσετε αυτά που θέλετε να πείτε και να μην διστάσετε να τολμήσετε και να διεκδικήσετε.

Καρκίνος

Προτεραιότητα για τώρα έχει η δουλειά σας. κάτι το οποίο από τη μία σας αγχώνει και από την άλλη μπορεί πολλές φορές να σας βγάλει εκτός ορίων και να έχετε συγκρούσεις με τους γύρω σας. Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ωραίο τρόπο χωρίς γκρίνια και νεύρα, θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παρόλο που είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος με φίλους και γνωστούς, μην κάνετε από τώρα ξεκαθαρίσματα απλά κρατήστε μια τυπική σχέση καθώς τα συγκεκριμένα άτομα μπορεί εν καιρώ να φανούν χρήσιμα. 1 και 2 του μήνα, μαθαίνετε μια πληροφορία για σας που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. 3 και 4 του μήνα, ίσως ένα άτομο προσπαθήσει να ελέγξει τη ζωή σας και να βγάλετε επίθεση απέναντί του. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσοχή σε υπερβολές σε σχέση με την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαΐου, μπορεί να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και να βρείτε αυτό που περιμένετε. Ενώ κάποιοι μπορούν να περάσουν τη σχέση σου, σε άλλο επίπεδο.

Λέων

Η εβδομάδα για σας είναι σε μια φάση που πρέπει και θέλετε να κάνετε μια αλλαγή που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Το ότι έχετε αρχίσει να οργανώνεστε είναι αυτό που σας βοηθά για την περίοδο που έρχεται. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αυτά που σας ενοχλούσαν. Βέβαια και στους αδέσμευτους δεν θα λείψουν νέες γνωριμίες κυρίως μέσα από κάποια μικρή μετακίνηση ή ένα κοντινό ταξίδι. Κάποιοι έχετε μπει σε μια φάση που βελτιώνετε την υγεία σας και νιώθετε ήδη καλύτερα. 1 και 2 του μήνα, ίσως έχετε κάποια μικρά μπερδέματα στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ 3 με 4 του μήνα, προσπαθήστε να μην πιέζετε δικά σας άτομα για πράγματα που εσείς θέλετε να κάνετε. Το Σαββατοκύριακο ίσως καταλάβετε πώς στους χώρους που θα κινήστε τα πράγματα είναι ανταγωνιστικά για σας, ωστόσο μην το παρακάνετε ως προς τη συμπεριφορά σας. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, σας βοηθά να βρείτε κάποια άτομα ώστε να επεκτείνετε τη δουλειά σας.

Παρθένος

Εβδομάδα όπου θα έχει αρκετές μετακινήσεις για σας και νιώθετε πώς μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα στους χώρους όπου θα κινήστε. Ερωτικά είστε σε πολύ καλή φάση καθώς γοητεύετε και μπορεί να βρείτε ένα νέο έρωτα. Κάποιοι θα τολμήσετε για μια νέα συνεργασία ή γενικά μια εργασία που αφορά μελλοντικές προοπτικές. Με κάποια άτομα ή μια ομάδα ατόμων θα δείτε πώς οι σχέσεις έρχονται σε άλλο επίπεδο και νιώθετε μια μεγάλη οικειότητα εκεί που δεν υπήρχε.  Για όσους έχουν παιδιά προκύπτουν κάποια έξοδα που έχουν προτεραιότητα σε σχέση με αυτά. 2 και 3 του μήνα, ένα θέμα που έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον δείχνει να λύνεται και να ησυχάσετε από αυτό. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε μια εριστική συμπεριφορά ως προς τους γύρω σας, αλλά μπορείτε μέσα από μια επαφή που θα γίνει να νιώσετε πώς έχετε μια εύνοια. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα ταξίδι ή να έχετε ένα όφελος από άτομα του εξωτερικο

Ζυγός

Η πίεση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι αρκετή αυτή τη βδομάδα και πολλές φορές θα θέλετε να απομονώνεστε γιατί ίσως έτσι θα ξεπεράσετε τις εντάσεις. Οι ευθύνες επίσης και στο χώρο εργασίας σας είναι μεγάλη και μάλλον πρέπει να σκύψετε το κεφάλι και να εργαστείτε χωρίς να γκρινιάζετε. 3 και 4 του μήνα, θα έχετε μια πίεση από ένα άτομο που πρέπει όμως να καταλάβετε πίσω από αυτά τι θέλει εννοεί. Επίσης τις ίδιες μέρες μπορεί μέσα από μια επαφή να προκύψει μια νέα δουλειά οπότε θα πρέπει να την εντάξετε στο πρόγραμμά σας. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα έχετε μια τύχη και εύνοια σε ένα θέμα, αν βγείτε προς τα έξω και δεν μείνετε μέσα. Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαΐου, σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τη χαρά και τη διασκέδαση με άτομα που εσείς θέλετε. Καθώς και να έρθει στη ζωή σας μια έκτακτη δουλειά ή κάποια έκτακτα κέρδη.

Σκορπιός

Το περιβάλλον σας και γενικά κοντινά σας άτομα θα είναι σε μια φάση που περιμένουν από σας να τους λύσετε τα θέματά τους, αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν μπορείτε να διακτυνιστείτε και να είστε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Προσοχή βέβαια σε τι σχολιάζετε και σε ποιους σχολιάζετε, καθώς μπορεί να βρεθείτε αρκετές φορές στο στόχαστρο και να έχετε θέματα με τους γύρω σας χωρίς εσείς να φταίτε. Η απάθεια και η μη δράση είναι το καλύτερο φάρμακο σε αυτή την κατάσταση. 3 και 4 του μήνα, είναι στιγμές όπου ίσως προκύψουν έκτακτα έξοδα, ή μια προσωρινή δουλειά που θα πρέπει να μη χάσετε την ευκαιρία. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε μια διάθεση να είστε ενεργοί σε ότι κάνετε. Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαΐου, βοηθά να βρείτε ένα νέο συνεργάτη και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας

Τοξότης

Είστε λίγο μπερδεμένοι γιατί έχετε να κάνετε με πολύ κόσμο και πολλές φορές δεν έχετε διάκριση ως προς τα που πρέπει να στρέψετε την ενέργειά σας. Σε θέματα εργασίας, προσπαθήστε να συνεργαστείτε με το καλύτερο διπλωματικό τρόπο και επίσης ζητήστε βοήθεια όπου το έχετε ανάγκη καθώς νιώθετε πώς τρέχετε και δεν φτάνετε. Κάποιοι θα έχετε μια έκπληξη μέσα από ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο θα είναι η αφορμή να βρείτε ένα νέο έρωτα. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα στα μέσα της εβδομάδας. 3 και 4 του μήνα, θα νιώσετε πώς έχετε αρκετή εύνοια από το περιβάλλον σας και η τύχη σας βοηθά στα βήματα σας. Βέβαια τις ίδιες μέρες ίσως χρειαστεί να συγκρουστείτε καθώς θα νιώθετε έναν έντονο ανταγωνισμό από ένα δικό σας άτομο. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα σας φέρει ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας.

Αιγόκερως

Έρχεστε πιο κοντά με τα δικά σας άτομα γιατί για καιρό τους είχατε παραμελήσει. Ήδη η δουλειά σας έχει αλλάξει και βλέπετε πώς πολλά από τα σχέδια σας αρχίζουν να υλοποιούνται. Για κάποιους από σας μια εργασία που είχατε μια ημερομηνία που θα έπρεπε να την τελειώσετε, τώρα είναι η στιγμή για να ξεκαθαρίσετε από αυτή την κατάσταση. Ένα άτομο από το χώρο εργασίας σας, λειτουργεί με τρόπο καχύποπτο απέναντί σας και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με διπλωματία και χωρίς να συγχυστείτε. 4 και 5 του μήνα, θα πρέπει να προσέξετε να μην ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας και να δώσετε προτεραιότητα στη δική σας ξεκούραση. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε την χαμένη σας δημιουργικότητα και εφευρετικότητα και ίσως κάποιοι βρείτε έναν νέο έρωτα.

Υδροχόος

Θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν, τα ξανανασύρετε από τη μνήμη σας και σας πάνε πίσω. Κάποιοι νιώθετε μια ανασφάλεια για μελλοντικά πράγματα κάτι που, απλά σας αγχώνει και δεν σας αφήνει να εκφραστείτε δημιουργικά. 1 και 2 του μήνα, ίσως μάθετε κάτι για το άτομο σας και σας συγχύσει, ωστόσο η πληροφορία δεν είναι ακριβώς από έγκυρη πηγή, οπότε αφήστε το να περάσει. Ένα δικό σας άτομο από το χώρο της οικογένειας σας προσπαθεί να σας επιβάλλει τις απόψεις τους. Τις ίδιες μέρες μαθαίνετε μυστικά που έχουν σχέση με το χώρο της δουλειάς σας. 4 και 5 του μήνα, θέλετε να βγείτε και ίσως είστε πολλές φορές στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα σας βοηθήσει να δώσετε μια λύση σε θέματα σπιτιού.

Ιχθύες

Μια εβδομάδα, όπου πράγματα που είχατε σε πρώτη προτεραιότητα, ίσως δείξει μια καθυστέρηση και θα πρέπει να το αφήσετε να εξελιχθεί ως έχει χωρίς εσείς να βιάσετε τα πράγματα. 3 και 4 του μήνα, θα νιώσετε πώς ένα άτομο λειτουργεί προς εσάς χειριστικά και θα πρέπει να το χειριστείτε με λεπτότητα. Τις ίδιες μέρες είστε αρκετά επικοινωνιακοί και νιώθετε τον θαυμασμό των άλλων. Είναι πολύ καλή περίοδος για όσους θέλουν να κάνουν μια νέα συνεργασία ή να μπουν σε μια νέα εργασία. 4 και 5 του μήνα, έχετε μια έντονη διάθεση και θέλετε να τα προλάβετε όλα και να λέτε όπου πάτε τις απόψεις σας. Προσοχή όμως στο πώς και στο που εκφράζεστε. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα σας φέρει κάποιες ευκαιρίες σε επαφές και ίσως μέσα από ένα ταξίδι βρείτε μια νέα ευκαιρία.�

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας, από 22-28/4/2019.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 6/5 ως 12/5/2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here