Widgets Magazine

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας, πραγματοποίηση στόχων, μεγάλη δυναμική για το άτομο.

Ήλιος εξάγωνο Δίας, επιτυχία, γρήγορη ανάρρωση.

Ήλιος σύνοδο με Ερμή, πολύ πληροφορία η οποία κάποιες φορές δεν είναι έγκυρη.

Άρης τρίγωνο με Κρόνο , κατάσταση όπου μπορώ να αγωνιστώ για να πετύχω πράγματα μέσα από σκληρή δουλειά.

Ερμής τετράγωνο με Δία, υπερβολή στα λόγια και τις πράξεις.

 

Κριός

Εξελίξεις που αφορούν τη εργασία σας έρχονται αυτή τη βδομάδα για να ανταμείψουν τους κόπους σας. Υπάρχει η περίπτωση να υπάρξει μια βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα και ή να αυξηθούν τα έσοδά σας ή ακόμη και να  υπάρξει μια βελτίωση που θα φέρει μελλοντική αύξηση εσόδων. Από τα μέσα της εβδομάδας ένα άτομο θα θελήσει να σας βοηθήσει και γενικά θα είναι ένα μεγάλο στήριγμα προς αυτά που θέλετε να κάνετε. Καλό θα είναι να κρατήσετε κρυφή την κάθε πηγή βοήθειας. 13 ως και 15 του μήνα προσέξτε να μην είστε υπερβολικοί ως προς τους άλλους. Ενώ στις 15 του μήνα κάποιο μυστικό που μπορεί να μάθετε, μην το διαδώσετε.

 

Ταύρος

Είστε σε μια φάση που τελειώνετε με μια κατάσταση και μπορείτε να βρείτε τη λύση για να νιώσετε απελευθέρωση. Ίσως κάποιοι θελήσετε να διακόψετε από μια κατάσταση ή να μπείτε σε μια νέα. Κυρίως στο ερωτικό κομμάτι θέλετε και είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή. Από 13 ως 15 του μήνα, παρόλο που περιμένετε μια στήριξη από ένα άτομο, ίσως αυτό σας απογοητεύσει και πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας. Μέσα στις επόμενες μέρες ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που είναι καλό για μελλοντική βοήθεια.

 

 

Δίδυμοι

Εβδομάδα που μέσα από κρυφές επαφές με άτομα, θα πάρετε μια στήριξη σε θέματα που αφορούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. 12 ως και 15 του μήνα ένα κοντινό σας άτομο, θα βοηθήσει σε ένα σας στόχο. Τις ίδιες μέρες μπορεί να είστε λίγο ευαίσθητοι και να νιώσετε από ένα άτομο μια μορφή ελέγχου στη ζωή σας, ακόμη και αν αυτό το άτομο το κάνει από απλό ενδιαφέρον. Θα κάνετε συζητήσεις και επαφές με άτομα, απλά επειδή πολλές φορές θα είστε στο στόχαστρο, μη δώσετε τροφή για σχόλια τρίτων. Κάποιοι από σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα από το παρελθόν που δεν πάνε άλλο.

 

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες, προσπαθείτε να βρείτε άκρες στον τομέα της δουλειάς σας. Και ζητάτε στήριξη από ένα άτομο ως προς τον τρόπο που θα φερθείτε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Κάποια πληροφορία που θα πάρετε στα μέσα της εβδομάδας, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αρκεί μπορεί σε όλο αυτό να υπάρχει μια καλά κρυμμένη ευκαιρία.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να είναι πιο τολμηροί σε πράγματα, καθώς τους χαμογελά η τύχη, εκεί που δεν το περιμένουν. Να είστε προσεκτικοί σε ότι  αφορά τα μηχανήματα ή ως προς τον τρόπο που οδηγείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ακούσετε μια είδηση που ίσως να μην ακριβώς αυτό που δείχνει.

 

Λέων

Η δυναμική σας αυτό το διάστημα είναι τρομερή, ώστε να τολμήσετε να βγείτε μπροστά και να μπορέσετε να φανείτε. Κάποιοι θα έχουν μια ευκαιρία μέσα από μια νέα εργασία. Από 12 ως και 14 του μήνα, προσπαθείτε να οργανώσετε πράγματα της καθημερινότητας σας για να βρείτε τον επιθυμητό για σας χρόνο. Όσοι έχετε θέμα υγείας, θα καταλάβετε πώς αρχίζει να βελτιώνεται. 14 και 15 του μήνα, θα είστε σε έντονη φάση επικοινωνιών, που έχει να κάνει με τον τρόπο τον οποίο θα χειριστείτε τα πράγματα για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Το Σαββατοκύριακο, προσοχή σε θέματα σπατάλης και γενικά αποφύγετε παράλογα έξοδα.

 

Παρθένος

Αυτές τις μέρες δίνετε βάση σε σας και στο σύντροφό σας, ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Κάποιοι από σας θα έχετε μια μετακίνηση ή κάποιο ταξίδι με ένα άτομο και ίσως μέσα από αυτό γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο. 12 ως και 14 του μήνα, θα επιδιώξετε μια επαφή με κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε ένα κύκλο ατόμων. 14 και 15 του μήνα, νιώθετε μια πίεση από δικά σας άτομα και ίσως έρθετε σε προστριβή με αυτά. Τις ίδιες μέρες θα βγείτε με άτομο το οποίο νιώθετε μια εμπιστοσύνη, για να μοιραστείτε μια κατάσταση στη ζωή σας και να πάρετε αποφάσεις. Προσοχή βέβαια το Σαββατοκύριακο σε νεύρα και εντάσεις.

 

 

Ζυγός

Μια περίοδος όπου αρκετοί από σας, θα νιώσετε πώς επιτέλους σταματά ένα σας πρόβλημα μετά από καιρό και μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά την εργασία σας και θα έχετε στήριξη από ένα κοντινό σας άτομο. 14 και 15 του μήνα, προσοχή αυτά που θα τάξετε, ίσως να μη μπορέσετε να τα στηρίξετε. Κάποιοι προσπαθείτε να λύσετε ένα θέμα με την υγεία σας. Ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να βρείτε μικρές λύσεις για το χώρο σας, ώστε να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Το Σαββατοκύριακο, μη δώσετε τροφή για σχόλια στην οποιαδήποτε παρέα είστε, αλλά κρατήστε χαμηλό προφίλ.

 

 

Σκορπιός

Μια εβδομάδα όπου οι γνωριμίες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, βλέπετε τώρα να μπορείτε να κάνετε επικοινωνία με αυτούς,  ώστε να έχετε κάποιο όφελος. Από τις 12 ως τις 14 του μήνα καλό είναι να κυκλοφορήσετε γιατί μπορεί να έχετε κέρδος από κάποιες επαφές. Τις ίδιες μέρες προσέξτε τις αγορές σας. 14 και 15 του μήνα, καλό θα ήταν να μην έρθετε σε σύγκρουση με άτομα. Κάποιοι θα βγείτε έξω και θα φλερτάρετε γιατί το χρειάζεστε. Το Σαββατοκύριακο θα θέλετε να βγείτε και να ξοδέψετε χρήματα, ωστόσο προσοχή γιατί μπορεί να το παρακάνετε.

 

 

Τοξότης

Μια εβδομάδα όπου βλέπετε τα επαγγελματικά σας να παίρνουν έναν νέο δρόμο και παράλληλα, να κάνετε και κάτι καινούριο. 12 ως και 15 του μήνα, θα ασχοληθείτε με το  χώρο σας για να το ομορφύνετε και να ανανεωθείτε. Τις ίδιες μέρες, νιώθετε γεμάτοι με αρκετοί αυτοπεποίθηση, κάτι που σας κάνει να είστε κάποιες φορές υπερόπτες και να λάβετε αρνητική κριτική από τους άλλους. Κάποιοι θα έχετε μια πρόταση για έξοδο αλλά θα είναι κάτι ιδιαίτερο αυτή τη φορά για σας. γενικά όμως ότι και αν κάνετε, θα είστε με άτομα από το χώρο εργασίας.

 

 

 

Αιγόκερως

Αυτές τις μέρες νιώθετε μια μορφή στήριξης, για όλα όσα κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Πλέον το έδαφος που προετοιμάζατε τόσο καιρό, είναι έτοιμο και γόνιμο, ώστε να κάνετε τα κατάλληλα βήματα. Αν και έρχονται νέες συμφωνίες για τα επαγγελματικά σας και είστε έτοιμοι για όλο αυτό, δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για υπογραφή συμβολαίων. 14 και 15 του μήνα, κυρίως όσοι είστε γονείς, θα έχετε ευχάριστα νέα για τα παιδιά σας. Σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε, κάνετε αισθητή την παρουσία σας και μπορείτε να πετύχετε μια νέα ευκαιρία. Προς το τέλος της εβδομάδας , μια είδηση  που θα μάθετε ίσως σας συγκλονίσει, ωστόσο δεν πρέπει να το δώσετε μεγάλη βάση.

 

Υδροχόος

Ένα διάστημα, όπου μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε προβλήματα της καθημερινότητας, αφού πλέον είστε τολμηροί και μπαίνετε στα βαθιά, με το ρίσκο να πετύχετε. Προς τα μέσα της εβδομάδας, ίσως έρθουν κάποια έκτακτα έσοδα που δεν τα περιμένατε. Μια νέα είδηση που έχει σχέση με το επαγγελματικό σας ίσως σας κάνει να τολμήσετε για κάτι καινούριο, αλλά θα ήταν καλό να το ερευνήσετε πρώτα. 14 και 15 του μήνα, αρχίζετε να ψάχνετε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα χρήματά σας. Το Σαββατοκύριακο θα έχει προτάσεις να βγείτε και να ξοδέψετε, ωστόσο μην το παρακάνετε.

 

 

Ιχθύες

Αισθηματικά είσαι σε μια φάση που περιμένετε πράγματα αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμα και ίσως προς το παρόν να κρατήσετε κρυφή μια σχέση. Επαφές που θα κάνετε με άλλους, θέλουν πράγματα μέσα από σας και μπορείτε να κάνετε καλές διασυνδέσεις εκεί που θα κινείστε. 13 και 14 του μήνα, θα ασχοληθείτε καθαρά με τη ζωές των άλλων και θα είστε ένα στήριγμα για αυτούς. Προσοχή βέβαια, γιατί μπαίνετε στη θέση των άλλων και επειδή θέλετε να βοηθήσετε, υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Το Σαββατοκύριακο, θα έχετε καλή διάθεση να δείξετε την αξία σας σε ένα χώρο που θέλετε.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο 2019
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here