Widgets Magazine

Νέα Σελήνη στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, βοηθά στα νέα ξεκινήματα μέσα από δημιουργικότητα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο, τα οικονομικά σταθεροποιούνται.

Ο Ερμής εξάγωνο με Άρη. Να επικοινωνήσουμε και να δράσουμε σε πράγματα που θέλουμε.

Ο Ερμής εξάγωνο με Ουρανό, ευκαιρίες και λύσεις μέσα από ξαφνικές ιδέες και ίσως έκτακτα ταξίδια.

Ο Ήλιος εξάγωνο με τον Δία, επεκτάσεις,  συζητήσεις με μορφή ανοίγματος νέων οριζόντων, ταξίδια.

 

Κριός

Μια εβδομάδα, με ευκαιρίες, καθώς μπορείτε μέσα από έντονη δραστηριότητα, να εκμεταλλευτείτε τις κατάλληλες καταστάσεις που θα βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας. αξιοποιείτε έτσι ευκαιρίες μέσα από νέα άτομα που γνωρίζετε και κυρίως βοηθούν να ξεκινήσετε κάτι καινούριο από θέμα εργασίας. Στις 6 του μήνα και μετά μπορεί να αρχίσει η δημιουργία μιας νέας σχέσης είτε φιλικής είτε ερωτικής. Προς το Σαββατοκύριακο, θα επιδιώξετε να κάνετε μια συνάντηση με ένα άτομο όπου ο χαρακτήρας αυτής, θα είναι συμβουλευτικός και καλό θα είναι να ακολουθήσετε τη συμβουλή του.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, βοηθά να προωθήσετε σχέδια μέσα από νέες φιλίες ή επαφές.

 

Ταύρος

Αυτές τις μέρες μπορείτε να κερδίσετε την εύνοια των γύρω σας. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, λόγω της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω μπορείτε να φανείτε και να κάνετε τη διαφορά, αφού έχετε μεγάλη δυνατότητα προβολής. Για αρκετούς από σας, θα έρθει σταδιακά μια νέα ευκαιρία στη ζωή σας, αλλά από τώρα βλέπετε μικρά δείγματα αυτής της κατάστασης. Θα έχετε υποστήριξη από ένα δικό σας άτομο, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά προς το παρόν η επαφή αυτή θα πρέπει να μείνει κρυφή για τα μάτια τρίτων.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, σας ανοίγει δρόμο για καριέρα.

 

 

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας αυτό το διάστημα θα είναι ανεβασμένη, καθώς βλέπετε ευκαιρίες μέσα από νέα πράγματα που έρχονται στη ζωή σας. Επιτέλους χαμογελάτε και επίσης αρχίζει να στρώνει και το οικονομικό σας κομμάτι που σας είχε βασανίσει το προηγούμενο διάστημα. Θα έχετε κάποια ευχάριστο από νέα από το εξωτερικό. Κάποιοι που είχατε θέματα δικαστικά ή νομικά θα έχετε θετικές εξελίξεις. Όσοι είστε σε σχέση, θα αποφασίσετε να προχωρήσετε και να αλλάξετε επίπεδο. Από τις 6 του μήνα, θα πρέπει να εστιαστείτε σε νέα άτομα και καταστάσεις στη ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο, θα έχετε μια ευκαιρία να μπορέσετε να βρείτε απαντήσεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, έρχεται να σας βοηθήσει σε θέματα επέκτασης, είτε μέσω από σπουδές είτε με επαφές στο εξωτερικό.

 

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες, προσπαθείτε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μπορεί να έχετε μια μεγάλη βοήθεια από ένα άτομο που δεν το περιμένατε. Κάποιοι θα έχετε και μια οικονομική στήριξη από κάποιο άτομο.  Από τις 6 του μήνα και μετά, θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, γιατί χρειάζεστε μια ανάσα στο να μπορέσετε να οργανώσετε πράγματα που το προηγούμενο διάστημα ήταν για σας. Κάποιοι θα κάνετε μια κρυφή επαφή με ένα άτομο, το οποίο θα σας στηρίξει σε ένα σας σχέδιο. Είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο είχατε στα σχέδια αλλά δεν υλοποιούσατε.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, θα σας βοηθήσει να λάβετε οικονομική βοήθεια από ένα άτομο.

 

Λέων

Μια εβδομάδα όπου μια σημαντική πληροφορία θα σας βοηθήσει να καταφέρετε κάτι που για εσάς θα είναι μια ευκαιρία παραπάνω. Από τις 6 του μήνα και μετά, θα νιώσετε πώς μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή που θέλετε.   Το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές στον τρόπο που φέρεστε αλλά και στη σχέση σας με το φαγητό ή το ποτό. Θέλετε να επεκταθείτε με κάθε τρόπο αλλά μπορεί να το παρακάνετε.

Μια πρόκληση που θα έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα, ίσως σας δώσει μια ευκαιρία που επιζητούσατε εδώ και καιρό. Αρκεί να δραστηριοποιηθείτε και να μη περιμένετε τα πράγματα να έρθουν ως από μηχανής Θεός.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, σας βοηθά να ανοίξετε δρόμο μέσα από νέες σχέσεις και συνεργασίες.

 

 

Παρθένος

Αυτές τις μέρες, νιώθετε πώς έχετε αρκετή δύναμη και πώς μπορείτε να καταφέρετε πράγματα. Για κάποιους από σας που είχατε θέματα υγείας, βλέπετε βελτίωση. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του μήνα, θα έχετε ευκαιρίες μέσα από το να βρείτε μια νέα εργασία ή και να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία μέσα από την ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Μια κατάσταση που αφορούσε το σπίτι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον, δείχνει να βελτιώνετε και μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά αυτά που θέλατε. Κάποιοι θα έχετε μια ευκαιρία στο να περάσετε καλά με φίλους και γνωστούς και να ανανεωθείτε. Κυρίως το Σαββατοκύριακο, ίσως κάνετε μια επαφή και συζήτηση για να μπορέσετε να βρείτε απαντήσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, σας βοηθά να βελτιώσετε την υγείας σας και να βρείτε λύσεις σε θέματα σπιτιού.

 

Ζυγός

Εβδομάδα, που θα πρωταγωνιστήσετε καθώς έχετε μια λάμψη η οποία βγαίνει από μέσα σας και αυτό θα σας δώσει μια γλυκιά ικανοποίηση, δίνοντας σας ευκαιρίες για ανανέωση. Όσοι είστε γονείς, θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας. Από την άλλη όσοι είναι σε μια σχέση, θα νιώσουν πώς έχουν μια στήριξη παραπάνω από το σύντροφό τους. Κάποιοι θα έχετε ευκαιρίες για έκτακτα έσοδα είτε αυτά είναι περιστασιακά είτε αφορούν για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Θα έχετε ίσως κάποιες συναντήσεις στις οποίες θα πρέπει να πάτε, κυρίως το Σαββατοκύριακο, γιατί θα έχετε κάποιο όφελος.  Τις ίδιες μέρες, προσέξτε και αποφύγετε εντάσεις και νεύρα.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, σας φέρνει πιο κοντά στο σύντροφο ή στα παιδιά σας και βγάζει από μέσα σας την δημιουργικότητά σας.

 

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες δίνεται την ενέργειά σας σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιοι εδώ και καιρό είστε σε φάση αναζήτηση νέας κατοικίας και τώρα είναι ευκαιρία να βρείτε. Κάποια νομικά θέματα εξελίσσονται καθώς έχετε θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Από τις 6 του μήνα και μετά θα έχετε μια ευχάριστη κατάσταση που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιοι από σας θα λάβετε κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε. Προς το Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνετε κάποιες υποθέσεις που είχατε και τις αφήνατε σε εκκρεμότητα. Αν και έχετε θετικές εξελίξεις στη ζωή σας, η ψυχολογική σας κατάσταση περνά από έντονες αλλαγές διάθεσης.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, βοηθά να τακτοποιήσετε καταστάσεις με το σπίτι και κάποιο άτομο της οικογένειάς σας.

 

Τοξότης

Κάποιοι από σας θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε καθώς γνωρίζετε ένα άτομο που ενδέχεται να είναι σημαντικό για σας το επόμενο διάστημα. Ίσως κάποιοι προβείτε σε μια νέα αγορά που θέλατε εδώ και καιρό. Έχετε ευκαιρίες για έκτακτα έσοδα, αλλά προσέξτε να μην είστε σπάταλοι με ότι σας προκύψει. Από τις 6 του μήνα, έχετε συναντήσεις αλλά προσοχή να επιδιώξετε με άτομα που θέλετε και να μη χάσετε το χρόνο σας με άσχετους. Κάποιοι θα έχετε μια ευκαιρία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον να βρεθείτε σε μια συνάντηση. Ωστόσο προσοχή στον το τι ακούτε και πώς μεταβιβάζετε αυτά που μαθαίνετε.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, θα δώσει την ευκαιρία για κάποιο κοντινό ταξίδι ή μετακίνηση. Και βοηθά να βρεθείτε με άτομα που είχατε χαθεί.

 

Αιγόκερως

Μια περίοδος όπου βοήθεια από κρυφές πηγές, είναι αυτό που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αυτά που θέλετε και να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Μια νέα πρόταση ή μια νέα συνεργασία για κάποιους από σας θα είναι αρκετά υποστηρικτική για αυτά που θέλετε να κάνετε.  Κάποιοι θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση και την εικόνα σας γενικότερα. Από τις 6 του μήνα και μετά ίσως κάποια έκτακτη οικονομική βοήθεια έρθει μέσα από μια νέα ευκαιρία. Αν και αρκετοί από σας θα βάλετε σε μπρος ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει να μειώσετε έκτακτα έξοδα. Είτε αυτό έχει να κάνει με σας είτε  με την οικογένειά σας.

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, σας δίνει διέξοδο για τρόπους και μεθόδους, αύξησης των χρημάτων σας.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ καλή τόσο για το ανεβάσετε την ψυχολογία σας όσο να βρείτε ξανά μέσα σας, κομμάτια του εαυτού σας που είχατε χάσει. Μια μικρή μετακίνηση που δεν το περιμένατε, βοηθά να ανανεωθείτε. Κάποιοι από σας θα κάνετε κοινωνικές επαφές που είναι βοηθητικές για σας το επόμενο διάστημα. Από τις 6 του μήνα και μετά, νιώθετε πιο ανάλαφροι με ένα θέμα που σας απασχολεί. Φίλοι και γνωστοί θα είναι βοηθητικοί στο να βρείτε μια λύση που θέλατε. Το Σαββατοκύριακο, κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία για μια νέα πρόταση με μια νέα εργασία ή και συνεργασία.

Η  Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, βοηθά να βρεθείτε μπροστά σε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας μέσα από νέες σχέσεις που θα κάνετε.

 

 

Ιχθύες

Και αυτό το διάστημα, συνεχίζεται να έχετε ευκαιρίες και μπορείτε να πάρετε να νιώθετε πώς κάποια πράγματα κινούνται προς τη μεριά σας, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε πλάγιες μεθόδους. Είστε σε μια περίοδο που είχατε βάλει θεμέλια και τώρα έρχεται ένα είδος αναγνώρισης για εσάς.  Από τις 6 του μήνα, κάποιο ή κάποια άτομα που έχουν μια ανώτερη θέση στη ζωή σας, θα βοηθήσουν να προωθήσετε μια νέα κατάσταση που θέλετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι αμφιταλαντευόμενη, για αυτό όσο περισσότερο οργανωμένοι είστε τόσο καλύτερα θα πάνε κάποια πράγματα.

Η Νέα Σελήνη, προωθεί σχέδια και συνεργασίες μέσα από κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου 2018.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 18 έως 24 Φεβρουαρίου.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here