Widgets Magazine

Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας, τάση για ωραιοποίηση καταστάσεων και ανθρώπων. Δημιουργικότητα, καλλιτεχνία, έκφραση του ωραίου.

Ήλιος τετράγωνο Κρόνο, υποχρεώσεις, πιεστικές καταστάσεις, εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Δίας ανάδρομος, στόχοι και καταστάσεις επαναπροσδιορίζονται, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για μια νέα ευκαιρία σε αυτά τα ζητήματα.

Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Συζητήσεις και επαφές που βοηθούν σε θέματα αποφάσεων. Εμμονή σε καταστάσεις που βοηθά στην επιτυχία.

Ερμής τετράγωνο Δίας , προσοχή σε ότι λέμε καθώς εκφραζόμαστε μέσα από υπερβολή.

Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνο, στήριξη σε θέματα οικονομικών, γνωριμίες που θα έχουν κάποια συνέχεια

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνα, συναισθηματική φόρτιση μέσα από συμπεριφορά γεμάτη εμμονές.

Ήλιος Δίας τρίγωνο δίνει  φως. Ελπίδα, χαρά, τάση για αναγέννηση.

 

 

Κριός

Μια εβδομάδα όπου αρχίζει με έντονες πιέσεις καθώς προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε σε ότι σας συμβαίνει. Το θέμα είναι πώς πολλές καταστάσεις περνούν από τα χέρια σας, τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε κάτι που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Νιώθετε και γνωρίζετε πώς πολλοί σας σχολιάζουν και θέλουν να αποτύχετε σε κάτι που έχετε βάλει στόχο. Αν συγκεντρωθείτε σε ότι κάνετε χωρίς να δώσετε βάση σε λόγια τρίτων, θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε και θα εκπλήσσετε τους άλλους. Ως τις 11 του μήνα, μια κατάσταση θα είναι προς το μέρος σας που αφορά θέμα οικονομικά. Η τύχη σας ευνοεί αλλά παράλληλη υπάρχει η πιθανότητα με ένα άτομο που θεωρούσατε πώς δεν συμβαίνει κάτι, να προκύψει κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ξαναβρίσκετε μια έντονη χαρά μέσα σας και μια δυναμική πώς μπορείτε επιτέλους να βγείτε από έναν φαύλο κύκλο.

 

 

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα, τα πράγματα σας πάνε καλύτερα και νιώθετε αρκετά ελκυστικοί σε ότι κάνετε. Προσοχή βέβαια γιατί γνωρίζετε και γοητεύεστε από άτομα, πιστεύοντας που σας δίνουν μια αίσθηση ότι θα σας βοηθήσουν ή είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για σας, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια παγίδα, που αργότερα θα βρεθείτε εγκλωβισμένοι αν στηριχθείτε πάνω τους. Για όσους κάνουν καλλιτεχνική δουλειά, θα έχουν έμπνευση και είναι ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους, ώστε να προβληθούν κατάλληλα. 10 του μήνα και μετά, θα καταλάβετε πώς κάποια πράγματα σε σχέση με τα οικονομικά σας θέλουν επανεξέταση. 13 και 14 του μήνα και εφόσον κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, θα δείτε πώς ένα άτομο θα σας δώσει μελλοντική στήριξη.

 

 

Δίδυμοι

Είστε αρκετά επικοινωνιακοί αυτό το διάστημα και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να δείξετε την παρουσία σας και να συμμετέχετε στα γεγονότα γύρω σας, παίρνοντας πολλές φορές τα πρωτεία. Προσοχή όμως καθώς πολλές φορές θα έχετε την τάση να ξεφεύγετε κυρίως σε αυτά που λέτε και ίσως η υπερβολική φλυαρία να σας οδηγήσει στο να σας εκμεταλλευτούν τρίτοι. Βλέπετε τους άλλους μέσα από ένα πρίσμα λογικής αλλά εμπιστεύεστε εύκολα και αυτό δεν είναι υπέρ σας. Παρόλα αυτά κάποιοι θα μάθετε πράγματα από το παρασκήνιο που αφορούν το όνομά σας και θα πάρετε μια μικρή αναγνώριση. Θέματα που έχουν σχέση με συνεργασίες θα πρέπει να τα επανεξετάσετε καθώς αυτά που φαίνονται δεν είναι όλα όπως δείχνουν. 11 ως 13 του μήνα, θα έχετε στήριξη από ένα άτομο κυρίως στα επαγγελματικά σας, εφόσον χειριστείτε καταστάσεις με διπλωματία. Το Σαββατοκύριακο, ένα άτομο από το παρελθόν, σας χτυπά την πόρτα….

 

Καρκίνος

Τρίτα άτομα, προσπαθούν να σας επιβληθούν και να σας πιέσουν για πράγματα δικά τους. Ωστόσο δεν πτοείστε και προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα και να δείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε σε όλες τις συνθήκες. Προσοχή βέβαια στο τι υποσχεθείτε γιατί ίσως δεν μπορείτε να καλύψετε όλες τις πλευρές των άλλων. Κάποια σχόλια που θα μάθετε κρυφά για σας, κυρίως από 9 ως 11 του μήνα, θα φανούν χρήσιμα για το επόμενο διάστημα. Ο έρωτας για αρκετούς έρχεται εκεί που δεν το περιμένουν και ίσως ένα απλό φλερτ, οδηγηθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Κάποιοι θα κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς το Σαββατοκύριακο. Τις ίδιες μέρες μαθαίνετε νέα, από κάποια εργασία που είτε σας είχε προταθεί από παλιά ή να επιστρέψετε σε κάποια παλιά δουλειά.

 

Λέων

Εβδομάδα όπου θα γίνετε τολμηροί και θα προτείνετε πράγματα σε σχέση με εργασία ή ομάδες ανθρώπων που άλλοτε δεν θα τολμούσατε. Είστε από τη μια πλευρά κουρασμένοι αλλά από την άλλη θα βάλετε το πείσμα μπροστά για να πετύχετε.  Σε κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι ή και την εργασία θα κάνετε προσπάθεια να βρείτε άκρες για να τα διεκπεραιώσετε. Ωστόσο το να ακούσετε γνώμες ειδικών ή να συμβουλευτείτε ειδικούς, θα σας κάνει να γλιτώσετε χρόνο. Κυρίως θέματα υγείας μπορεί να τα λύσετε πιο γρήγορα σε σχέση με αυτό που περιμένατε. Μπορεί να γίνουν κάποιες προτάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, οπότε μην τις δώσετε σημασία, τουλάχιστον μετά τη Πέμπτη θα δείξουν αν όντως αξίζουν ή όχι. 11 ως 13 του μήνα, προσοχή σε τυχόν έξοδα καθώς θα έχετε την τάση για σπατάλη. Τις ίδιες μέρες θα ασχοληθείτε με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

 

 

Παρθένος

Αυτό το διάστημα, τα οικονομικά που είναι ένα κεφάλαιο που σας αγχώνει, θα δείτε πώς μπορείτε να βρείτε λύση και να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα. Και ενώ από τι μία πρέπει να δώσετε χρήματα από την άλλη σας έρχεται μια ευκαιρία οικονομική που θα σας βοηθήσει για το λόγο που θέλετε. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα νιώσουν πολύ καλά με το ταίρι τους και θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Προσοχή βέβαια σε νέες ερωτικές γνωριμίες για τους ελεύθερους καθώς ναι μεν έχετε όλα τα φόντα, από την άλλη βλέπετε τον άλλον όχι όπως είναι αλλά όπως θα θέλατε να είναι. ¨Έχετε αποφασίσει να αρχίσετε κάποια νέα ξεκινήματα, αλλά προς το παρόν περιμένετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες προτού αρχίσετε. 12 ως τις 14 του μήνα, έχετε μια δυνατότητα, μέσα από μια κατάσταση που θα προκύψει, να απαλλαγείτε από ένα βάρος.

 

 

Ζυγός

Η πίεση που ασκείται από το περιβάλλον σας είναι έντονη, αλλά κυρίως έχει να κάνει με τις δικές σας επιλογές. Πολλές φορές νιώθετε πώς βρίσκετε τη λύση μέσα από μια κατάσταση ή ένα άτομο που εμφανίζεται και κάνετε βιαστικές κινήσεις απλά και μόνο γιατί θεωρείται πώς αυτό το άτομο ή η κατάσταση θα είναι μια σανίδα σωτηρίας για εσάς. Προσοχή λοιπόν στις εκτιμήσεις που κάνετε. ¨Έτσι εμφανίζονται κάποιες συνεργασίες που δεν είναι όμως αυτό που θα θέλατε, οπότε μην πάρετε τελικές αποφάσεις. Το Σαββατοκύριακο, είναι ένα διάστημα, όπου θα θελήσετε να δώσετε χώρο στη σχέση σας και ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ενδέχεται να κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες έχετε να κάνετε αρκετά πράγματα, αλλά κυρίως είναι πράγματα που πρέπει να τελειώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να προχωρήσετε παρακάτω. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα ανακαλύψετε και πράγματα που δεν γνωρίζατε σε σχέση με τις δυνατότητές σας και ίσως το απολαύσετε κιόλας. Ένα άτομο που το έχετε βοηθήσει στο παρελθόν, θα θελήσει να σας ανταποδώσει τη βοήθεια. Από τα μέσα ως και το τέλος της εβδομάδας, προσοχή σε εντάσεις και νεύρα καθώς και λόγω βιασύνης, είστε επιρρεπής σε ατυχήματα. 13 και 14 του μήνα, ένα άτομο με το οποίο ήσασταν σε ένα είδος διαπραγμάτευσης για μια εργασία ή συνεργασία που ήταν να κάνετε,  ξαναεμφανίζετε και σας κάνει την αντίστοιχη πρόταση.

 

 

 

Τοξότης

Για καιρό στερηθήκατε χρήματα, χωρίς να μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά που είχατε βάλει στο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή ναι μεν είστε καλύτερα, αλλά από την άλλη εμφανίζονται άτομα ή καταστάσεις που θέλουν να σας κάνουν να ξοδέψετε χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Προσοχή στο πώς χειρίζεστε γενικότερο το οικονομικό σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να δώσετε χρήματα για δικές σας ανάγκες και να μην έχετε. Μια συνεργασία ή μια σχέση βρίσκεται στο τέλος της και ακόμη και αν δεν το παραδέχεστε, καλό θα είναι να βγείτε από αυτό το φαύλο κύκλο, γιατί έτσι και αλλιώς έχετε δώσει αρκετές ευκαιρίες στην συγκεκριμένη κατάσταση. 13 και 14 του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε και να κάνετε δημόσιες σχέσεις και αν όντως κινηθείτε, θα δείτε πώς έχετε ένα μεγάλο όφελος.

 

Αιγόκερως

Οι αντοχές για πολλούς από σας έχουν τελειώσει και συνεχίζετε να δουλεύετε ακάθεκτοι προσπαθώντας να πετύχετε όλο και περισσότερο. Πολλές φορές θα σας διακατέχει μια τελειομανία η οποία θα δυσκολέψει τη δουλειά σας. Δώστε και λίγο βάση στην προσωπική σας ζωή. Το να μοιράσετε ευθύνες, θα σας βοηθήσει να ξαλαφρώσετε. Επίσης προσοχή στην αφηρημάδα, καθώς ενδέχεται να χάσετε πράγματα από απροσεξία. Το Σαββατοκύριακο, θα βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αρκεί να επιλέξετε αυτά που εσείς θέλετε να κάνετε και να μην κοιτάτε να ευχαριστήσετε τρίτους. Τις ίδιες μέρες μια κατάσταση που σας απασχολούσε δείχνει να τελειώνει με καλό τρόπο.

 

 

Υδροχόος

Πλέον καταφέρνετε να ξεπεράσετε ανασφάλειες που είχατε και προχωράτε όλο και πιο κοντά στο στόχο σας. Ως τις 11 του μήνα, έχετε αρκετές επαφές και συναντήσεις με δικά σας άτομα, που γενικά θα σας κάνει καλό και θα σας ανανεώσει. Προσοχή σε έξοδα που βγαίνουν εκτάκτως και δεν τα υπολογίζατε. Ωστόσο θα έχετε και ευκαιρίες μέσα από μια νέα πηγή εσόδων που εμφανίζεται στη ζωή σας, που στην αρχή όμως δεν φαινόταν σαν ευκαιρία. Ίσως είναι καλά κρυμμένη και πρέπει μέσα από την ευελιξία σας να την προσέξετε έγκαιρα.. 13 και 14 του μήνα, καταλαβαίνετε πώς θα πρέπει να βγείτε προς τα έξω και να κυκλοφορήσετε καθώς τελευταία ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή.

 

 

Ιχθύες

Μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να προσέξετε καθώς πολλές φορές θα δείτε τον εαυτό σας να λειτουργεί τελείως ασυνείδητα και βάζετε το συναίσθημα πιο πάνω από τη λογική. Κυρίως προσοχή σε ζητήματα νέων γνωριμιών, τόσο σε προσωπικό όσο και ερωτικό επίπεδο.

¨Όλη τη βδομάδα θα κάνετε αρκετές συζητήσεις, κάποιες από αυτές θα είναι κρυφές καθώς θα πρέπει να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα χωρίς να επηρεάζεστε από τρίτους. Από τις 11 του μήνα και μετά προσοχή σε έξοδα που θα κάνετε γιατί μπορεί αργότερα να το μετανιώσετε. 13 και 14 του μήνα, μια ευκαιρία μέσα από κάποιοι δικό σας άτομο θα βοηθήσει στο να πάρετε κάποια χρήματα.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Απριλίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 15 ως 21 Απριλίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here