Widgets Magazine

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού βοηθά στην επιδίωξη νέων στόχων στη ζωή μας.

Ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και βοηθά να βρούμε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό μέσα μας.

Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, η επιμονή και η προσπάθεια σε στόχους θα βοηθήσει στη επίτευξή τους.

 

 

Κριός

Αυτή τη βδομάδα δεν θα επαναπαυτείτε, αλλά ζητείται από σας, σαν να έχετε ένα είδος εξωτερικής πίεσης, να επαναπροσδιορίσετε στόχους και καταστάσεις στη ζωή σας. Είναι η ευκαιρία σας, είτε να βάλετε ένα τέλος σε μια κατάσταση ή να κάνετε μια νέα αρχή. Οι μπερδεμένες καταστάσεις πλέον ξεκαθαρίζουν. Μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας βοηθήσει κυρίως στα μέσα της εβδομάδας έρχεται στη ζωή σας. Αν και μπορεί να είναι το ίδιο άτομο ή και όχι, κάποιος που έχει θέση εξουσίας, θα βοηθήσει σε μια κατάσταση στη ζωή σας. Κάποιοι θα προβείτε σε αλλαγές, που έχουν να κάνουν με καταστάσεις που αλλάζουν την καθημερινότητά σας, είτε αυτό είναι αποφάσεις στο να προχωρήσετε πιο πέρα σε μια σχέση ή και να τη διαλύσετε.

 

Ταύρος

Είστε λίγο αντιδραστικοί αυτή τη βδομάδα, καθώς είστε αρνητικοί με τα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Προσπαθείτε να ανιχνεύσετε το έδαφος στο που θα καταλήξετε. Μια σχέση ή συνεργασία στη ζωή σας, βοηθά να επισημοποιήσετε καταστάσεις σε σχέση με τους γύρω σας. Ένα νέο άτομο μέσα από μια γνωριμία που έχει να κάνει με τον κοινωνικό σας κύκλο, βοηθά να μπορέσετε να προωθήσετε ένα σχέδιο σας. Τα χρήματά σας, θα δείτε να αυξάνονται σταδιακά και μπορείτε πλέον να προγραμματίσετε πράγματα με νέα δεδομένα, αφού η λύση βρίσκεται μπροστά σας και η τύχη σας ευνοεί. Κάποιοι από σας, ευνοούνται στο να μπορέσουν να προχωρήσουν ένα βήμα στην εργασία τους είτε μέσα από μια νέα θέση που τους δίνεται ή γενικά μια ευκαιρία στο επαγγελματικό τους κομμάτι.

 

Δίδυμοι

Θέματα  δουλειάς και καριέρας είναι η άμεση προτεραιότητά σας. Οι μη έχοντες εργασία, είναι ιδανική περίοδο να βρουν. Φυσικά άτομα του περιβάλλοντός σας βοηθούν μέσα από στήριξη, είτε οικονομική είτε ψυχολογική. Κάποιοι από σας, είστε σε μια φάση που δοκιμάζεστε από τους ανώτερους σας είτε για να αναλάβετε μια θέση αργότερα είτε γιατί απλά περιμένουν από σας το καλύτερο. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αρκετά, καθώς βρίσκεται το ταίρι που σας ταιριάζει και μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα σχέση στη ζωή σας. Όσοι έχετε παιδιά και σας απασχολεί ένα ζήτημα σε σχέση με αυτά, βρίσκεται τη λύση που επιθυμείτε και θα νιώσετε δικαίωση από το αποτέλεσμα.

 

 

Καρκίνος

Μια συνάντηση με άτομα που θέλατε να δείτε καιρό ίσως φανεί μοιραίο στο να γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε μια πραγματοποίηση σχεδίου ή στόχου, που περιμένατε εδώ και καιρό. Είναι κατάλληλη περίοδος για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί.  Έχετε τα εφόδια πλέον στο να έχετε τη στήριξη των πλανητών από δω και πέρα να τακτοποιήσετε θέματα υγείας, αφού θα βρείτε λύσεις εκεί που δεν το περιμένατε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θέματα με άτομο του συγγενικού σας περιβάλλοντος, φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και μπερδέματα που είχαν προκύψει.

 

Λέων

Αναθεωρήσεις καταστάσεων τόσο για συνεργασίες όσο και για σχέσεις είναι αυτό που θα σας απασχολήσει. Είστε αρκετά ανταγωνιστικοί και δείχνετε κάποιες φορές μια έπαρση και αυτό δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας, αν το παρακάνετε. Δείξτε σταθερότητα και οργανωτικότητα και θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Καταστάσεις που αφορούσαν άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή γενικά με το σπίτι δείχνουν να τελειώνουν και να βρίσκετε τη λύση,  γεγονός που θα σας καθησυχάσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, έχουν την τύχη με το μέρος τους, αφού ο Δίας τώρα σας ευνοεί. Κάποιοι από σας, θα περάσετε σε μια κατάσταση δέσμευσης κυρίως σε θέματα εργασίας.

 

Παρθένος

Η εργασία είναι αυτή που σας απασχολεί αυτό το διάστημα και είστε σε φάση ψαξίματος. Θέματα σπιτιού μπαίνουν σε κατάσταση τακτοποίησης. Ένα άτομο σας τραβά το ερωτικό ενδιαφέρον και καθόλου απίθανο να είναι κάτι απαγορευμένο για σας. Μια κατάσταση από το παρελθόν, ξαναέρχεται στη ζωή σας και βοηθά στο να έχετε ένα έκτακτο ευκαιριακό εισόδημα. Ένα έκτακτο ταξίδι μπορεί να προκύψει για λόγους είτε οικογενειακούς, είτε για θέματα που αφορούν σπουδές. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έρχονται μπροστά σε μια πρόκληση-ευκαιρία ώστε να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση που θα αλλάξει τη ζωή τους.

 

Ζυγός

Μια εβδομάδα όπου θα βάλετε τα όρια σας τόσο σε θέματα εργασιακών όσο και διαπροσωπικών σχέσεων. Οι άλλοι απαιτούν το χρόνο σας και εσείς θέλετε το δικό σας ζωτικό χώρο για να αναπνέετε. Έρχεται μια κατάσταση που μπορεί να ωφελήσει τα οικονομικά σας, μέσα από μια νέα πηγή εισοδήματος. Ακόμη και ένα άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος θα στηρίξει μια κατάσταση στη ζωή σας δίνοντάς σας χρήματα. Πλέον αρχίζει μια περίοδος για σας όπου θα γίνεται αρκετά επικοινωνιακοί και θα σας δοθούν ευκαιρίες για ταξίδια ή γενικότερα ευχάριστες μετακινήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως προκύψει ένας νέος έρωτας.

 

 

Σκορπιός

Μια κατάσταση στη ζωή σας, επανεμφανίζεται κυρίως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και σας βρίσκει λίγο απροετοίμαστο  ως προς τη διαχείριση της. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να ελπίζουν σε μια μεγάλη ευκαιρία που θα βοηθήσει τα σχέδια τους. Τα οικονομικά σας, θα δείτε πώς θα αρχίζουν να αυξάνονται. Είστε σε κατάσταση όπου θα κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Είτε με το αρχίζετε να αλλάζετε την εικόνα σας, είτε με το να αρχίσετε μια διαδικασία εσωτερικών για σας αλλαγών. Ένα άτομο όπου περιμένετε να συναντήσετε, σας βοηθά στο να πάρετε αποφάσεις. Μια κατάσταση όπου ήταν δυσλειτουργική για σας, προς το Σαββατοκύριακο φαίνεται να τελειώνει.

 

Τοξότης

Θέλετε να δείτε τι θα κάνετε και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε σχέση με την καθημερινότητά σας. Ίσως μια κρυφή συνάντηση σας βρει την απάντηση σε κάτι που θέλετε. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα έχετε την ευκαιρία να ξανανιώσετε και να βρείτε την χαμένη σας αισιοδοξία. Θέλετε να επεκταθείτε και κάνετε πολλά σχέδια. Το να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, κρύβοντας σχέδια θα φανεί σωτήριο. Ίσως κάποιοι αποφασίσετε αλλαγή κατοικίας. Προς το Σαββατοκύριακο, μια κατάσταση στη ζωή σας, θα βοηθήσει στο να μπορέσετε να πρωταγωνιστήσετε σε ένα τομέα, οπότε κάντε το με το πιο όμορφο τρόπο.

 

Αιγόκερως

Μια κατάσταση στη ζωή σας, που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, επανεμφανίζεται και βρίσκεται η λύση μέσα από τρίτα άτομα σταδιακά. Η επιθυμία σας στο να θέλετε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, θα είναι έντονη και είστε ο πρωταγωνιστής των καταστάσεων ώστε να αποδείξετε την αξία σας. Ένα άτομο με υψηλή κοινωνική θέση, θα βοηθήσει στο να μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μια έκτακτη ευκαιρία προκύπτει η οποία θα είναι περιστασιακή και δεν θα πρέπει να τη χάσετε.

 

 

Υδροχόος

Νιώθετε πλέον σιγουριά στους τομείς που κινείστε και μπορείτε σταδιακά να περιμένετε πραγματοποίηση των στόχων σας. Αρκετοί που δουλεύατε στο προσκήνιο, αυτό το διάστημα θα δείτε τα πράγματα να κινούνται προς τη μεριά σας. Σιγά-σιγά βλέπετε πώς θέματα καριέρας και εργασίας, αρχίζουν να προωθούνται μέσα από κρυφές κατά κάποιο τρόπο ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις κυνηγήσετε για να βγουν ωφέλιμες. Κάποιοι θα αρχίσετε μια συνεργασία με ένα άτομο που εδώ και καιρό επιδιώκετε. Προς το Σαββατοκύριακο, μια πληροφορία που θα πάρετε, θα βοηθήσει στο να καταφέρετε μια κατάσταση που περιμένατε.

 

Ιχθύες

Εβδομάδα όπου θα φανείτε και θα ξεχωρίσετε στα μέρη τα οποία κινείστε περισσότερο.Ένα θέμα που αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να το επανεξετάσετε αν δεν θέλετε να χάσετε χρήματα. Σιγά-σιγά τα πράγματα βέβαια βαίνουν προς το να σχεδιάσετε μια κατάσταση μεγάλη στην ζωή σας που δείχνει να ολοκληρώνεται.Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα στόχο του. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνική εργασία είναι η τώρα η κατάσταση όπου αναγνωρίζεται η δουλειά σας. Με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, ίσως να βρεθείτε πιο κοντά και να προκύψει κάτι ερωτικό μεταξύ σας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Νοεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου 2018.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here