Widgets Magazine

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη, η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη και σταδιακά λύνονται παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, σχέση ή συνεργασία ή ακόμη και στήριξη από ένα άτομο με διαφορά ηλικίας ή κάποιον που έχει ένα καταξιωμένο ρόλο.

Ο Ερμής χιαστί με τον Ουρανό, ξαφνικοί χωρισμοί ή διακοπή καταστάσεων.

 

Κριός

Ο τρόπος με τον οποίο θα λαμβάνετε πληροφορίες, θα είναι αρκετά εποικοδομητικός ώστε να μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη για να κάνετε αυτό που θέλετε. Οπότε αναλαμβάνετε δράση, κάνοντας αυτά που αναβάλλατε συνεχόμενα το προηγούμενο διάστημα. Αρκετοί από σας, θα έχετε στήριξη από ένα άτομο είτε καταξιωμένο ή από ένα άτομο που εσείς οι ίδιοι θεωρείτε στήριγμα. Κυρίως όμως όσοι κυκλοφορήσετε και θέλετε να βγείτε προς τα έξω, δεν θα λείψει η ευκαιρία δημιουργίας μιας νέας σχέσης. Κάτι που προς το παρόν, θέλετε να κρατήσετε στο παρασκήνιο.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μορφή έντασης για σας. Νέα από ένα άτομο είτε από μακριά, αλλά και μια κατάσταση από μακριά, δείχνει να μην σας δίνει τα αποτελέσματα που περιμένατε και ίσως να αυτό να σας ρίξει λίγο τη διάθεση. Τις επόμενες ημέρες, θα είστε αρκετά προσεκτικός σε ότι κινήσεις κάνετε, καθώς πλέον η προσοχή σας είναι στραμμένη προς ότι θέλετε να κάνετε και έχετε τις “κεραίες” σας τεντωμένες. Αρκετοί από σας, προχωράτε σε ένα είδος δέσμευσης είτε είναι επαγγελματικό, είτε αφορά τα προσωπικά σας. Ένα άτομο θα παίξει ρόλο στη ζωή σας, ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

Δίδυμοι

Εβδομάδα όπου θα είστε αρκετά κοινωνικοί στις επαφές σας με τους άλλους και θα περάσετε καλά συνδυάζοντας αρκετές φορές τη διασκέδαση με τη δουλειά. Βέβαια περνάτε μια φάση όπου ανοίγουν πόρτες στη ζωή σας και ίσως μπερδευτείτε καθώς βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα δικό σας υποκειμενικό πρίσμα, με φόβο να κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Μάθετε να ακούτε και να αφουγκράζεστε τον άλλον και δεν θα χάσετε. Μια λύση βρίσκεται από το πουθενά και μπορείτε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Ένας φίλος ή γνωστός θα είναι το στήριγμα σε ένα θέμα που σας απασχολεί στο να βρείτε λύσεις.

 

Καρκίνος

Είναι εβδομάδα όπου τακτοποιείται εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούσαν και προσπαθείτε να έχετε όσο μπορείτε, την προσοχή σας σε ότι κάνετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, νιώθουν πώς η τύχη τους χαμογελά και ησυχάζουν από ένα θέμα μετά από καιρό. Κάποιοι από σας, τακτοποιείται πλέον τη διατροφή σας και μπαίνετε σε ένα νέο τρόπο ζωής. Προς το τέλος της εβδομάδας, μέσα από κάποια κοινωνική επαφή, ενδέχεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα είναι σημαντικό για σας το επόμενο διάστημα. Όσοι έχετε θέματα νομικά ή δικαστικά, θα δείτε πώς αυτά θα έχουν θετική κατάληξη.

 

Λέων

Η διάθεσή σας είναι αρκετά ανεβασμένη αυτή τη βδομάδα, καθώς αρκετοί από σας προετοιμάζεστε για κάτι μεγάλο. Νιώθετε πώς η τύχη είναι με το μέρος σας και για αυτό αν ασχολείστε με δημιουργικά ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα, θα έχετε έμπνευση σε ότι κάνετε. Επειδή τελευταία τρέχετε και δεν φτάνετε, είστε αρκετά ενθουσιώδεις και θα πρέπει όσο μπορείτε να είστε συγκεντρωμένοι, για να μη χαλάσει ότι έχετε χτίσει ως τώρα.  Αν και έχετε πολύ κούραση από υπερδραστηριότητα, καταφέρνετε να δουλέψετε και να υπερβείτε τα όρια σας για να τα καταφέρετε.

 

Παρθένος

Εβδομάδα με έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα από μέρους σας. Θα βρεθείτε με άτομα που θέλατε εδώ και καιρό και γενικά προκύπτουν ευχάριστες μετακινήσεις που δεν τις περιμένατε. Κάποιοι από σας θα έχετε μια πρόταση, στο να δεσμευτείτε κάπου,  για αυτό καλό είναι να μελετήσετε πριν κάνετε κινήσεις. Τελευταία περνάτε μια φάση τελειομανίας, σε σχέση με τον εαυτό σας και δεν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά αφού θέματα του παρελθόντος σας κάνουν να κολλάτε και να κάνετε πίσω. Το να βάλετε στόχο και δομημένη σκέψη, είναι κάτι που θα σας βοηθήσει.

 

Ζυγός

Μετακινήσεις και επαφές, βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αρχίζει μια εποχή για σας όπου θα αισθανθείτε ενθουσιώδεις και προσπαθήστε να μην είστε μαζεμένοι αλλά να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να τα καταφέρετε. Κάποιοι από σας ίσως θελήσετε να διώξετε άτομα από τη ζωή σας, απλά ξανασκεφτείτε το, γιατί περνάτε μια περίοδο έντασης.  Προς το τέλος της εβδομάδας, μια νέα οικονομική λύση, εμφανίζεται στον ορίζοντα. Στην εργασία σας, θα υπάρχουν αρκετές παρεξηγήσεις, διαχειριστείτε με υπομονή τις καταστάσεις, ώστε να μην έχετε μπερδέματα.

 

Σκορπιός

Μια εβδομάδα όπου θέλετε όχι μόνο να σχεδιάσετε, αλλά και να κάνετε πράξη, κάποια πράγματα που θέλατε και για αυτό είστε ιδιαίτερα σπάταλοι και μπορεί αργότερα να  μετανιώσετε για τις αγορές σας. Δεν ακούτε εύκολα και επιμένετε  στο δικό σας, δημιουργώντας μικροπαρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Ίσως κάνετε ένα μικρό ταξίδι, για κάποιο προσωπικό σας λόγω και αυτό θα είναι αναγκαίο γιατί θα μπορέσει να σας δώσει την ευκαιρία να εξετάσετε καλά μια κατάσταση που θέλετε να προχωρήσετε. Βέβαια μέσα από όλο αυτό, ίσως προκύψει ένας έρωτας ή γενικά μια γνωριμία, η οποία θα σας ανανεώσει ψυχικά.

 

Τοξότης

Η προηγούμενη εβδομάδα, σας είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα και τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θέματα, βάση νέων δεδομένων που έχουν προκύψει. Ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία και το  χαμόγελο σας και έχετε την βεβαιότητα πώς όλα θα πάνε πλέον καλύτερα. Δίνεται υποσχέσεις και είστε ο πόλος έλξης των γύρω σας. Προσοχή όμως μη το παρακάνετε και υποσχεθείτε πράγματα που σας υπερβαίνουν και δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας στηρίξει οικονομικά και  θα μπορείτε να καταφέρετε κάτι το οποίο επιθυμείτε.

 

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα όπου που πλέον ευνοείστε μέσα από καταστάσεις και γεγονότα στο να προωθήσετε σχέδια. Η τύχη είναι με το μέρος σας και πολλοί από σας που έχετε δουλέψει σε ένα τομέα, βλέπετε τώρα πώς αρχίζετε να λαμβάνετε δώρα μέσα από αυτό.  Δώστε χώρο στη διασκέδαση και γενικά στο να περάσετε καλά, αφού ευνοούν και οι εξωτερικές συνθήκες, γιατί είναι κάτι το οποίο στερηθήκατε. Κάποιες μικρές ανατροπές σε σχέση με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ίσως είναι η αιτία να αναβάλλετε κάποια πράγματα για αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας, μια νέα επαφή προφανώς μέσα από ένα ταξίδι ή μετακίνηση, θα βοηθήσει στο να πετύχετε κάτι που θέλετε.

 

Υδροχόος

Μια εβδομάδα όπου σας βρίσκει αποδυναμωμένους και προσπαθείτε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, για να παλέψετε για πράγματα που θέλετε. Μην τα παρατάτε και μην ακούτε τρίτους, αλλά προσπαθήστε να βρείτε λύσεις και σταδιακά όλα θα λυθούν. Θέματα με εργασία, αρχίζουν να ανοίγουν και σας δίνετε η ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, κάνοντας νέα πράγματα. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, σας δίνετε η ευκαιρία, μέσα από επαφές, να μπορέσετε να βρείτε μια λύση σε ένα σας πρόβλημα και παρόλο που δεν έχετε το σθένος, πρέπει να το παλέψετε και να ανταπεξέλθετε.

 

Ιχθύες

Συνεχίζετε αυτό το διάστημα να προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και να είστε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Προσοχή όμως μην αποκαλύπτετε προσωπικά δεδομένα από δω και από κει, επειδή απλά έχετε την ανάγκη να μιλήσετε. Απλά συζητήστε αυτά που σας βασανίζουν με πολύ δικά σας άτομα. Για κάποιους από σας, μια φιλία ή μια γνωριμία με ένα άτομο που δεν το περιμένατε, εξελιχθεί τελικά σε κάτι ερωτικό. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε στήριξη από ένα άτομο που θα σας βοηθήσει στο να ανοίξετε τα φτερά σας, για καινούρια πράγματα.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου 2018.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here