Widgets Magazine

Η Δίας με τον Άρη σε τετράγωνο, υπερβολική αισιοδοξία και ενθουσιασμός, βιασύνη αλλά και ίσως λάθος εκτιμήσεις.

Ο Ποσειδώνας μπαίνει σε στάση και ετοιμάζεται να ορθοδρομίσει, θέματα πλέον ξεκαθαρίζουν και η κρίση μας γίνεται πιο αντικειμενική.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμου φέρνει υπερβολικό ενθουσιασμό αλλά και εντάσεις.

 

Κριός

Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τα πράγματα πριν την ώρα τους και αυτό ίσως σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος επιλογές. Από τα μέσα της εβδομάδας θα δείτε τη διάθεσή σας να ανεβαίνει και να νιώθετε καλύτερα. Λόγω του παρορμητισμού σας, θα πρέπει να προσέχετε να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που αφορούν τρίτα άτομα και βρεθείτε αργότερα μπλεγμένοι. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου είναι η ευκαιρία να κάνετε νέα αρχή σε πράγματα. Ενώ εσείς του τρίτου υπάρχει μεγάλη περίπτωση να διορθώσετε μια κατάσταση στη ζωή σας αλλά και να ζήσετε έναν νέο έρωτα.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε νέες κατευθύνσεις στη ζωή σας και ίσως να πάρετε την απόφαση για ένα ταξίδι.

 

Ταύρος

Εβδομάδα όπου νιώθετε πώς θέλετε να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα και να εκπληρώσετε πράγματα που έχετε αφήσει. Μην κάνετε όμως κινήσεις σπάταλες γιατί θα είναι εις βάρος σας. Αντίθετα να έχετε προνοήσει ώστε να έχετε αργότερα. Φίλοι και γνωστοί ίσως σας μπερδέψουν για αυτό ότι κάνετε θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα της δικής σας σκέψης. Μην είστε όμως απόλυτοι καθώς μπορεί να διακόψετε μια σχέση λόγω της υπερβολικής σας φόρτισης. Είναι όμως μια στιγμή όπου μπορείτε ένα άτομο από το παρελθόν σας να έρθετε πιο κοντά και να μοιραστείτε σκέψεις και ιδέες σας.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες σε σχέση με τα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι

Είναι μέρες όπου οι σχέσεις με τους άλλους περνούν δοκιμασίες. Ίσως γίνετε λίγο εριστικοί και προβείτε σε συγκρούσεις κάτι που θα είναι χειριστικά λάθος. Μια σχέση με ένα άτομο ίσως σας δώσει τα αποτελέσματα που θέλετε και προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα μαζί του. Ευκαιρίες για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε θέματα που είχατε στη ζωή σας. οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα αντιμετωπίζετε συνεχόμενα προβλήματα συνεννόησης με άλλους για αυτό θα πρέπει να χαμηλώσετε τις εντάσεις σας και να μη βγαίνετε εκτός ορίων.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα θα σας δώσει ενθουσιασμό και παρόρμηση, αν τα χρησιμοποιήσετε με σύνεση θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Αρκετές πληροφορίες μαζεμένες σας έρχονται και δεν ξέρετε πώς θα τις διαχειριστείτε. Αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο εργασίας σας και προσπαθήστε να μην ανακατεύεστε σε μικροπρέπειες και αναξιόπιστα σχόλια που αφορούν τρίτα άτομα. Νέα οικονομική πηγή εισοδήματος πλησιάζει και σας επιτρέπει να πάρετε μια ανάσα. Πολλές φορές θα νιώσετε πώς είστε σε καλό δρόμο και πώς έχετε διαίσθηση για κάποια θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας. Καλό θα ήταν να τα περνάτε από ένα φίλτρο λογικής πρώτα. Η υγεία σας απαιτεί προσοχή και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις υπερβολές που κάνατε ως τώρα.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη θέματα καθημερινότητας και δουλειάς.

 

Λέων

Οι μέρες αυτές είναι έντονες για σας, καθώς θέλετε να φανείτε και να γίνετε ο αρχηγός των γεγονότων και της παρέας. Κάποια άτομα ίσως να φανούν ότι είναι άχρηστα προς εσάς και να θέλετε να τα απομακρύνετε. Μην υποτιμάτε όμως ανθρώπους γιατί αργότερα μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι. Μην είστε σπάταλοι και ιδιαίτερα όσοι είστε γονείς, καθώς υπάρχει η περίπτωση να το παρακάνετε. Αρχίζετε να νιώθετε πώς η ψυχολογία σας ανεβαίνει αρκετά και να λύνετε σταδιακά τα τυχόν ψυχολογικά που είχατε τα προηγούμενα χρόνια.

Η Πανσέληνος αυτή στις 23 του μήνα, θα σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφο ή και τα παιδιά σας, για να λύσετε θέματα και να βρεθείτε δημιουργικά κοντά τους.

 

Παρθένος

Είναι μια ευκαιρία να μπορέσετε να προωθήσετε σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ίσως έχετε κάποια μπερδέματα σε θέματα συνεννοήσεων,  αν είστε συγκρατημένοι δεν θα χαλάσετε σχέσεις γύρω σας. Ένας νέος έρωτας αρχίζει να πλησιάζει αλλά θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε έντονα για να τον βρείτε. Κάποιοι από σας θα έχουν ένα οικονομικό όφελος ίσως και κάποια χρήματα παλιά σας επιστραφούν. Υποχρεώσεις βέβαια τρέχουν και θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε αφού τώρα σας έρχονται ευκαιρίες. Ίσως άτομα του κοντινού περιβάλλοντος αισθάνονται περιθωριοποιημένοι από σας. Δείξτε το κατάλληλο ενδιαφέρον εκεί όπου εσείς πιστεύετε και θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα θα σας φέρει κοντά με άτομα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

 

 

Ζυγός

Το να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε αυτά που θέλετε και να δείξετε τη δουλειά σας είναι το πιο σημαντικό. Βέβαια θα έχετε μια παρόρμηση και θα θέλετε να κλείσετε κάποιες δουλειές ή κάποιες σημαντικές υποθέσεις. Μη βιαστείτε και πάρετε το χρόνο σας για να αποφασίσετε.. Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι τεταμένη, καθώς θα κάνετε μικρά λάθη που πιθανόν θα μετανιώσετε και μετά θα πρέπει να κάνετε διπλή δουλειά για να τα διορθώσετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βρουν ένα νέο έρωτα και να προχωρήσουν σε μια σταθερή σχέση.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα γρήγορο ταξίδι ή μια μικρή μετακίνηση με άτομα κοντινά που θα σας ανανεώσει.

 

Σκορπιός

Αν και δεν φημίζεστε για τις υπερβολές σας, θα είστε αρκετά γενναιόδωροι και θα θέλετε να ξοδεύετε τόσο για σας όσο και για κοντινά σας άτομα. Φυσικά θα έχετε εύνοια, καθώς θα πάρετε χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει και αυτό ίσως σας κάνει υπεραισιόδοξους. Ίσως ένας έκτακτος έρωτας φανεί μέσα απλά για να περάσετε καλά λίγο καιρό. Αν και ξέρετε τι θέλετε και προς τα που βαδίζετε, οι γονείς κυρίως, θα πάρετε αναγνώριση σε ότι αφορά θέματα παιδιών.

Η Πανσέληνος ίσως σας φέρει μπροστά σε έκτακτα έξοδα και χρειάζεται να έχετε προνοητικότητα από πριν για να μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

 

 

Τοξότης

Είστε σε μια φάση που ίσως θέλετε να απομονωθείτε ή και γενικά να ξεκαθαρίσετε με κάποια άτομα καθώς σταδιακά θέλετε να απομακρυνθείτε. Κοντινά σας άτομα, σας προκαλούν δεσμεύσεις και σας στενεύουν τα όρια . Μην γίνεται υπερβολικοί και φτάσετε σε καταστάσεις εντάσεων και παρεξηγήσεων. Κάποιοι από σας θα βρεθείτε μπροστά σε αποφάσεις σοβαρές για τη ζωή σας και θελήσετε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα στις σχέσεις σας.  Προσέξτε να μην είστε βιαστικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα σας φέρνει σε καταστάσεις που αρχίζουν να αλλάζουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σας.

 

 

Αιγόκερως

Είστε σε κατάσταση όπου έχετε πολλές ευθύνες και νιώθετε αρκετή πίεση από τους γύρω σας. άτομα της οικογένειάς σας, ίσως καθυστερήσουν τα σχέδια σας, καθώς απαιτούν το χρόνο σας και θέλουν από σας άμεσες λύσεις σε προβλήματά τους. Προσοχή στην υγεία σας και αφήστε όσο μπορείτε τους άλλους και ξεκουραστείτε. Είναι μια περίοδος όπου σταδιακά βελτιώνεται την εικόνα σας και προσπαθείτε να περάσετε προς τα έξω αυτό που εσείς θέλετε. Ήδη βλέπετε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης σας από το πώς σας αντιμετωπίζουν από το εξωτερικό περιβάλλον σας.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τρίτα άτομα που θα θέλουν να σας ελέγξουν και ίσως φανείτε απότομοι απέναντί τους.

 

 

Υδροχόος

Νιώθετε αρκετά καλά και άτομα που έχετε κοντινή επαφή ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση μεταξύ τους, γιατί πολλές φορές σας πιάνει μια έπαρση. Σε σχέση με το οικονομικό θα πρέπει να προσέχετε να μην δαπανήσετε χρήματα σε θέματα που έχουν σχέση με καινούρια πράγματα. Θα κάνετε έναν εσωτερικό διαλογισμό για ότι έχετε κάνει ως τώρα. Παρόλα αυτά θα βρεθείτε πιο κοντά με φίλους και γνωστούς και πολλοί από σας μπορεί να έχετε κάποιο είδος επαγγελματικού συμφέροντος,

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα, ίσως σας φέρει σε διλήμματα απέναντι σε φίλους ή ομάδες-συλλόγους.

 

Ιχθύες

Αυτό το διάστημα αρχίζετε να πατάτε καλά στα πόδια σας και να βρίσκετε τον εαυτό σας.  Οι μέρες είναι καλές καθώς ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας ορθοδρομεί, οπότε θέματα που καθυστερούσαν ή ήταν μέσα από ένα πρίσμα θολούρας, ξεδιαλύνονται, προς το τέλος της εβδομάδας. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για εργασία ή μια νέα θέση. Σκεφτείτε όμως προτού αποφασίσετε. Κάποιοι θα θέλουν να σας “σμπρώξουν” στο να πάρετε αποφάσεις και να ξεβολευτείτε. Μην είστε αρνητικοί αλλά ούτε και θετικοί, απλά ξανασκεφτείτε και αποφασίστε μόνοι σας.

Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα, έρχεται να σας ξεκαθαρίσει θέματα που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό σας στάτους και να δείξετε μια αξιοπρεπή εικόνα προς τα έξω.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 12-18 Νοεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στις 23/11/2018 στον άξονα Διδύμων–Τοξότη.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here