Widgets Magazine

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης, εξουσίας και των εσωτερικών μεταμορφώσεων, γυρνά ορθόδρομος και δείχνει για κάποιους να διορθώνει καταστάσεις ενώ για κάποιους άλλους να παροτρύνει προς μια μορφή τόλμης.

Το τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα, δείχνει έναν έντονο τρόπο δράσης μέσα από ίσως υποχθόνια μέσα.

Η Αφροδίτη που μπαίνει ανάδρομη στο Σκορπιό και ζητά πάθη και ζήλιες να βγουν στην επιφάνεια, επιστροφές προσώπων που ανάλογα στο πώς θα τις χειριστούμε θα φανεί αν θα είναι για καλό ή όχι.

 

Κριός

Πλέον αρχίζετε να τακτοποιείτε θέματα που σας απασχολούσαν και κάποιες στιγμές θα νιώσετε πώς μετά από καιρό το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, ώστε να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία που επιθυμείτε.

Προς τα μέσα της εβδομάδας ως και Πέμπτη μην εμπλακείτε σε συζητήσεις ανούσιες και στηριχθείτε σε άτομα που δεν είναι αξιόπιστα γιατί ίσως  βιώσετε κάποια απογοήτευση.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, ενδέχεται να έχουν ευκαιρίες μέσα από ένα οικονομικό παράγοντα που θα δώσει λύση σε προβλήματα που τους απασχολούσαν.

Από τις 5 του μήνα και μετά, μπορεί να ξανασυναντήσετε έναν έρωτα ο οποίος δεν είχε τελειώσει και με τον καλύτερο τρόπο και να εμπλακείτε ξανά στη σχέση πιστεύοντας πώς κάτι έχετε να μάθετε από αυτήν.

 

Ταύρος

Σχέσεις και συνεργασίες, περνούν από καταστάσεις δοκιμασιών και πρέπει να έχετε τεταμένη την προσοχή σας, ώστε να μη κάνετε μεγάλα λάθη. Αρχίζετε πλέον να βάζετε νέα θεμέλια στους παραπάνω τομείς και ίσως κάποιοι διακόψετε συνεργασίες, ενώ άλλοι μπορεί να προχωρήσετε σε ένα επόμενο στάδιο. Ένα άτομο από το εξωτερικό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον τομέα της ζωής σας. Προσοχή σε ατασθαλίες, είτε οικονομικές, είτε  νομικές, γιατί μπορεί να εμπλακείτε, λόγω έλλειψη συνείδησης. Αρχίζει μια περίοδος όπου άτομα από το παρελθόν, ξαναχτυπούν την πόρτα σας. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου βιώνει θέματα που μπορεί να επεκταθεί και να νιώσει πώς το σύμπαν του χαμογελά.

 

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα όπου αισθάνεστε πώς η ψυχολογία σας αρχίζει να βελτιώνεται και μπορείτε να καταφέρετε κάθε είδους δράση που θα θέλατε. Η υγεία σας θέλει μόνο λίγο προσοχή γιατί μπορεί να φέρει καθυστέρηση σε καταστάσεις που πάτε να κάνετε. Όσοι έχουν παιδιά θα είναι αρκετά δοτικοί και ίσως και υπερβολικοί στο να προσφέρουν σε αυτά ότι ζητάνε. Μην το παρακάνετε όμως γιατί θα βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Συνεργασίες από παρελθόν έρχονται με την προοπτική να εξελιχθούν καταστάσεις που αφήσατε στη μέση. Επαγγελματικά έχετε κάποιοι από σας τη δυνατότητα να πετύχετε μέσα από το να δομήσετε καλύτερα αυτά που έχετε στο μυαλό σας και να είστε αποτελεσματικοί με σοβαρότητα και ωριμότητα.

 

Καρκίνος

Αρχίζει μια περίοδος όπου πλέον σταθεροποιούνται σχέσεις και συνεργασίες που τόσο καιρό φαινόταν πώς είχαν πρόβλημα. Ίσως ένα νέο άτομο έρθει στη ζωή σας μέσα από μια καινούρια γνωριμία και να σας αλλάξει τη ζωή. Τα μέσα της εβδομάδας άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος έρχονται να σας φέρουν κάποια είδους αναστάτωση και να σας βρεθείτε μπερδεμένοι σε καταστάσεις.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αρχίζουν να ανοίγουν τα φτερά τους πλέον για καινούρια πράγματα και ευνοούνται αρκετά από την τύχη στο να έχουν τη πολυπόθητη επιτυχία. Ίσως προκύψει και μια ευκαιρία στα οικονομικά σας και πλέον έχετε τη διάθεση να παλέψετε για αυτό.

 

Λέων

Σχέσεις από το παρελθόν έρχονται τώρα να σας απασχολήσουν για να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις και να αποδεχτείτε ή να αλλάξετε ακόμη κάποια πράγματα. Στις 2 με 3 του μήνα, αποφύγετε να έρθετε σε διένεξη με άτομα καθώς μπορεί αργότερα να μετανιώσετε.

Θέματα υγείας αρχίζουν να βελτιώνονται και νιώθετε αρκετά δυνατοί στο να κάνετε πράγματα.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να αρπάξετε μια ευκαιρία μέσα από καταστάσεις που για άλλους ίσως είναι προβληματικές και ίσως επικρατεί ένα χάος. Εσείς όμως έχετε την μοναδική ικανότητα να διαθέσετε όλο το δυναμικό σας και να βγείτε μπροστά, αφού είστε αρκετά ανταγωνιστικοί σε αυτά που επιθυμείτε.

 

Παρθένος

Αυτό το διάστημα θα πάρετε αποφάσεις όσο αφορά την προσωπική σας ζωή και έχετε την δύναμη να προβείτε σε καταστάσεις απελευθέρωσης μετά από καιρό κούρασης και εξάντλησης.

Για το δεύτερο δεκαήμερο, ένας έρωτας ίσως σας χτυπήσει την πόρτα. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας στα οικονομικά σας κυρίως στο να ξοδέψετε για άλλους. Από τις 5 του μήνα και μετά βλέπετε άτομα από το παρελθόν σας να ξαναμπαίνουν στη ζωή σας. προσοχή βέβαια σε νέες συνεργασίες καθώς πρέπει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους προτού προβείτε σε κινήσεις. Ίσως και άτομα από το εξωτερικό σας απασχολήσουν και προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στηριζόμενοι σε αυτούς. Επειδή είστε σε αρκετά πράγματα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, προσέξτε τις κινήσεις σας και τα λόγια που ανταλλάσετε.

 

Ζυγός

Εβδομάδα όπου θέματα οικογένειας δείχνουν να βαίνουν προς μια καλή πορεία και ίσως ήρθε η στιγμή να αλλάξετε καταστάσεις γύρω σας που το επόμενο διάστημα θα έχουν μια καλή προοπτική.

Κάποια θέματα θα δείξουν μια στασιμότητα προς τα μέσα της εβδομάδας, όμως προς το τέλος αυτής, αρχίζετε να βρίσκετε σταδιακά λύσεις.

Προσοχή στα οικονομικά σας, κυρίως που αφορούν άτομα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας. μπορεί να αναζητήσετε λύσεις σε αυτούς και να νομίζετε πώς επιτέλους θα βοηθήσουν στην επίλυση μια κατάστασης, απλά θέλει προσοχή καθώς μπορεί να βγείτε ζημιωμένοι.

 

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες αρχίζουν να φαίνονται πλέον στη ζωή σας και προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις μετά από καιρό. Ίσως βέβαια επειδή γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελιχθείτε, για αυτό είστε σε φάση εξέλιξης. Μέσα της εβδομάδος καλό θα ήταν να κινηθείτε μυστικά και να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που αφορούν συγκρούσεις. Πλέον είστε σε κατάσταση λάμψης και έλκεται άτομα στη ζωή σας. μην ενθουσιασθείτε και τα δώσετε όλα.

Προσοχή σε περίπτωση που εμπλακείτε σε κρυφές-μυστικές σχέσεις είτε αφορά ερωτικά είτε προσωπικά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε κάποια πηγή έκτακτη εσόδων μέσα από μια ευκαιρία.

 

Τοξότης

Μια περίοδος όπου τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ρέγουλα και να μπορείτε να αυξήσετε έσοδα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να πιάστε ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν. Είναι καλή περίοδος να αρχίσετε να αποβάλλεται φοβίες του παρελθόντος και να ενδυναμώσετε εσωτερικά, αφού πλέον τολμάτε να τα βάλετε με καταστάσεις που πριν σας φόβιζαν. Ένας κρυφός έρωτας τολμά να σας πλησιάσει και ίσως νιώσετε λίγο μπερδεμένος ως τις επιλογές σας. Βέβαια δεν θέλετε τώρα που η ζωή σας αρχίζει να στρώνει να κάνετε επιπόλαιες αλλαγές.

 

Αιγόκερος

Μπορείτε και έχετε τα εφόδια να αλλάξετε τη ζωή σας. Όμως αν και θέλετε να είστε ελεγκτικοί και να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στο πώς σας συμφέρει. Αφήστε όμως και τον τομέα τύχη να σας οδηγήσει κάπου και μην θέλετε να χειρίζεστε καταστάσεις. Ένα άτομο με ισχύ θα σας πλησιάσει και θα μπορέσετε να ωφεληθείτε μέσα από μια νέα συνεργασία. Θέλετε να βγείτε και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να περάσετε καλά, μη στοχεύσετε όμως απλά τη διασκέδαση, αλλά κοιτάξτε να κάνετε σωστές επιλογές, ώστε να έχετε ένα όφελος από όλο αυτό. Ως και την Πέμπτη, μην υπόσχεστε πράγματα που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

Προσοχή μόνο στο μη μπλεχτείτε με άτομα που μετά το μετανιώσετε. Είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά.

 

Υδροχόος

Εποχή όπου θα βάλετε τάξη σε καταστάσεις και άτομα με θέμα κύρους θα βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.  Μην πιστεύετε όμως όσα βλέπετε και βάλτε τον εαυτό σας σε φάση που θα πρέπει να παρατηρήσετε πράγματα προτού αποφασίσετε.

Μην τολμήσετε να αντιδράσετε σε καταστάσεις με τρίτα άτομα γιατί μπορεί να φανείτε στο τέλος εσείς οι περίεργοι και να γυρίσουν μπούμερανγκ προς εσάς.

Προς τέλος της εβδομάδας, μην προκαλέσετε τα  βλέμματα εχθρών μέσα από μια κατάσταση όπου θα θέλετε να φανείτε γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Τα εργασιακά σας, αρχίζουν να στρώνουν, κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο.

 

Ιχθύες

Το επαγγελματικό σας αρχίζει να μπαίνει σε μια ευθεία γραμμή και να καλυτερεύει μέρα με τη μέρα. Είναι σημαντικό γιατί αυτήν την περίοδο σχεδιάζετε πλάνο που θα είναι για καιρό.

Προς τα μέσα της εβδομάδος, μην ενθουσιαστείτε και μη στηριχθείτε σε τρίτα άτομα καθώς υπάρχει κίνδυνος, είτε εξαπάτησης, είτε να μη εξυπηρετούν τους σκοπούς σας όπως εσείς θα θέλατε. Το διάστημα αυτό έρχονται άτομα από το παρελθόν για να βοηθήσουν σε επαγγελματικό στόχο, απλά μη πείτε ναι σε όλες τις προτάσεις αλλά εξετάστε πρώτα αυτά που είναι να κάνετε. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας και θα πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Ζυγό στις 9/10/2018 και προβλέψεις ζωδίων.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here