Widgets Magazine

Ο Ήλιος με το Δία σε σύνοδο, επέκταση οριζόντων, τύχη εύνοια, νέα οράματα.

Ο  Ερμής σε σύνοδο με το Δία, επέκταση μέσα από σπουδές ή ταξίδια, άνοιγμα οριζόντων.

Ο Άρης εξάγωνο με Κρόνο, μέσα από δοκιμασίες και επιμονή σε στόχους έρχεται η αναγνώριση.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και οι επικοινωνίες περνούν μέσα από μια ξύλινη γλώσσα.

Ο Ερμής τετράγωνο με Άρη, νεύρα και εντάσεις και πρόκληση λεκτική.

Η Αφροδίτη αντίθεση με τον Ουρανό και νεύρα πιέσεις και ξαφνικοί χωρισμοί ή και επανασυνδέσεις, έρχονται να ταράξουν τα νερά.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου η κτητικότητα σε θέματα σχέσεων είναι έντονη.

 

Κριός

Μια εβδομάδα αρκετά βοηθητική για σας, τόσο στον τομέα των οικονομικών όσο και στην προώθηση νέων σχεδίων. Ένας σας, γονέας, ή κάποιο άτομο καταξιωμένο θα βρεθεί την κατάλληλη στιγμή, να σας δώσει την στήριξη που επιθυμείτε. Κυρίως μέσα από την εργασία σας ένα άτομο εκτιμά τα προσόντα σας και θέλει να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα.  Προσπαθήστε την όποια βοήθεια και αν λάβετε να την κρατήσετε μυστική. Αρκετοί από σας θα νιώσετε εξαντλημένοι και απαιτείται ξεκούραση για να επανέλθετε.  Το Σαββατοκύριακο κάποιοι θα έχετε ευκαιρίες για έκτακτα έσοδα. Οι ημέρες προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουν αρκετή ένταση και κάποιοι μπορεί να προβείτε σε χωρισμό, ενώ για τους ελεύθερους υπάρχει η έκπληξη εμφάνισης ενός νέου έρωτα.

 

Ταύρος

Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε και μη χάνετε  την πραγματικότητα κάνοντας σχέδια μη πραγματικά. Όσοι είστε γονείς θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από το παιδί ή τα παιδιά σας και καλό θα ήταν να μην διατυμπανίσετε την όποια επιτυχία τους. Μια σχέση ή συνεργασία που έχετε αρχίσει εδώ και καιρό, βλέπετε πώς έχουν μπει ήδη οι ρίζες και πώς εξελίσσεται σε κάτι πολύ καλό. Αρκετοί από σας θα κάνετε τον απολογισμό σας και καθώς θα είστε αποφασιστικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, κλείνετε υποθέσεις και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν.  Προς το Σαββατοκύριακο προσέξτε να μην είστε εκκεντρικοί και προκαλέσετε βλέμματα τρίτων, που ενώ στην αρχή θα σας αρέσει, μετά μπορεί να το μετανιώσετε.

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά δραστήριο με τα φώτα να είναι στραμμένα προς εσάς. Και επειδή θα κυκλοφορήσετε και θα κάνετε διάφορες συζητήσεις τόσο για συνεργασίες όσο και για κάποιες συμφωνίες, προσέξτε τις εκτιμήσεις που θα κάνετε με τα άτομα που θα συναναστραφείτε. Θα πρέπει όλα αυτά να τα περάσετε μέσα από ένα φίλτρο δικής σας προσωπικής εκτίμησης και να μη μπερδευτείτε με γνώμες τρίτων. 27 και 28 του μήνα, θα βρεθείτε πιο κοντά με άτομα που θέλετε να δείτε και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, ακόμη και αν έχετε μεγάλη οικειότητα μαζί τους. Επίσης τις ίδιες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε με ένα άτομο που θα είναι (ευνοϊκές οι συνθήκες) να ξεκινήσετε μια σχέση. Το Σαββατοκύριακο μην είστε εριστικοί σε σχέση με τους φίλους σας και μη προκαλείτε αντιδράσεις.

 

Καρκίνος

Μια περίοδος όπου κάνετε σχέδια και προγραμματίζετε τα πράγματα για το επόμενο διάστημα αφού έχετε ευνοϊκά σημάδια γύρω σας.

Όσοι είχατε θέματα με την υγεία βλέπετε βελτίωση και νιώθετε επιτέλους πώς τα πράγματα πάνε καλύτερα για εσάς. 27 και 28 του μήνα, θα μάθετε κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες που ενώ φαίνεται πώς μπορεί και να μην τις δώσετε σημασία, θα αποδειχθούν “άσσος στο μανίκι σας”, για μετέπειτα εξελίξεις.  Μπορεί να έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα που έχουν μια μορφή εξουσίας και αν υπερβείτε τα όρια, θα το μετανιώσετε. Κρατήστε όσο μπορείτε χαμηλούς τόνους.  Προς το τέλος της εβδομάδας, ένας έρωτας από τα παλιά επιστρέφει.

 

Λέων

Εβδομάδα που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αφού έχετε πλέον μπει σε φάση οργάνωσης κάποιων πραγμάτων. 26 και 27 του μήνα, λαμβάνετε θετικά νέα από κάποιες επαφές που κάνατε και παίρνετε μια αναγνώριση. Η οποία αφορά τα οικονομικά σας και πώς θα τα βελτιώσετε. Αρκετοί από σας θα έχετε ευκαιρία για κάποιο ταξίδι ή γενικά μια μετακίνηση που θα σας ευχαριστήσει, αλλά και μπορεί να έχει και ένα οικονομικό συμφέρον. Θέματα με σπουδές ή με βελτίωση τους, έρχονται σαν ευκαιρίες και λειτουργούν βοηθητικά. Οι γονείς θα λάβετε από τα παιδιά σας, μια ευχάριστη είδηση. Το Σαββατοκύριακο, θα κάνετε αρκετές έκτακτες συναντήσεις, οι οποίες θα έχουν χαρακτήρα, είτε οικονομικό, είτε ερωτικό.

 

Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες είναι η περίοδος να βελτιωθούν καθώς είστε αρκετά ανοιχτός σε συζητήσεις και νέες επαφές. Ίσως προκύψει και ένας έρωτας, ο οποίος θα έχει μεγάλη ένταση. 26 και 27 του μήνα, προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να οργανώσετε τα πράγματα γύρω σας. Μία συνάντηση  με άτομο από το παρελθόν, έχει χαρακτήρα πληροφοριακό για σας. Αν και θα έχετε διάφορες επαφές με άτομα, μην αφεθείτε στον παρορμητισμό σας και περάστε μέσα από ένα φίλτρο την όποια γνωριμία κάνετε.  Για κάποιους από σας, θα προκύψουν έκτακτα έσοδα και θα νιώσετε πώς το πορτοφόλι σας γεμίζει ξαφνικά. Προς το τέλος της εβδομάδας καταστάσεις γύρω σας, σας φέρνουν στα όρια σας και μπορεί να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε μετά.

 

Ζυγός

Τακτοποιείτε εκκρεμότητες με θέματα που είχατε και περνάτε σε μια φάση παραπέρα στο να μπορείτε να απελευθερώσετε χρόνο και να κάνετε πράγματα. 26 και 27 επαφές με τρίτα άτομα, βοηθούν στο να μπορέσετε να βρείτε νέα οικονομικά οφέλη. Μια πληροφορία από ένα άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό ή γενικά από μακριά, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Για κάποιους από σας θα προκύψει ταξίδι που αφορά κοντινά ή και συγγενικά άτομα. Από τις 29 ως και τις 30 του μήνα, θα έχετε εντάσεις και ίσως θελήσετε να διαλύσετε μια σχέση είτε συνεργασίας, είτε ερωτική,που βλέπετε πώς δεν πάει παραπέρα. Οι αδέσμευτοι  βέβαια θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. Γενικά για κάποιους από σας, θα έρθουν έκτακτα έσοδα.

 

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες θα βρεθείτε σε συζητήσεις και συναντήσεις, που από τη μία μεν σας δυσκολεύουν το όλο πρόγραμμά σας, από την άλλη όμως επιβάλλεται για το δικό σας καλό να τις κάνετε. Με ένα άτομο που υπάρχει ένα φλερτ, είναι πιθανόν να εξελιχθεί σε κάτι έντονα ερωτικό και ίσως προκύψει και μια σχέση.  Από τις 26 του μήνα και μετά θα έχετε νέα με θέματα που αφορούν οικονομικά. Θα βρεθεί ένα άτομο που θα σας βοηθήσει οικονομικά. Αυτές τις μέρες μπορεί να αποφασίσετε για ένα νέο ξεκίνημα που θα προκύψει έκτακτα. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποιοι θα σας ξεβολέψουν και θα πρέπει να συναντηθείτε με άτομα που δεν θέλετε ιδιαίτερα, αλλά μέσα από αυτούς μπορεί να μάθετε κάτι που αργότερα θα φανεί χρήσιμο για σας.

 

Τοξότης

Από την αρχή της εβδομάδας, θα είστε αρκετά τυχεροί, καθώς πολλοί από σας θα πάρετε χρήματα που δεν περιμένατε. Άτομα από το παρελθόν, έρχονται μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις, κυρίως από τον εργασιακό σας τομέα, να σας βάλουν σε σκέψεις για το πώς μπορείτε να χειριστείτε πράγματα. 29 και 30 του μήνα, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που θα κάνετε θα είναι λίγο έντονες και ίσως νιώσετε πώς είστε το θύμα των καταστάσεων. Στην ουσία όμως πρέπει απλά να παρατηρήσετε καταστάσεις χωρίς να πέσετε στην αυτολύπηση. Θα βρεθείτε με άτομα που έχουν να κάνουν με κάποιο είδος συνεργασίας και το να κρατήσετε μια ουδετερότητα σε ότι αφορά τα θέματα ή τους  ανθρώπους που θα θίξουν θα είναι το ιδανικότερο για σας.

 

Αιγόκερως

Αυτές τις μέρες είστε σε φάση που χτίζετε καταστάσεις στη ζωή σας και για αυτό ίσως χρειαστεί να κάνετε παραπάνω συναντήσεις από ότι θα περιμένατε. Καλό θα είναι να μη φανερώνετε τα σχέδια σας στους άλλους. Προσοχή στο να μη ενθουσιαστείτε υπερβολικά και δείξετε ένα χαρακτήρα που δεν θα θέλατε προς τους άλλους. Μια σχέση με χαρακτήρα ερωτικό,  βρίσκεται στο προσκήνιο και θέλετε για δικούς σας λόγους, να μείνει εκεί για λίγο καιρό.  Από τις 29 του μήνα και μετά, προσέξτε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν κάποιο είδος εξουσίας πάνω σας. Το Σαββατοκύριακο γενικά θα είστε λίγο νευρικοί σε όποιον λαμβάνει χώρο στην προσωπική σας ελευθερία.

 

Υδροχόος

Κάποια άτομα μέσα από συνεργασία ίσως φανούν πώς δεν είναι τόσο αποδοτικά όσο φαινόντουσαν και να χάσετε αντί να κερδίσετε. Θα υπάρξουν αλλαγές που αφορούν το σπίτι ή τα άτομα της οικογένειας σας και θέλετε να βρείτε μια διέξοδο ως προς τα προβλήματά σας. Μην είστε υπερβολικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως θελήσετε να κάνετε μια μορφή επένδυσης σε μια δουλειά, αλλά εξετάστε την καλά προτού προβείτε σε αυτή την κίνηση, γιατί πολύ πιθανόν να ελλοχεύει κινδύνους. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα βρεθείτε με παρέες και θα θέλετε να δαπανήσετε αρκετά χρήματα για να περάσετε καλά, όμως μην το παρακάνετε και βρεθείτε τελικά ξεκρέμαστοι.

 

Ιχθύες

Είναι η ευκαιρία σας να προβληθείτε στο να μπορέσετε να κλείσετε μια δουλειά. Πρέπει οπωσδήποτε να πρωταγωνιστήσετε για να πετύχετε κάποιο από τους στόχους σας. Φυσικά θα προκαλέσετε άθελα με την συμπεριφορά σας και η συμπεριφορά των άλλων ίσως είναι επικριτική απέναντί σας. Προσέξτε μη χάσετε χρήματα μέσα από συναισθηματική δική σας παρόρμηση, σε σχέση με τις επαγγελματικές επαφές σας. Από τις 30 του μήνα και μετά, θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα θελήσετε να βγείτε μπροστά υποστηρίζοντας πράγματα που δεν σας αφορούν και ιδιαίτερα, απλά θα θέλετε να πρωτοστατήσετε. Μην το παρακάνετε όμως.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στις 23/11/2018 στον άξονα Διδύμων–Τοξότη.
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here