Widgets Magazine

Στην αρχή της εβδομάδας, στις 2/9/17 έχουμε το τρίγωνο Άρη – Ουρανού και επηρεάζει Κριούς και Λέοντες του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Όσοι επηρεάζονται απ’ αυτή την όψη θα νοιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν από καταπιέσεις και δεσμεύσεις, που μέχρι τώρα δεν τολμούσαν να κάνουν. Επίσης θα έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα καθήκοντα και υποχρεώσεις για να ζήσετε συναρπαστικές καταστάσεις. Θα είστε πολύ πεισματάρηδες, θα κάνετε αυτό που θέλετε ακόμη κι αν χρειαστεί να ριψοκινδυνέψετε. Αν βλέπετε ότι το περιβάλλον σας, σάς προκαλεί προβλήματα και εντάσεις δεν θα διστάσετε ν’ απομακρυνθείτε και να βρεθείτε με ανθρώπους που θα έχουν την ίδια διάθεση με την δική σας.

Υπό την επιρροή αυτής της όψης κάποιοι μπορεί να έχουν μια έντονη ερωτική εμπειρία η οποία θα βασίζεται στον αυθορμητισμό, στην ελευθερία της έκφρασης, στην περιπέτεια κι όχι σε κάτι σταθερό και μακροχρόνιο. Επομένως δεν χρειάζεται να επενδύσετε συναισθηματικά γιατί πιθανόν να είναι μόνο μια εμπειρία και τίποτε περισσότερο.
Αυτή η όψη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που βασίζονται στην πρωτοτυπία, σε σχέση με την προηγμένη τεχνολογία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ιντερνετ. Επίσης ευνοούνται οι συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό αλλά και τα ταξίδια σε άλλη χώρα.
Θα νοιώθετε αρκετά δυνατοί και ικανοί να κάνετε πολλά και ριψοκίνδυνα πράγματα γι’ αυτό προσέξτε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε και λόγω βιασύνης και υπερβολικής αυτοπεποίθησης, να έχετε κάποιο ατύχημα.
Θα έχετε την διάθεση να επιδείξετε τις ικανότητες σας και να εισπράξετε το χειροκρότημα, με τρόπο εγωιστικό και απόλυτο. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σας και πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα.

Όσοι έχετε αυτή την όψη στο γενέθλιο χάρτη σας είστε ιδιαίτερα δραστήρια άτομα, θέλετε να βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση, να έχετε απόλυτη ελευθερία, δεν αντέχετε τις δεσμεύσεις, έχετε ανεξάντλητα ενεργειακά αποθέματα, είστε τολμηροί, περιπετειώδεις, εφευρετικοί και σας αρέσει να προκαλείτε τον κίνδυνο. Επομένως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί λόγω της ιδιοσυγκρασία σας είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα τα οποία πολλές φορές είναι και ιδιαίτερα παράξενα και απρόβλεπτα.

Στις 3/9/17 έχουμε τη σύνοδο Ερμή – Άρη που συμμετέχει στην προηγούμενη όψη και σας βοηθάει να έχετε ένα πολύ γρήγορο τρόπο σκέψης, πολύ καλές και πρωτοποριακές ιδέες και την ικανότητα να πείθετε γι’ αυτές. Επειδή όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος ακόμη και θα παραμείνει μέχρι τις 7/9/17, καλό θα είναι να μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, να μην ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, μέχρι να ορθοδρομήσει ο πλανήτης για να είστε σίγουροι ότι θα έχουν διάρκεια. Γιατί ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ανατροπές, καθυστερήσεις και πολλές φορές δεν τηρούμε τις υποσχέσεις μας.
Καλό θα είναι αυτό το διάστημα ν’ ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει μισοτελειωμένα στο παρελθόν και να κλείσετε παλιές υποθέσεις.
Μπορεί να έχετε επανασύνδεση με κάποια παλιά σας σχέση, η να επικοινωνήσετε με άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε. Μην ενθουσιάζεστε γιατί πιθανόν να είναι κάτι παροδικό, που δεν θα έχει μέλλον.
Αυτές οι όψεις μας επηρεάζουν 2-3 μέρες πριν και 2-3 μέρες μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροJacqueline Kennedy Onassis – Η ζωή ενός πραγματικού Λιονταριού
Επόμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 28-8 έως 3-9-2017
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here