Widgets Magazine

Ήλιος εξάγωνο με Άρη, έντονη δράση και κίνηση προς όλους τους τομείς, ευνοούνται συναναστροφές και επαφές.

Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό, συγκρούσεις, ξεκαθαρίσματα. Ευκαιρία για χρήματα αλλά και έκτακτα έξοδα/

Αφροδίτη στον Υδροχόο. Εξωστρέφεια, φιλικότητα, ένταξη μέσα από ομάδες ανθρώπων.

 

Κριός

Μια κατάσταση τελειώνει στη ζωή σας και σταδιακά βλέπετε πώς τα πράγματα καλυτερεύουν για τη ζωή σας. Βάζετε πλώρη πλέον προς νέους στόχους .

Αυτή τη βδομάδα ίσως έρθουν έκτακτα χρήματα μέσα από νέες επαφές που θα κάνετε. Από 1η του μήνα και τις υπόλοιπες μέρες έρχεται μια νέα ευκαιρία από συζήτηση ή επαφή με ένα άτομο. Επειδή όμως τελευταία έχετε μια έπαρση ή νιώθετε πώς τα γνωρίζετε όλα, πρέπει να προσέξετε να μη χάσετε αυτή την ευκαιρία που θα σας δοθεί. Το Σαββατοκύριακο προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα.

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα που μπορείτε να περάσετε όμορφα αλλά κυρίως δημιουργικά με φίλους και γνωστούς. Κάποιοι από σας μέσα από αυτές τις επαφές, (αρκεί να κυκλοφορήσετε), μπορείτε να βρείτε άκρη είτε για οικονομικά είτε για κοινωνικά ανοίγματα. Μέσα από όλο όμως αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες, αφού είστε το άτομο που οι άλλοι σας θαυμάζουν και θέλουν να είναι μαζί σας. Από την 1η του μήνα, κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες που θα έρθουν, μπορεί να σας ανατρέψουν κάποιες καταστάσεις που είχατε δεδομένες. Προσπαθήστε να βρείτε λύση μέσα από ηρεμία και συζήτηση με τα κατάλληλα άτομα.

 

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα για σας, δείχνει από την αρχή της ακόμη σημάδια βοήθειας όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις καθώς θα έχετε μια “κρυφή” μεν, αλλά ισχυρή δε, βοήθεια σε κάτι που θέλετε να κάνετε. Προσοχή βέβαια γιατί κάποιες φορές πετάτε στα σύννεφα και ναι μεν θα είναι καλό για σας, γιατί θα ξεφύγετε, αλλά από την άλλη πρέπει κάπου-κάπου να δείτε και κάποια πράγματα με άλλο μάτι. Είστε σε μια φάση στη ζωή σας, όπου πλέον βάζετε σε νέο πλάνο της ζωής σας. Αρκετοί θα προχωρήσετε σε αλλαγή συνηθειών, αποκτώντας πλέον ένα νέο τρόπο για το πώς βιώνετε τα πράγματα.

 

Καρκίνος

Εβδομάδα όπου θα κινητοποιηθείτε για να κλείσετε εκκρεμότητες. Κάποιοι έχετε και νομικά θέματα που εύκολα θα βρείτε την άκρη που ψάχνετε καθώς θα έχετε μια ¨κρυφή¨βοήθεια από ένα άτομο ή γενικά από άτομα στο χώρο που θα κινήστε. Ένα ταξίδι θα σας προβληματίσει και θα  βρείτε τρόπους για να το οργανώσετε. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με θέματα σπουδών είτε δίνοντας κάποιες εξετάσεις, ή κλείνοντας κάποιες υποθέσεις σε σχέση με αυτό. Την 1η του μήνα θα έχετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέση με τα ερωτικά σας. Τις επόμενες μέρες, θα έχετε ίσως ένα εμπόδιο από ένα άτομο που μπλέκετε στα πόδια σας, απλά όλο αυτό θα είναι η αφορμή για να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε πράγματα.

 

 

Λέων

Το προηγούμενο διάστημα είχατε κάνει αγώνα για κάτι σημαντικό και μέσα πλέον από αυτό έρχονται νέες ευκαιρίες που δικαιώνουν τον αγώνα σας. Μια θετική πληροφορία αναμένεται προς τα μέσα της εβδομάδας αρκεί να έχει τα μάτια σας ανοιχτά. Από 28 του μήνα και μετά, θα χρειαστεί να βγείτε, κάνοντας δημόσιες σχέσεις είτε για θέμα προσωπικό ή για εργασιακό. Οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο και μπορούν να λύσουν τυχόν προβλήματα. Τις ίδιες μέρες και μετά θα έρθει μια νέα είδηση που έχει σχέση με την εξέλιξή σας, απλά για να την  χειριστείτε, θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας.

 

Παρθένος

Αυτές τις μέρες νιώθετε πώς συνεχόμενα μαθαίνετε νέα και πληροφορίες για διάφορα πράγματα και κάποια μπορεί να είναι προς όφελός σας. Βλέπετε το εργασιακό σας κομμάτι να μπαίνει σε μια σειρά και νιώθετε πώς κάποια πράγματα μετά από καιρό έχουν μια συνέχεια. Από τις 28 του μήνα και μετά κάποιες φορές θα νιώθετε μια έλλειψη χαράς από τους γύρω σας. Κυρίως γιατί είστε σε μια φάση ξεκαθαρίσματος και πρέπει να δείτε τι είναι καλό για σας και τι όχι. Όσοι έχετε παιδιά, θα νιώσετε πώς ίσως πρέπει να κάνετε πίσω σε κάποια πράγματα σε σχέση με τη ζωή τους. Για κάποιους προς το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

 

Ζυγός

Μια εβδομάδα όπου καλείστε να τελειώσετε μικροδουλειές και μικροπροβλήματα που είχατε ως τώρα για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Είστε σε φάση που θέλετε να βγείτε έξω, να ερωτευτείτε και να χαρείτε. Όσοι είστε γονείς, θα λάβετε ένα ευχάριστο νέο από αυτά. Από τις 28 του μήνα και μετά κάποια πράγματα βελτιώνονται καθώς αρχίζει ένας νέος κύκλος για σας. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε ή γενικά να αλλάξετε τον τόπο διαμονής σας. Κυρίως προς το Σαββατοκύριακο νιώθετε την ψυχολογία σας αρκετά ανεβασμένη και θα θελήσετε να εκφραστείτε μέσα από δημιουργικότητα.

 

 

Σκορπιός

Είστε από τους τυχερούς της εβδομάδας, καθώς έχετε αρκετή ζήτηση από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Και παρόλο που δεν θέλετε και ιδιαίτερα να συμμετάσχετε, αν κάνετε το βήμα και βγείτε προς τα έξω, θα έχετε οφέλη τόσο σε θέματα προσωπικά όσο και καριέρας. Κάποιοι θα περάσετε ένα βήμα παραπέρα σε σχέση κυρίως σε ερωτική. Ενώ κάποιοι άλλοι ίσως αναλάβετε μια νέα εργασία ή μια νέα θέση. Κυρίως από την 1η του μήνα και μετά, δεν θα πρέπει να αναβάλετε πράγματα που πρέπει να τα κάνετε εκείνη τη στιγμή.

 

 

 

Τοξότης

Αυτές τις μέρες ότι έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι, αποκτά προτεραιότητα για σας. Αν και θέλετε να τακτοποιήσετε πράγματα στο χώρο της δουλειάς, κάποιο άτομο θα βρεθεί να στηρίξει τα σχέδια σας. Από τις 28 του μήνα και μετά, θα τραβάτε τα βλέμματα των γύρω σας και μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας, στον τομέα που θέλετε. Επειδή νιώθετε την τύχη με το μέρος σας ίσως γίνετε σπάταλοι και θα πρέπει να προσέχετε τα έσοδά σας. Ένα ταξίδι ή μια μικρή μετακίνηση μπορεί να προκύψει εκεί που δεν το περιμένατε και να καταφέρετε να ανανεωθείτε.

 

Αιγόκερως

Εβδομάδα όπου έχετε αρκετή ζήτηση και καλείστε να παραβρίσκεστε όπου υπάρχει “χαρά και γλέντι”. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες που είχατε αλλά θα κάνετε και νέες, αφού έχετε την τάση τελευταία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Για αρκετούς από σας είναι ευκαιρία για μια νέα ερωτική γνωριμία. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα προς το τέλος της εβδομάδας. Κυρίως μην φανείτε σπάταλοι σε θέματα αγορών. Κάποιοι θα αρχίσετε ένα νέο είδος διατροφής ή και άσκησης. Μέσα από κοινωνικότητα βλέπετε πώς αρχίζετε να εμφανίζετε ένα νέο πλάνο στη ζωή σας.

 

 

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες, πρέπει και επιβάλλετε για σας, να αρχίσετε να ανοίγεστε και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Τόσο καιρό είχατε μαζευτεί σε δικά σας άτομα και δικές σας καταστάσεις, αλλά τώρα ευνοείστε στο να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για σας, ώστε να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος. Από τις 28 του μήνα και μετά θα έχετε ευκαιρίες για εξόδους με νέες παρέες ή παρέες που έχετε να βρεθείτε καιρό. Μην τους αποφεύγετε και μη βρίσκετε φθηνές δικαιολογίες, καθώς κάνετε κακό μόνο σε σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα αρχίσετε να φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

 

Ιχθύες

Είστε από τα άτομα όπου πρέπει να προσπαθήσετε πλέον να κάνετε πράγματα να μπορέσετε να βάλετε εμπρός θέματα καριέρας. Αρκετοί από σας, θα νιώσετε πώς πρέπει μέσα στη μέρα να βρίσκετε στιγμές μικρές για ξεκούραση. Από τις 28 του μήνα και μετά, θα προκύψει μια κατάσταση με κάποιον συνεργάτη ή σύντροφο και θα πρέπει να λύσετε ομαδικά μια κατάσταση. Κάποιοι θα περάσετε προς ένα νέο πλάνο, αφού γνωριμίες και παρέες σας δείχνουν μια νέα πορεία στη ζωή σας. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 18 έως 24 Φεβρουαρίου.
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Μάρτιος 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here