Widgets Magazine

Οι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 26 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Άρης ο πλανήτης της μαχητικότητας και της δράσης γυρνά επιτέλους ορθόδρομος, έτσι λοιπόν, μπορούμε να λύσουμε καταστάσεις με κοινή λογική και να αγωνιστούμε για αυτά που θέλουμε.

Η Αφροδίτη τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έρωτες και πάθη ίσως απαιτούν ξεκαθαρίσματα, θέματα εξουσίας στις σχέσεις βγαίνουν έντονα και απαιτούν λύσεις.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία. Υπερβολή σε συζητήσεις και σχέσεις, ίσως γινόμαστε επικριτικοί και κουτσομπόληδες ως προς τους άλλους.

 

 

 

Κριός

Ξαναρχίζετε να είστε ο εαυτός σας, νιώθετε πώς μπορείτε να κάνετε πράγματα και να διεκδικήσετε θέματα και καταστάσεις που τα είχατε βάλει στην άκρη. Ο Άρης ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας δίνει τη δύναμη και την τόλμη να ξαναβγείτε μπροστά και να δείξετε τα όπλα σας στους άλλους.

Πιθανόν και κάποιοι από σας, να τολμήσετε μια αλλαγή δουλειάς ή να προσπαθήσετε να βελτιώσετε μια ήδη υπάρχουσα.

Προς το τέλος της εβδομάδος ίσως βγάλετε τάσεις ζήλιας προς το σύντροφο σας και γίνετε αρκετά πιεστικοί. Προσοχή στις εντάσεις από ασήμαντες αιτίες.

 

 

Ταύρος

Με αρκετές γνωριμίες, ξεκινά μια εβδομάδα που σας βρίσκει στο να νιώθετε πώς είστε στο επίκεντρο το ενδιαφέροντος και περνάτε καταπληκτικά σε οποιαδήποτε δραστηριότητα συμμετέχετε.

Είναι μια εβδομάδα όπου μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας αν κυνηγήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες από καταξιωμένους ανθρώπους. Βέβαια άτομα που έχουν τη δική τους επιχείρηση θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ως προς τις κινήσεις τους.

Μπορεί να βρεθούν άτομα που θα προτείνουν μια συνεργασία, ωστόσο θα πρέπει να μη παρασυρθείτε από γνώμες τρίτων, αλλά να κάνετε αυτό που εσείς πιστεύετε.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να έχουν μια ευχάριστη είδηση από τα παιδιά τους.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου έχουν ευκαιρία να βρουν ένα ταίρι μέσα από χώρο διασκέδασης ή μέσα από κάποιο χόμπυ.

 

 

 

 

Δίδυμος

Μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να βάλλετε σε σειρά κάποια θέματα. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε τις προτεραιότητές σας καθώς ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδος προκύπτουν θέματα που αφορούν κοντινά ή συγγενικά σας άτομα και θα πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος.

 

Με το ταίρι σας θα περάσετε αρκετά όμορφες στιγμές, καθώς είναι η ευκαιρία να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα μεταξύ σας και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στη σχέση σας.

 

 

 

Καρκίνος

Με έντονη κινητικότητα για σας, ξεκινά μια εβδομάδα δράσης και εξέλιξης καταστάσεων.

Ίσως μέσα από μέσα από ένα πλάνο που κάνετε για τα οικονομικά σας το οποίο θα το κρατήσετε προς το παρόν κρυφό, αυξήσετε τα έσοδά σας.

Ένα έκτακτο ταξίδι μπορεί να προκύψει μέσα στην εβδομάδα για επαγγελματικό σκοπό.

Η υγεία σας είναι μια περίοδος όπου είναι ευάλωτη και θα πρέπει να προσέξετε παραπάνω.

Οι σχέσεις με το σύντροφο είναι έντονες και απαιτούν σωστή διαχείριση από μέρους σας χωρίς εντάσεις και καυγάδες. Ίσως βέβαια νιώθετε κάπως αδικημένοι, αλλά με κοινή λογική μπορείτε να λύσετε προβλήματα που τυχόν θα εμφανιστούν.

 

 

 

Λέων

Στο οικογενειακό περιβάλλον προκύπτουν προβλήματα στις αρχές τις εβδομάδος και καλό θα ήταν να μην τα λύσετε τώρα γιατί δεν θα είστε αντικειμενικοί.

Θα δουλέψετε παραπάνω και ίσως πιέσετε τον εαυτό σας γιατί πλέον αρχίζετε να αισθάνεστε καλύτερα.

Κάποια λύση μπορεί να βρεθεί σε ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό.

Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στη σχέση σας. Βέβαια ίσως προβληματιστείτε από το σύντροφό σας καθώς θα περνά μια ευάλωτη περίοδο, αλλά με συζήτηση και κατανόηση λύνετε προβλήματα.

 

 

 

Παρθένος

Από την αρχή της εβδομάδας θα δρομολογήσετε καταστάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σου.

Θα μπορέσετε να αφιερώσετε δημιουργικό χρόνο σε άτομα συγγενικά ή αδέρφια. Όσοι ασχολείστε με εργασία που έχει σχέση με διάβασμα ή γράψιμο, μπορεί να δυσκολευτείτε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας.

Η υγεία σας αυτές τις ημέρες θέλει φροντίδα και προσοχή.

Προς τα μέσα της  εβδομάδας ίσως προκύψει μια συμφωνία που θα γίνει μέσα από μυστικές συνθήκες.

 

 

 

Ζυγός

Μια εβδομάδα ξεκινά με αρκετές συναντήσεις αλλά και όμορφες ανακατατάξεις.

Κάποιο άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον αποχωρεί είτε γιατί αλλάζει κατοικία είτε γιατί προκύπτει ένα θέμα με σπουδές ή δουλειά, οπότε προχωράτε στις κατάλληλες ενέργειες για να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις.

Προσέξετε μέχρι τα μέσα της εβδομάδος, μην ξοδέψετε άσκοπα χρήματα γιατί θα το μετανιώσετε.

Προς το τέλος της εβδομάδας προκύπτει ένας νέος έρωτας για τους αδέσμευτους. Ενώ για τους δεσμευμένους ίσως έρθει μια έκτακτη πρόταση για δουλειά.

 

 

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός πλανήτης σας Άρης, περνά πλέον σε ορθή πορεία και μπορείτε να αντιμετωπίζετε καταστάσεις με λογική και σύνεση και χωρίς άσκοπες εντάσεις. Πλέον βάζετε τα πράγματα σε τάξη.

Μια ευκαιρία που είχε εμφανιστεί στις αρχές του μήνα, καλό θα ήταν να την επανεξετάσετε και να αποφασίσετε τι θα κάνετε.

Το να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή ένα είδος άσκησης είναι το ιδανικότερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας.

Ερωτικά ίσως θα είστε έντονοι ως προς τις αντιδράσεις με το σύντροφο αλλά νιώθετε πίεση και πρέπει να τα πείτε για να αποφορτιστείτε.

 

 

 

 

Τοξότης

Οικονομικές ευκαιρίες εμφανίζονται και είστε σε θέση να μπορέσετε να νιώσετε πώς επιτέλους κάτι καλό γίνεται και μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε πράγματα που θα θέλατε. Βέβαια προκύπτουν και έκτακτα έξοδα τα οποία ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, οπότε προσοχή καθώς τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα σας οδηγούν σε υπερβολές.

Η υγεία σας θέλει παραπάνω προσοχή καθώς καταβάλλεστε από ένα διαρκές άγχος και πιθανόν να πάρετε λάθος αποφάσεις.

Σε σχέση με ερωτικά σας, έχετε πλέον κάποια νέα δεδομένα στη σχέση σας, τα οποία θα πρέπει να μελετήσετε αν θέλετε να πάρετε λογικές αποφάσεις.

 

 

Αιγόκερος

Μια μορφή συνεργασίας από το παρελθόν εμφανίζεται μέσα από πρόταση που θα έχετε να κάνετε κάτι καινούριο. Βέβαια σε κάποια θέματα είστε απόλυτοι και αυτό ίσως είναι αρκετά λανθασμένο καθώς χάνεται έτσι μια ευκαιρία.

Ο Ήλιος από τον Παρθένο σας δίνει μια βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση πώς τα πράγματα βαίνουν προς τη μεριά σας.

Προς το τέλος της εβδομάδος, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μια συμφωνία ή να αναλάβετε δράση με ένα θέμα που αφορά εξωτερικό.

Στα ερωτικά θα είστε αρκετά τολμηροί μέσα από μια νέα γνωριμία ή μια σχέση που εσείς θα προκαλέσετε.

 

 

 

Υδροχόος

Καταστάσεις από τα παλιά, έρχονται να σας υπενθυμίσουν πώς πλέον έχετε αρκετή ωριμότητα και αντίληψη για να πέσετε στα ίδια λάθη και στους ίδιους ανθρώπους που σας φέρθηκαν άσχημα. Είναι στιγμή που αρχίζετε να προχωράτε μπροστά αποβάλλοντας φοβίες και έχοντας στο χέρι σας τη δύναμη να ελέγξετε καταστάσεις.

Μπορεί να προκύψει μια αλλαγή στο θέμα καριέρας αλλά θα πρέπει να μην είστε βιαστικοί ως προς τις αποφάσεις σας.

Θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας σε θέματα υγείας αλλά καθώς και προσοχή ως προς τον τρόπο που κινήστε ή οδηγείτε.

Με το σύντροφο ίσως προκύψουν κάποιες εντάσεις που θα πρέπει να τη χειριστείς με λεπτότητα και όχι με νεύρα.

 

 

 

Ιχθύες

Έντονη εβδομάδα για σένα καθώς φίλοι και γνωστοί περιμένουν από σένα πράγματα.

Με οργάνωση και καλή διαχείριση του χρόνου μπορεί να ωφεληθείς από γνωριμίες και επαφές που πιθανόν κάποιοι να σε βοηθήσουν σε θέμα δουλειάς.

Τα ερωτικά σου θέλουν προσοχή καθώς περνάς στο επόμενο βήμα της σχέσης και θα πρέπει να μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που θέλετε. Ίσως βέβαια έχετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου και θέλετε να κάνετε το δικό σας, αλλά προσπαθήστε όσο μπορείτε να μπει και στη θέση του άλλου ατόμου.

Όσοι έχουν δική τους δουλειά είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπροσαρμόσετε κάποια πράγματα μέσα σε αυτή, ώστε να δείτε το επόμενο διάστημα την επιθυμητή αλλαγή.

 

 

 

 

Μελίνα Κλεάνθη

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here