Widgets Magazine

Αυτή την εβδομάδα θα κορυφωθούν  3 όψεις που έχουν ενδιαφέρον .

Ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 21/8/17  και θα επηρεάσει Λέοντες – Κριούς που είναι γεννημένοι στο τέλος  του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ο Άρης επίσης θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 22/8/17  και θα επηρεάσει Λέοντες – Τοξότες που είναι γεννημένοι αρχές του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η Αφροδίτη που θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 24/8/17  θα επηρεάσει σε πρώτη φάση τους παρορμητικούς Καρκίνους – Κριούς και σε δεύτερη Ζυγούς –Αιγόκερους  του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η πρώτη όψη θα φέρει ξαφνικές ευχάριστες  εκπλήξεις και μπορείτε να επωφεληθείτε τολμώντας να  κάνετε αλλαγές  η να ξεκινήσετε  καινούρια  πρωτοποριακά  πράγματα. Μπορεί να τακτοποιηθούν και κάποιες υποθέσεις σας  που βρίσκονταν καιρό σε εκκρεμότητα. Θα έχετε έξυπνες και προοδευτικές ιδέες και μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ομάδες συλλόγους και στο φιλικό σας περιβάλλον. Βέβαια δεν θα σας λείπει η ανάγκη να ταξιδέψετε,  ν’ αποδράσετε από την καθημερινότητα και να χαρείτε σαν μικρό παιδί.

Με τη δεύτερη όψη, όσοι επηρεάζεστε , κατ’ αρχάς θα νοιώθετε δυνατοί, δραστήριοι, οργανωτικοί  και πειθαρχημένοι. Οι αθλητές θα έχουν καλές επιδόσεις και θα έχουν πολλές αντοχές. Μ’  αυτή την όψη  θα μπορείτε να ελέγχετε τη δράση σας και την δύναμή σας και να την κατευθύνετε ακριβώς στο στόχο που θέλετε. Η αποφασιστικότητα και ο αυτοέλεγχος θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε οτιδήποτε θεωρείτε χρήσιμο για σας. Οποιες δήποτε εντάσεις και κριτικές που πιθανόν να συναντήσετε στο περιβάλλον σας , θα τις αντιμετωπίσετε με υπομονή . Κάτω απ’ αυτή την επιρροή δημιουργούνται σταθερές ερωτικές σχέσεις που πιθανόν να έχουν διάρκεια , αν συνηγορεί και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό.  Αυτή η όψη δίνει αξιοπιστία, ευσυνειδησία και  αντοχή  για την πραγματοποίηση  στόχων. Στον σεξουαλικό τομέα δίνει αντοχές αλλά και ασκητισμό αν χρειαστεί.

Η Τρίτη όψη που γίνετε στα μέσα της εβδομάδας θέλει  περισσότερη προσοχή   γιατί είναι  δυσκολότερη από τις προηγούμενες και επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή. Θα νοιώθετε πιθανόν ανήσυχοι και ότι κάτι απειλεί την αισθηματική σας ζωή, με αποτέλεσμα να προκαλέσετε τον/την  ερωτικό σας σύντροφο και να καταλήξετε σε καυγά. Μία δεύτερη εκδοχή είναι να είστε παράλογα  απαιτητικοί από τον /την σύντροφο και μια τρίτη να ενθουσιαστείτε από κάποιο τρίτο πρόσωπο  να έχετε έντονα τη διάθεση να φλερτάρετε και να προκαλέσετε με την συμπεριφορά σας το έτερο ήμισυ. Βέβαια οι αδέσμευτοι εννοείτε ότι είστε ελεύθεροι  να απολαύσετε τα ερωτικά παιχνιδίσματα. Μην ενθουσιαστείτε όμως και πολύ γιατί οι σχέσεις που δημιουργούνται υπό την επήρεια του Ουρανού , έχουν κάτι το κεραυνοβόλο, το τρελό, το εκκεντρικό, αλλά  ελλοχεύει και  ο κίνδυνος όσο ξαφνικά και απρόσμενα δημιουργηθεί μια σχέση, άλλο τόσο και να χαλάσει.  Χαρείτε το όμως γιατί αν έρθει στο δρόμο σας, σημαίνει ότι  κάτι έχει να σας δώσει.  Όπως και να είναι τα πράγματα, προσέξτε με τις σχέσεις σας γιατί δοκιμάζονται απ’ αυτή την όψη και κλυδωνίζονται  αισθητά,  ιδιαίτερα όσες δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις . Αν υπάρχει σταθερή υποδομή , πιθανόν μέσα από κάποιες διαφωνίες να γίνουν αποκαλύψεις που θα βοηθήσουν στη μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων .

Όσον αφορά τώρα την κοινωνική σας συμπεριφορά , μπορεί να είστε ιδιαίτερα προκλητικοί και να προκαλέσετε διάφορες αντιδράσεις ακόμα και με μια εκκεντρική εμφάνιση

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠλανητικοί Σχηματισμοί εβδομάδας 21 έως 27 Αυγούστου 2017
Επόμενο άρθροΒασικοί Πλανητικοί Σχηματισμοί στον Γενέθλιο Χάρτη – μέρος β
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here