Widgets Magazine

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει έντονες συγκρούσεις σε  σχέση με εμάς και του άλλους. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών επηρεάζονται.

Ο Ήλιος τετράγωνο με τον Κρόνο, θέματα έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με μια σοβαρότητα.

Ο Ήλιος τρίγωνο με τον Άρη, μαχητικότητα σε συνδυασμό με τόλμη βοηθά να κατακτήσουμε πράγματα, αρκεί να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια αντικειμενικότητα.

 

Κριός

Η καθημερινότητά σας, θα είναι αρκετά έντονη. Έχετε αρκετές συναναστροφές μέσα από φίλους και γνωστούς οι οποίοι, αν είστε αρκετά στοχευμένοι σε ένα τομέα, μπορείτε με τη βοήθειά τους να πετύχετε ένα σχέδιο.

Τρίτη ως και Πέμπτη, ίσως να θελήσετε να κόψετε δεσμούς με άτομα. Δεν θα πρέπει να πάρετε προσωπικά τα όσα συμβαίνουν και να μη θελήσετε να εκφράσετε θυμό. Περνάτε σε μια φάση οργάνωσης και επανατοποθέτησης κάποιων πραγμάτων και κάθε μορφή έντασης από μέρους σας θα πρέπει να αποβληθεί, αλλιώς δεν θα πετύχετε τίποτα.

Το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να περάσετε στιγμές με το ταίρι σας και θα δώσετε τη καλύτερη δυναμική σας.

Οικονομικά ευνοούνται κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο  δεκαήμερο.

 

Ταύρος

Περνάτε μια περίοδο εξάντλησης και νιώθετε αρκετά αποδυναμωμένοι. Φυσικά στους απέξω κάθε άλλο παρά εξάντληση δείχνετε καθώς μάχεστε έντονα για όσα θέλετε να πετύχετε. Η απομόνωση και το να δώσετε χώρο και χρόνο στη ξεκούρασή σας είναι κάτι που θα σας βοηθήσει αρκετά από να βγείτε από μια υποκειμενικότητα που σας διακατέχει τελευταία.

Από τις 26 ως και τις 28 του μήνα φροντίστε να είστε προσεκτικοί τόσο στον τρόπο που κινείστε όσο και στις εντάσεις με δικά σας άτομα. Προσοχή βέβαια στην οδήγηση.

Το Σαββατοκύριακο σας δίνεται η ευκαιρία κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο να βρείτε τρόπους στο να αυξήσετε τα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι

Εβδομάδα που θα έχετε συναντήσεις προκειμένου να πετύχετε σχέδια. Επειδή θα είστε σε μια φάση πολύ έντονη μπορεί να έχετε να διαχειριστείτε εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους ως προς τη δουλειά σας και αυτό είναι κάτι που μπορεί από τη μία να σας στεναχωρήσει αλλά από την άλλη θα σας δώσει έναυσμα για εσωτερική βελτίωση.

Για μια κίνηση που θέλετε να κάνετε και αφορά τα επαγγελματικά σας, πιθανόν να απογοητευτείτε καθώς κάποιοι που υπολογίζατε δεν μπορούν να βοηθήσουν. Μοναξιά και αίσθημα απογοήτευσης θα σας βγει έντονα ,αλλά μην το αφήσετε γιατί μόνοι σας μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Σαββατοκύριακο σας έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάποιο συνεργάτη που θα μπορέσετε μαζί να υλοποιήσετε σχέδια.

 

 

Καρκίνος

Στιγμές με άτομα οικογενειακού περιβάλλοντος, νιώθετε πώς θα σας γεμίσουν και θα σας βοηθήσουν να νιώθετε χρήσιμοι.

Από 26 ως 29 του μήνα θα είστε σε μια κατάσταση όπου έχετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες θέματα οικονομικού που ίσως έχει σχέση και με κάποια αγορά ή πώληση.

Ίσως ο σύντροφος σας, σας πιέζει παραπάνω και πρέπει ένα τρόπο διπλωματικό να λύσετε θέματα.

Κινήσεις που κάνατε το καλοκαίρι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, τώρα είναι η ευκαιρία να μπορέσετε να υλοποιήσετε

Όσοι θέλετε να αποκτήσετε διάδοχο, είναι τώρα ευνοϊκή και γόνιμη περίοδος για να το πετύχετε.

 

 

Λέων

Ξεκινάτε ένα προγραμματισμό των εξόδων σας ώστε να βάλετε πλώρη και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέα πράγματα. Η οργανωτικότητα σε συνδυασμό με την πρακτικότητα σε όσων θέλετε να κάνετε είναι που θα σας  βοηθήσει το επόμενο διάστημα να αυξήσετε του πόρους σας και να μη σπαταλάτε ενέργεια από δω και από κει.

Η υγεία σας μπαίνει σε μια φάση καλυτεύρεσης, ίσως χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν.

Ένα νέο άτομο στη ζωή σας θα έρθει για να σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια συνεργασία.

Για τους αδεσμεύτους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει εκεί που δεν το περιμένατε.

 

Παρθένος

Εβδομάδα οικονομικών εκκρεμοτήτων, όπου μπαίνετε πλέον σε μια κατάσταση τελικής ευθείας ώστε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας προς τρίτα άτομα.

Γενικά ο οικονομικός προγραμματισμός, θα σας βοηθήσει να μπείτε πλέον σε φάση εξόφλησης προηγούμενων χρεών, αλλά και να μειώσετε έξοδα τα οποία ως τώρα σας επιβάρυναν.

Από 26 ως και 29 του μήνα θα κάνετε συζητήσεις στο πώς θα βρείτε νέες ευκαιρίες, ή να χειριστείτε τις υπάρχουσες που βρέθηκαν στο δρόμο σας πριν λίγο καιρό.

Και επειδή θα νιώθετε έντονα πίεση από τους γύρω σας ίσως το παρακάνετε λίγο με τα οικονομικά σας και ξοδέψετε χρήματα για εσάς ή για την οικογένειά σας. προσοχή όμως στις υπερβολές.

Προς το τέλος της εβδομάδας και όσοι έχουν δική τους δουλειά, θα βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αυξήσουν τα οικονομικά τους.

Όσοι ασχολείστε με ομάδες ή συλλόγους έχετε την ικανότητα να αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες από αυτές που είχατε ως τώρα.

 

 

Ζυγός

Κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, βοηθούν να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στη ζωή σας και να βρείτε πλέον τη θέση σας, σε κάτι καλύτερο από αυτό που υπήρξατε τόσο καιρό.

Ένα άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας και να μπορεί να σας απομακρύνει από όλους, για αυτό δώστε του το χρόνο που εσείς έχετε και όχι αυτό που θέλει ο ίδιος.

Κάποιοι από σας, μαθαίνετε αποκαλύψεις για ένα άτομο και ίσως τα νέα δεν θα είναι αυτά που περιμένατε.

Ένας έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε.

Γενικά έχετε γοητεία και λάμψη και τραβάτε την προσοχή.

Σε θέματα σπιτιού νιώθετε πιεσμένοι.

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα θέλετε να κάνετε ανακατατάξεις, ωστόσο περιμένετε πρώτα τις εξελίξεις και μετά προβείτε σε αλλαγές.

Θέματα εργασίας έρχονται και σας δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε καταστάσεις και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

 

Σκορπιός

Εβδομάδα τακτοποίησης καταστάσεων που περνούν από σας και μόνο, οπότε ο χρόνος σας ελαττώνεται. Και επειδή οι εντάσεις θα είναι ανεβασμένες και θα νιώθετε πώς δεν έχετε χρόνο, μη ξεσπάτε σε τρίτους και βγείτε τελικά ο “κακός” της υπόθεσης.

Ένα άτομο από το χώρο εργασίας θα είναι ίσως το κλειδί για να λύσετε προβλήματα που έχετε. Μη προσπαθήσετε όμως να το χειριστείτε γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα.

Μια πληροφορία που περιμένατε εδώ και καιρό αν δεν είστε συγκεντρωμένοι, ίσως τη χάσετε.

Από 26 ως 29 του μήνα, ίσως έχετε προβλήματα με ένα άτομο που θέλει την προσοχή σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αξιοποιείτε καταστάσεις στη ζωή σας και νιώθετε πώς χαμογελά η τύχη.

Προσοχή στην οδήγηση.

 

Τοξότης

Ένα διάστημα όπου νιώθετε αρκετή δύναμη και είστε μαχητικοί για να καταφέρετε πράγματα. Προσοχή όμως καθώς προκαλείτε τους γύρω σας και δεν θα θέλατε να έχετε όχι και τόσο καλά αποτελέσματα.

Στα μέσα της εβδομάδας προκύπτει μια πρόκληση που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας, αρκεί να είστε θετικοί.

Προσοχή στις υπερβολές σε θέματα οικονομικών.

Από τις 26 ως τις 29 του μήνα θα έχετε την τάση να θέλετε να φανείτε σε σχέση με άλλους και να κάνετε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε.

Καταστάσεις που είχαν να κάνουν με προβληματικές καταστάσεις είναι η στιγμή να τις λύσετε. Ίσως έρθει και μια ξαφνική οικονομική βοήθεια.

 

 

Αιγόκερος

Σκέφτεστε την οικογένεια και το σπίτι σας και θέλετε πλέον να βελτιώσετε τις συνθήκες. Κάποιοι από σας αρχίζετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας ή ακόμη και αλλαγή πόλης ή χώρας.

Αγορές ή πωλήσεις ευνοούνται ώστε να μπορέσετε να πάρετε έγκαιρα χρήματα για να τακτοποιήσετε αυτά που σας αφορούν.

Ψυχολογικά νιώθετε κουρασμένοι και από τις 26 ως τις 29 του μήνα, η κούραση αυτή αρχίζει να κορυφώνεται. Ίσως για κάποιους από σας, είναι το τέλος μιας συνεργασίας η οποία δεν προχωρά όπως εσείς θέλετε.

Προς το τέλος της εβδομάδας, προκύπτει μια νέα πηγή εσόδων την οποία θα πρέπει να κυνηγήσετε για να βγάλετε χρήματα. Κάποιο άτομο από το δικό σας περιβάλλον θα στηρίξει τα σχέδια σας.

 

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιο σας, βοηθά αρκετά τη μαχητικότητα και τη δραστηριοποίησή σας σε τομείς που θέλετε. Κάποιοι βέβαια ίσως χρειαστεί να υπογράψουν μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο.

Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που αφορά επαγγελματικό σκοπό, θα σας βοηθήσει στην έναρξη μιας νέας εργασίας ή συνεργασίας.

Από 26 ως 29 του μήνα, θα έχετε καινούριες προκλήσεις που θα πρέπει να μελετήσετε προτού προβείτε σε αποφάσεις και ρίσκα.

Δικαστικά ή νομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο για να τα λύσετε.

Καταστάσεις που αφορούν θέματα εργασίας, μπαίνουν σε τελική ευθεία ώστε να ανοίξετε νέους δρόμους.

 

Ιχθύες

Θέματα έρχονται στην επιφάνεια και καθυστερούν κατά κάποιο τρόπο τα σχέδια σας. ένα άτομο ίσως σας βοηθήσει σε θέματα οικονομικά.

Από τις 26 ως τις 29 του μήνα, ίσως νιώσετε μοναξιά και πώς πρέπει μόνοι σας να βγείτε από ένα πρόβλημα.

Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που είχατε σχεδιάσει, μην την κάνετε προτού μάθετε όλο το οικονομικό πακέτο.

Ίσως ένα άτομο από το χώρο εργασίας σας, σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του και αρχίσετε μια σχέση κρυφή.

Θέματα που είχαν αρχίσει το καλοκαίρι, τώρα είναι οι ευκαιρία να δώσετε τέλος σε αυτά.

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 25/9/2018 και προβλέψεις ζωδίων.
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο όψεων Οκτωβρίου 2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here