Widgets Magazine

Την Δευτέρα 18/9/17  έχουμε την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό.  Η Αφροδίτη είναι στις 27 μοίρες του Λέοντα και ο Ουρανός στις 27 μοίρες του Κριού.

Αυτή η όψη επηρεάζει Κριούς και Λέοντες του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 26,26,28 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την τάση να θέλουμε να συναναστραφούμε με άτομα εκκεντρικά, φιλελεύθερα, ανεξάρτητα, που δεν θέλουν την δέσμευση και αναζητούν τις περιστασιακές σχέσεις. Οτιδήποτε συναισθηματικό δημιουργηθεί κατά την διάρκεια αυτής της όψης  πιθανόν να μην  χαρακτηρίζετε από διάρκεια και σταθερότητα. Να ξέρετε ότι όσο εκρηκτικά και αναπάντεχα  μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση αυτό το διάστημα, άλλο τόσο μπορεί και να χαλάσει, γι’  αυτό να κρατάτε ¨μικρό καλάθι¨ για να μην απογοητευθείτε. Κανείς όμως δεν σας απαγορεύει  να ζήσετε μια τέτοιου είδους εμπειρία.

Υπό την επήρεια αυτής της όψης πιθανόν να έχετε κάποιο ξαφνικό οικονομικό όφελος . Να πάρετε χρήματα από εκεί  που δεν τα περιμένατε.

Στις 20/9/17  ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη επηρεάζει σε πρώτη φάση  Παρθένους – Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου και σε δεύτερη φάση Διδύμους –Τοξότες .

Μ’ αυτή την όψη η επηρεάζεται η σκέψη. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καθαρά, βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις με ¨ροζ  γυαλιά¨.  Θα πρέπει ν’ αποφεύγετε να υπογράψετε σοβαρά έγγραφα αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε διαβάσει και καταλάβει τα ψιλά γράμματα. Μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε κι ότι βλέπετε γιατί θα υπάρχει η τάση να σας εξαπατήσουν αλλά και  εσείς να εξαπατήσετε τους άλλους.

Όσοι είστε κοντά σε άτομα εξαρτημένα, προσέξτε τα αυτές τις μέρες γιατί θα είναι ποιο ευάλωτα. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και προσέξτε τι τρώτε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της δηλητηρίασης.

Επίσης την ίδια μέρα   20/9/17  έχουμε Νέα Σελήνη  στην 27η μοίρα στο ζώδιο της Παρθένου στις 7,30 πμ.

Επηρεάζονται  τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Παρθένους – Ιχθείς –  Διδύμους  και Τοξότες  του 3ου δεκαημέρου και όσοι  έχουν τον ωροσκόπο τους η  πλανήτες  στις 25,26,27,28,29, μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει ν’ ασχοληθούμε με πρακτικά καθημερινά πράγματα και  να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας . Η κριτική και η ανάλυση  που διαθέτουμε  θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο εποικοδομητικοί. Επειδή έχουμε συγχρόνως και την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα καλό θα ήταν να βασιζόμαστε περισσότερο στη διαίσθηση και το ένστικτό μας  και λιγότερο σε ότι βλέπουμε και ακούμε , γιατί θα  αντιλαμβανόμαστε,  όπως εμείς θέλουμε κι όχι όπως πραγματικά θα είναι,  τις  διάφορες καταστάσεις.

Στις 22/9/17  ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει Παρθένους και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.   Μ’ αυτή την όψη αυξάνεται η παρατηρητικότητα μας, γινόμαστε υπέρ αναλυτικοί, κριτικάρουμε και ερευνούμε σε βάθος θέματα που μας απασχολούν. Έχουμε την ανάγκη να εξερευνήσουμε σε βάθος και ν’ αποκαλύψουμε τα πάντα  χωρίς να μας απασχολούν οι συνέπειες.  Η αντίληψη γίνεται οξεία και δεν μας ξεφεύγει τίποτε.  Θα πρέπει όμως ν’ αποφύγουμε να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας  και τις ιδέες  μας  στους άλλους .

Στις 24/9/17  θα έχουμε την αντίθεση  Άρη-Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν  σε πρώτη φάση Παρθένοι και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου και σε δεύτερη  Δίδυμοι  και Τοξότες.

Όσοι επηρεάζεστε αποφύγετε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα , να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια, να δεχτείτε μια πρόταση, γιατί μάλλον θα πάρετε λάθος αποφάσεις λόγω της θολούρας που δημιουργεί ο Ποσειδώνας. Επίσης μπορεί ν’ αποτύχετε  σε κάποια υπόθεσή σας. Οργανικά μπορεί να νοιώθετε αδύναμοι και να καταναλώνετε την ενέργειά σας άσκοπα  εδώ κι εκεί. Ελλοχεύει ο κίνδυνος για δηλητηριάσεις, αλλεργίες, μολύνσεις, γι αυτό να προσέχετε. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση ποτών, ουσιών, κλπ. γιατί είναι πολύ επικίνδυνες μέρες . Στις ερωτικές σας σχέσεις προσέξτε να μην εξαπατήσετε τον/την σύντροφο, η να μην εξαπατηθείτε  εσείς οι ίδιοι.

Μ’ αυτή την όψη  πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στο σπίτι καθώς υπάρχει ο κίνδυνος διάρρηξης, έκρηξης αερίου, πλημμύρας από βλάβη στις  βρύσες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 18-24 Σεπτεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΗ νέα αστρολογική χρονιά 2017-2018 για το ζώδιο της Παρθένου
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here