Widgets Magazine

Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία μας και σχέσεις από το παρελθόν μας εμφανίζονται για κάποιο λόγο στη ζωή μας.

Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα. Δημιουργικότητα σε συνδιασμό με καλλιτεχνία είναι τα μέσα που βοηθούν για την πραγμάτωση καταστάσεων.

Ερμής τετράγωνο με Άρη. Το κλίμα είναι λίγο τεταμένο και προσοχή στις βιαστικές κινήσεις. Επίσης θέματα υγείας θα ταλαιπωρήσουν κόσμο.

 

Κριός

Αρκετοί από σας, νιώθετε μια κούραση αφού αναλώνεστε σε θέματα που σας κουράζουν και εστιάζεστε στο δάσος, χάνοντας το δέντρο. Υπάρχουν ευκαιρίες αυτές τις ημέρες που μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα που σας αφορούν, αρκεί να βρείτε σε ποια άτομα να υπολογίζετε και όχι στο ποιοι σας κάνουν να χάνετε. Ίσως γίνετε μέσα στην εβδομάδα, περισσότερο εμμονικοί, κυρίως με θέματα εγωισμού, κάτι που θα δεν θα σας βοηθήσει σε θέματα καριέρας. Κάποια σχέση από τα παλιά, σας προβληματίζει αρκετά και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Θα προχωρήσετε όμως σίγουρα σε ξεκαθαρίσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε νεύρα και εντάσεις και μην αφήσετε αυτά να σας χαλάσουν σχέσεις φιλικές. Μια κατάσταση κρυφή αρχίζει στη ζωή σας και θα πρέπει με κάθε τρόπο να την διατηρήσετε μυστική.

 

Ταύρος

Οι σχέσεις αυτό το διάστημα ζητούν λύση και καλό θα είναι να μην αφήσετε καταστάσεις να διαιωνίζονται αλλά να ξεκαθαρίσετε πράγματα. Κάποιο άτομο από τα παλιά έρχεται και σας βρίσκει αρκετά απροετοίμαστο στο πώς θα το χειριστείτε. Από τις 18 ως τις 20 του μήνα, βλέπετε πώς κάνετε πράγματα και κουράζεστε που αφορούν συμφέροντα τρίτων και ίσως αυτό σας εκνευρίζει. Μπορεί να αρχίσετε να ανήκετε σε κάποιο σύλλογο ή ομάδα και θα είναι αρκετά βοηθητική αυτή η νέα γνωριμία. Γενικά όμως μια νέα γνωριμία που δεν θα επιδιώξετε θα έρθει ως το κλειδί, για να βοηθήσει να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα θελήσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω στη σχέση σας και ή την επισημοποιήσετε.

 

Δίδυμοι

Μια ερωτική γνωριμία, που είχε αρχίσει από παλιά είτε σε μορφή φλερτ είτε σε φιλικό με υπονοούμενο ερωτικό, ξαναφουντώνει τώρα και αν και σας βρίσκει λίγο απροετοίμαστους, το ξανασκέφτεστε αυτή τη φορά και ίσως να προχωρήσετε και σε μια σχέση. Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να προσέχετε να μη βιάζεστε σε ότι κάνετε τόσο στη καθημερινότητα σε σχέση με τη δουλειά σας, όσο και με την οδήγηση. Για όσους δεν έχουν εργασία, υπάρχει περίπτωση κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να βρουν δουλειά. Ενώ όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια δουλειά και θέλετε είτε προαγωγή είτε να ζητήσετε προαγωγή, θα βρεθείτε στην κατάλληλη στιγμή με το κατάλληλο άτομο και αν ξέρετε πώς να το χειριστείτε, μπορεί να πάρετε πραγματικά αυτό που θέλετε.

 

Καρκίνος

Από την αρχή της εβδομάδας, μπαίνετε σε προκλήσεις και είστε αυστηροί με τρίτα άτομα, καθώς τα σκανάρετε για να δείτε τι ρόλο παίζουν και τι είναι αυτό που θέλουν από σας.

Σε αυτό το διάστημα όμως είστε αρκετά επιρρεπείς και αναζητάτε την προσοχή των άλλων. Οι γονείς θα ασχοληθείτε δημιουργικά με τα παιδιά σας και ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια αποκάλυψη. Από τις 18 του μήνα και μετά ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση έκτακτη θα προκύψει. Που μπορεί να βοηθήσει να προωθήσετε ένα σχέδιο σας, γιατί τώρα είναι γόνιμο το έδαφος ή ακόμη και να γνωρίσετε έναν έρωτα μέσα από αυτό.

 

Λέων

Τακτοποιείτε θέματα και υποθέσεις με το σπίτι και την οικογένεια και είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βάλετε τώρα αυτά σε τάξη. Ίσως κάποιο έκτακτο τηλεφώνημα ή συνάντηση με ένα άτομο σας κάνει λίγο καχύποπτους και θα πρέπει να εξετάσετε καλά την κατάσταση προτού κάνετε κινήσεις.

Ίσως ένα συγγενικό άτομο σας ταράξει και θα πρέπει να τον βάλετε στη θέση του και να μη συγχυστείτε. Από τις 18 ως και τις 20 του μήνα, μια ευκαιρία που θα είναι καλά κρυμμένη, θα πρέπει να την εντοπίσετε για να μπορέσετε να βγάλετε χρήματα.

 

Παρθένος

Θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν και για αυτό το λόγο, θα κάνετε αρκετές επαφές ώστε να προχωρήσετε εκεί που εσείς θέλετε. Ίσως ένα συγγενικό άτομο, βοηθήσει και προωθήσει τα σχέδια σας. Ένα άτομο εξουσίας είτε από δουλειά είτε από κάποιου είδους συνεργασίας, προκύψει και δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Η υγεία σας χρειάζεται αυτές τις ημέρες προσοχή και επίσης να μην βιάζεστε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθη εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Ζυγός

Νιώθετε αρκετά τυχεροί αυτή την περίοδο και κινείστε αρκετά με επαφές ώστε να μάθετε αυτά που θέλετε. Κάποιοι θα σας πλησιάσουν μυστικά ώστε να καταφέρετε να κάνετε μια επαφή που θα βοηθήσει τα οικονομικά σας. Ίσως βέβαια ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για θέματα διασκέδασης, μην το παρακάνετε όμως.  Στις 18 ως 20 του μήνα, ίσως βρεθεί μια έκτακτη-ευκαιριακή δουλειά που θα βοηθήσει στο εισόδημά σας.

Μπορεί να είστε ανταγωνιστικοί με τους γύρω σας καθώς προκαλείτε βλέμματα και ίσως σας συζητούν πίσω από την πλάτη σας.

 

Σκορπιός

Τελευταία το παρακάνετε καθώς θέλετε πραγματικά να περάσετε καλά και δεν σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Ίσως βέβαια προσπαθήσετε να τολμήσετε να δείξετε και ένα πρόσωπο που δεν είχατε δείξει τόσο καιρό σε άτομα που σας ενδιέφεραν. Θα έχετε αρκετή πέραση από το αντίθετο φίλο και ίσως βγείτε περισσότερα ραντεβού από ότι θα θέλατε. Η λίμπιντο σας είναι ανεβασμένη και τίποτα δεν σας σταματά από το να περάσετε καλά. Σε σχέση με το εργασιακό, όσοι έχουν δική τους εργασία θα φανεί μια ευκαιρία ώστε να επεκτείνουν την επιχείρησή τους. Προσοχή βέβαια προτού δείτε και εξετάσετε όλες τις παραμέτρους.

 

Τοξότης

Αποφασίζετε να κάνετε κινήσεις και να δείξετε πώς καταφέρνετε πράγματα που οι άλλοι δεν πίστευαν για εσάς. Κάποια κρυφή συνάντηση, θα δείξει πώς μπορείτε τουλάχιστον προσωρινά να στηριχθείτε σε κάποιο άτομο, προκειμένου να πετύχετε τα σχέδια σας. Από τις 18 ως και τις 20 του μήνα, θα πρέπει να προσέξετε το κλίμα με τα κοντινά σας άτομα, καθώς μπορεί να τα πληγώσετε άθελά σας. Χρειάζεστε χώρο και χρόνο και μέσα από το να απομονωθείτε, βρίσκετε μια λύση που αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και νιώθετε πλέον πώς απελευθερώνεστε.

 

Αιγόκερως

Ξοδεύεται χρήματα αρκετά για την εικόνα σας, καθώς θέλετε να προκαλέσετε εντύπωση και τα βλέμματα των γύρω σας. Βέβαια θα πρέπει να αρχίσετε έντονα επαφές με κοινωνικό περιβάλλον, καθώς έχετε συμφέρον επαγγελματικό μέσα από αυτό. Ίσως και κάποιο άτομο από όλα αυτά, σας πλησιάσει με σκοπό το επαγγελματικό, αλλά να έχει κάποιο άλλο στόχο. Από τις 18 ως τις 20 του μήνα θα βγείτε και θα είστε κοινωνικοί και επειδή προκαλείτε μπορεί να προκύψει μια πρόταση οικονομική εκεί που δεν το περιμένετε. Μέσα από ομάδες ή συλλόγους θα έρθει κάτι πολύ καλό για εσάς.

 

Υδροχόος

Φίλοι και γνωστοί προσπαθούν να σας προωθήσουν και να σας βοηθήσουν να πετύχετε τα σχέδια σας. Σε θέματα παρέας και συναντήσεων, είστε το θέμα συζήτησης και μπορείτε να προωθήσετε αυτά που θέλετε. Μη δείχνετε όμως όλα τα χαρτιά σας και μην προκαλέσετε αντιζηλίες άθελά σας. Όσοι έχετε δική σας δουλειά, θα έρθει προς το Σαββατοκύριακο μια ευκαιρία να βγάλετε αρκετά χρήματα. Ίσως προκύψει και κάτι έκτακτο που επίσης θα αυξήσει τα οικονομικά σας

 

Ιχθύες

Νιώθετε  λίγο μπερδεμένοι και δεν ξέρετε ως προς τα που να στρέψετε την προσοχή σας. Ίσως βέβαια οι άλλοι προσπαθούν να σας μπερδέψουν και ξεφεύγετε από το στόχο σας. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τις ευκαιρίες και τολμήστε να δράσετε χωρίς να σκεφτείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε τάση υπερβολής καθώς θα σας δοθεί μια ευκαιρία και θα νομίζετε πώς είναι κάτι σωτήριο . Κρατήστε μικρό καλάθι προτού κάνετε την κίνηση. Ένα έκτακτο ταξίδι θα προκύψει καθώς θα έχει σκοπό να αξιοποιήσετε μια ευκαιρία.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθροΘα γίνει τελικά η επανασύνδεση;
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here