Widgets Magazine

Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας, προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις , διακρίνοντας το ψέμα από την αλήθεια. Έμπνευση σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ιδεαλιστικές τάσεις.

 

Ερμής Κρόνος εξάγωνο, συζητήσεις και επαφές με στόχο μια συνεργασία ή μια απόφαση που θα πάρετε στηριζόμενη από ένα άτομο.

 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό. Νέα ξεκινήματα, μέσα από δύσκολες καταστάσεις , γέννηση νέων πραγμάτων μέσα από πόνο αλλά αρκετή θέληση στο να πετύχουμε με δυνατότητα για να βρούμε την ανεξαρτησία μας.

 

Κριός

Νιώθετε πώς κάποια πράγματα είναι μπλοκαρισμένα κυρίως μέσα σας είστε σε μια κατάσταση που βλέπετε παντού μπερδέματα και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Και ενώ έχετε από διάφορες πλευρές πληροφορίες, κυρίως μυστικές, το όλο κλίμα σας μπερδεύει. Από τις 4 του μήνα και μετά νιώθετε την ανάγκη πώς πρέπει να τολμήσετε και να βρείτε το χαμένο Κριάρι μέσα σας που είχατε χάσει εδώ και καιρό. Προσπαθείτε να δείτε τη δική σας αλήθεια και να την βγάλετε προς τα έξω. Προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζετε να παίρνετε αποφάσεις ως προς τα που θα κινηθείτε.

Η Νέα Σελήνη, σας δίνει τη ώθηση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και παρόλο που νιώθετε κουρασμένοι, θα αποφασίσετε να κλείσετε ένα κεφάλαιο και να προχωρήσετε παραπέρα.

 

Ταύρος

Βρίσκεστε σε συνεχόμενες μυστικές καταστάσεις άθελά σας και προσπαθείτε να βρείτε κάτι ωφέλιμο μέσα από το όλο αυτό κλίμα. Θα χρειαστεί να βγείτε με φίλους και γνωστούς ίσως λίγο συνωμοτικά. Αν και θα υπάρξουν μπερδέματα μέσα από αυτούς, μη δώσετε σημασία.

Τα οικονομικά σας περνάνε από μια δύσκολη κατάσταση απλά θέλει λίγη υπομονή γιατί χρειάζεται να στρώσετε κάποιες καταστάσεις προτού προβείτε σε νέες.

Ένα άτομο που νιώθετε ότι είναι στήριγμα για σας, ίσως καταλάβετε πώς το συγκεκριμένο διάστημα δεν σας εξυπηρετεί όπως θα θέλατε.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε σχέση με τα οικονομικά σας και πώς θα χειριστείτε τις οφειλές καθώς επίσης θα σας κάνει εσωστρεφείς στο να βρείτε την λύση για ένα σας θέμα.

 

Δίδυμοι

Με αρκετές συναναστροφές ξεκινά αυτή η εβδομάδα και αναγκαστικά πρέπει να είστε ενεργητικοί και να δράσετε έντονα. Κάποιες φορές θα νιώσετε πώς είναι δύσκολο να ενσωματωθείτε μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων ή κάποιων φίλων ίσως γιατί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχαν αρνητικοί σχολιασμοί για σας. Προσοχή βέβαια σε ότι λέτε και στον τρόπο που μιλάτε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να γίνετε επιθετικοί και να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζετε να βρίσκετε έναν καλύτερο κωδικό συνεννόησης με τους γύρω σας και να καταλάβετε τι είναι αυτό που φταίει και πώς να το διορθώσετε. Προσοχή στα οικονομικά αλλά και στο πώς οδηγείτε.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, δείχνει την προσπάθεια που θα κάνετε να επικοινωνήσετε με κάποια άτομο για το κοινό σας καλό καθώς και το να προσπαθήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα με φίλους ή ομάδες ανθρώπων.

 

Καρκίνος

Έχετε μια ένταση αυτές τις μέρες και νιώθετε πώς κάποια πράγματα είναι δύσκολα στο να προχωρήσουν. Παρόλα αυτά κάποιοι από σας θα βρείτε το κουράγιο να σηκωθείτε και να δράσετε, αφήνοντας τον “παλιό σκουριασμένο εαυτό σας”, πίσω και ξεκινώντας δυναμικά σε έναν στόχο σας. Με το σπίτι είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά μια μικρή μετακίνηση ή ένα έκτακτο ταξίδι, θα σας κάνει να ξεχαστείτε και να βρείτε μια μορφή ελευθερίας από την καθημερινότητά σας. Για κάποιους θα υπάρξει μια αλλαγή στον τομέα της εργασίας και αν και στην αρχή θα είναι δύσκολο για σας, στη διάρκεια θα δείτε πώς έχετε και την υποστήριξη των  γύρω σας για αυτό που θα κάνετε.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα φέρει παραπάνω ευθύνες και δυσκολίες στο χώρο της δουλειάς σας.

 

Λέων

Νιώθετε πίεση από παντού και έχετε την ανάγκη να νιώσετε ελεύθεροι. Κυρίως στο χώρο της δουλειάς, βλέπετε μπερδέματα από παντού και κάποια θέματα καθυστερούν καθώς ενώ από τη μία εσείς τακτοποιείτε κάποια θέματα, με κάποιον τρόπο από κάποιους άλλους χαλάνε. Μη διστάσετε να οργανώσετε τα πράγματα όπως μπορείτε και να μην πτοηθείτε από ξένες παρεμβολές. Αν και μόνοι σας νιώθετε πώς αν και πιέζεστε τα πράγματα πάνε καλά για κάτι που ετοιμάζετε, οπότε πρέπει να δουλέψετε λίγο περισσότερο για να απολαύσετε το επόμενο διάστημα. Προσοχή στην υγεία και στις εντάσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε θέματα εργασίας και να αποφασίσετε μια νέα αρχή με καινούρια άτομα.

 

 

Παρθένος

Η εβδομάδα για σας, είναι λίγο θολωμένη ως προς το πώς θα βρείτε συνεννόηση με το σύντροφό σας ή γενικά με άτομο κοντινό σας. Πολλές φορές δεν νιώθετε ικανοποιημένοι από το δικό σας περιβάλλον και θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν πραγματικά φταίτε κάπου και να κάνετε κάτι για αυτό. Μπορεί να βγάλετε εντάσεις και πικρά λόγια, γιατί θέλετε να ξεκαθαρίσετε πράγματα, απλά προσοχή μην το παρατραβήξετε. Τα οικονομικά σας δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους. Όσοι είστε ελεύθεροι, ενδέχεται να έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, ζητά να ρισκάρετε να κάνετε πράγματα στο τώρα, παραμερίζοντας την αναβλητικότητα.

 

 

Ζυγός

Η κατάσταση δεν πάει άλλο και έχετε κουραστεί να αναλώνεστε από δω και από κει.

Οι πιέσεις είναι έντονες και πλέον σας έχουν στοιχίσει αρκετά, ώστε να ταλαιπωρείτε την υγεία σας. Θα χρειαστεί να σταματήσετε κάτι που κάνετε και να κάνετε αλλαγή σχεδίων προς μια νέα κατεύθυνση. Θα καταλάβετε πώς δεν είστε το άτομο που πρέπει να λέει ναι, σε όλα και όλους και να τολμήσετε να πείτε το όχι. Μια νέα γνωριμία που βοηθά στα επαγγελματικά σας, θα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε προς ένα στόχο. Προσοχή σε θέματα απροσεξίας κυρίως ως τις 5 του μήνα. Μετά ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, βοηθά μέσα από μια νέα γνωριμία να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας, παίρνοντας αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν στην ελευθερία.

 

Σκορπιός

Θέματα καθημερινότητας σας απασχολούν και βλέπετε πώς είναι λίγο δύσκολο να προσαρμόσετε ένα πρόγραμμα όπως εσείς θα θέλατε. Κυρίως στον τομέα της εργασίας σας επειδή υπάρχουν πράγματα που σας δυσκολεύουν ίσως χρειαστεί να είστε αρκετά ευμετάβλητοι για να βρείτε λύσεις. Αν τα κάνετε όλα αυτά σωστά, θα δείτε την τσέπη σας να γεμίζει και να νιώθετε καλά οικονομικά. Το ψυχολογικό σας κομμάτι είναι λίγο μπερδεμένο, τόσο σε ερωτικά όσο και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Το Σαββατοκύριακο, είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και να ξεκαθαρίσετε πράγματα με τους γύρω σας.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, σας ωθεί στο να γίνετε τολμηροί και να οργανώσετε πράγματα που τα αφήνατε για καιρό στην τύχη τους. Βοηθητική περίοδος για θέματα διατροφής ή γενικά θέματα υγείας.

 

Τοξότης

Θέλετε να κάνετε πράγματα και έχετε αρκετή αισιοδοξία ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Προσπαθείτε βέβαια να στηριχθείτε στα πόδια σας και για αυτό ίσως λειτουργείτε έντονα στο παρασκήνιο. Θα τολμήσετε να κάνετε βήματα που άλλοτε υπήρξατε επιφυλακτικοί. Προσοχή στα οικονομικά, μη κάνετε αλόγιστα έξοδα που αργότερα θα μετανιώσετε. Από τις 5 του μήνα και μετά, μπορείτε να καταφέρετε να βρείτε μια ισορροπία στα οικονομικά σας και να κόψετε περιττά έξοδα. Ερωτικά θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας αλλά πρώτα θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα έχετε έμπνευση να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Η Σελήνη λειτουργεί βοηθητικά σε όσους θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση απογόνου.

 

Αιγόκερως

Αρκετοί έχετε ηρεμήσει από διάφορα προβλήματα. Ενώ κάποιοι θα έχετε ένα έντονο τρέξιμο για διεκπεραίωση υποθέσεων. Προσοχή λίγο σε σχέση με τις συνεννοήσεις σας, γιατί θα βρεθείτε αρκετές φορές μπερδεμένοι σε πράγματα που λέτε και οι άλλοι δεν λένε να σας καταλάβουν. Η πίεση που έχετε αφορά σε αλλαγές που αφορούν είτε τα επαγγελματικά σας είτε τον τόπο διαμονής σας. Και παρόλο που δεν έχετε τη στήριξη όπως θα θέλατε από δικά σας άτομα, θα θελήσετε να κάνετε την αλλαγή και να ρισκάρετε. Προσοχή βέβαια στην υγεία, θα ήταν καλό να ξεκινήσετε μια νέα διατροφή. Το Σαββατοκύριακο μέσα από μια νέα επαφή που θα κάνετε, θα βγείτε κερδισμένοι.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, σας καλεί να πάρετε αποφάσεις σε αλλαγές σε τόπο διαμονής ή αλλαγής επαγγελματικής στέγης.

 

 

 

Υδροχόος

Νιώθετε πώς κάποια πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα στη ζωή σας. Παρόλα αυτά νιώθετε δυνατοί πώς μπορείτε να κάνετε πράγματα να αλλάξετε καταστάσεις στη ζωή σας και να φύγετε από φαύλους κύκλους. Ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με τη γυμναστική ή κάποιο χόμπι που θα σας βοηθά να γίνετε δημιουργικοί. Προσοχή γιατί έχετε κάποιο άτομο να σας πιέζει και για αυτό χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία χωρίς εντάσεις. Από τις 5 του μήνα και μετά θα βρείτε μια στήριξη σε θέμα οικονομικών και θα νιώσετε μια μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε κάποιες λύσεις που αφορούν τα οικονομικά σας.

 

Ιχθύες

Έχετε αρκετή δύναμη αυτή την περίοδο, στο να γοητεύετε και να δείχνετε ένα αρκετά ελκυστικό προφίλ προς τα έξω. Συχνά βρίσκεστε θέμα συζητήσεων από άλλους καθώς άθελά σας προκαλείτε θετικά και πιθανόν να έχετε και αρκετές προτάσεις για εξόδους.

Αν και οι επαφές που θα κάνετε απαιτούν να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, αλλά αυτό θα σας βοηθήσουν στην πορεία. Είστε τυχεροί καθώς έρχονται κάποια έκτακτα έσοδα μέσα από μια νέα δουλειά είτε αυτή είναι περιστασιακή είτε για λίγο χρονικό διάστημα.

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα δώσει ευκαιρία στο να βρείτε μια νέα εργασία ή μια νέα συνεργασία.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 25 ως 31 Μαρτίου 2019
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Απριλίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here