Widgets Magazine

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017                        24/07 – 31/07/2017

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί μου Κριοί , αυτή η εβδομάδα έχει πάλι τις ανάσες της. Τώρα αλλάζει το σκηνικό. Η είσοδος του Ηλίου και του Άρη, στο φιλικό για εσάς, ζώδιο του Λέοντα, σηματοδοτούν αλλαγές. Με την βοήθεια της Νέας Σελήνης στο ίδιο ζώδιο, οι ευκαιρίες θα σας δοθουν απλόχερα, και σε θέματα συναισθηματικής φύσεως, και σε θέματα επαγγελματικής για όσους δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές. Θα σας δώσει την δύναμη να ασχοληθείτε  σοβαρά γιατί οι ευκαιρίες όπως εμφανίζονται έτσι και χάνονται. Φροντίστε να τις πιάσετε απ τα μαλλιά, ο καθένας στον τομέα που θα του παρουσιαστεί και που ψάχνει. Σας ανοίγει ο δρόμος να ασχοληθείτε με το σπίτι, για όσους ψάχνουν να αλλάξουν, τον σύντροφο, τα παιδιά,άλλοι να πάρετε απόφαση να ζήσετε με το έταιρόν σας ήμισυ, άλλοι να ταξιδέψετε, άλλοι να ερωτευτείτε και άλλες, ναι, να γίνετε μανούλες! Υπέροχα, μια χαρά σας βρίσκω!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά, σπίτι οικογένεια! Η Νέα Σελήνη και η θέση του Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, σας καλούν να δώσετε λίγη προσοχή στους τομείς που αφορούν την οικογένεια και την εργασία, καριέρα σας. Λίγες εντάσεις, προβληματισμοί για το ποιοί είστε, που πάτε, τι θα κάνετε! Γρήγορα θα το βρείτε μην ανησυχείτε. Ήδη ξέρετε μέσα σας απλά δεν το βλέπετε ακόμα ξεκάθαρα.  Από διάθεση, θα γίνετε και καλύτερα. Ευχάριστες ειδήσεις για επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν, σύντομα θα σας ανεβάσουν το ηθικό και θα σας  βοηθήσουν να βάλετε μπροστά αυτό το πολυπόθητο πρόγραμμά σας. Συν Αθηνά όμως, πρέπει να το σπρώξετε και εσείς από την μεριά σας. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε τολμώντας, παρά περιμένοντας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν είστε μες την επικοινωνία και την τρεχάλα εσείς, ποιός θα είναι?? Νέα Σελήνη καί Άρης στον πύρινο Λέοντα, σας ωθεί σε μια διαρκή κίνηση. Τρέχετε από δω τρέχετε από κει, δεν προλαβαίνετε, την ψάχνετε κιόλας, και μετά παραπονιέστε ότι κουραστήκατε. Έ έτσι θα συνεχίσετε! Σχεδιάζετε ταξίδια, μικρά ή μεγάλα, άλλοι έχετε ήδη φύγει, ακόμα και νοητά είστε αλλού. Νιώθετε την ανάγκη τώρα πολύ περισσότερο να επικοινωνήσετε με τον κόσμο, αλλά με τον δικό σας τρόπο, ξέρετε, να μιλάτε μόνο εσείς. Τώρα τι θα καταλαβαίνουν οι άλλοι, λίγο σας νοιάζει. Ήταν στραβό το κλίμα…….. όμως η κουβέντα μαζί σας,θα είναι απόλαυση. Μόλις θα φεύγετε, ο συνομιλητής σας, θα ψάχνει να βρεί, τι στο καλό λέγατε. Πολύ ευχάριστη περίοδος για όλους. Λίγο θέλω να προσέξετε γιατί το μυαλό σας πετάει, τον τρόπο που κινείστε, όχι μόνο στον δρόμο, αλλά και μέσα στο σπίτι. Επιτυχία επίσης και σε νέες γνωριμίες, και στα επαγγελματικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πίεση συνεχίζεται για αρκετούς από εσάς, αγαπημένοι μου! Αλλά θα τελειώσει, που θα πάει. Η βοήθεια που θα έχετε από τον Ήλιο, την Σελήνη και τον ζεστό Άρη στον Λέοντα, όλο αυτό που περνάτε τώρα, η αβεβαιότητα, η κούραση, η αίσθηση ότι είστε ρηγμένοι, θα βγεί σε καλό σας. Έχετε φάει τον γάϊδαρο, αλλά μέσα από αυτό βγαίνετε πολύ πιο δυνατοί, κάνετε πράγματα που δοκιμάζουν τα νεύρα σας και τις αντοχές σας και θα αμοιφθείτε το δίχως άλλο και οικονομικά. Άμεσα θα σας γίνουν και επαγγελματικές προτάσεις, αφού βλέπουν τις αποδόσεις σας. Κάποιοι από εσάς απόλαυσαν, εκπλήξεις λόγω γενεθλίων . Έσοδα, αλλά και έξοδα. Η  ευχαρίστηση όμως μεγαλύτερη. Για λίγο ακόμα κρατείστε την ψυχραιμία σας και σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας. Κάντε αυτό που λέμε, <<πιάνω τον ταύρο από τα κέρατα>> και δεν θα χάσετε.

 

ΛΕΩΝ

Ο καιρός ο δικός σας Λιονταράκια. Γίνεστε όνομα και πράγμα. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και πάτε μαζί με τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Και πού είστε ακόμα. Δεν έχετε δει τίποτα. Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι, που λέμε.

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας.Ο Ήλιος και η Σελήνη σηματοδοτούν καινούρια πράγματα. Παίρνετε φωτιά λοιπόν εσείς, και βάζετε και στους άλλους. Από όπου περνάτε, θα αφήνετε καμμένη γη. Κι όσο περισσότερο έδαφος καίτε, τόσο η αυτοπεποίθησή σας θα ανεβαίνει και μαζί, ανεβαίνουνκαι οι θερμοκρασίες του άλλου φύλου. Ξεκαθαρίζετε μέσα σας πλέον τι θέλετε να κρατήσετε και τι θέλετε να διώξετε και προχωράτε με το κεφάλι ψηλά, καλά, έτσι κι αλλιώς, εκεί το είχατε, φανταστείτε τώρα. Η τσέπη σας εκεί που γεμίζει, εκεί αδειάζει,αλλά εσείς, στο ύψος σας. Επαγγελματικές επιτυχίες είναι φυσικό επόμενο, με τόση λάμψη!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εναλλαγές, παραλλαγές, διακυμάνσεις, μόνο σταθερότητα δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Εντάξει, πολλή δουλειά και κούραση, αλλά και ευχάριστα γεγονότα ενδιάμεσα που σας αλλάζουν την διάθεση. Σκαμπανεβάσματα, λόγω του ότι ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να θολώνει τα νερά και να μην βλέπετε ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Η Νέα Σελήνη και η είσοδος του Άρη στον Λέοντα βοηθούν να κοιτάξετε τον εσωτερκό σας κόσμο. Εξακολουθείτε να πρέπει να προσέχετε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όμως ευτυχώς λόγω καλοκαιριού, το μυαλό βρίσκει χρόνο να ξεκουραστεί και να σκεφτεί πιο καθαρά. Η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα βοηθήσει αρκετά στις αποφάσεις σας. Στις γενικές γραμμές όμως, είστε πολύ καλύτερα από προηγούμενες περιόδους και όσο πάτε θα καλυτερεύετε. Νέες γνωριμίες, σχέσεις μαζί με ήδη υπάρχουσες, και όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο, μπορεί να είναι σε επαγγελματικό. Δύο δουλειές ας πούμε ή μία κρυφή μέχρι να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο να κρατήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη και ο Άρης από τον Λέοντα, δίνουν  συνέχεια στην καλής σας τύχης και χαίρομαι πάρα πολύ. Εσείς βέβαια χαίρεστε περισσότερο. Τώρα βρίσκεστε σε μια διαρκή κίνηση, Συναντήσεις, έξοδα, αλλά και έσοδα από νέες συμφωνίες, συμβόλαια και ξαλάφρωμα και όνειρα επιτέλους για το μέλλον. Πολλοί διώχνετε από πάνω σας,βάρη που σας ταλαιπωρούσαν . Επαφές, συζητήσεις, σχέδια για ταξιδάκια, αλλά και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Αυτό το διάστημα, απολαύστε την επιτυχία σας, και αποφύγετε να ασχοληθείτε με άτομα που ίσως θελήσουν να σας εκνευρίσουν. Μην το κάνετε. Δώστε τόπο στην οργή και θα έρθει η ώρα που θα επανέλθετε δριμύτεροι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζετε να περπατάτε στον δρόμο που έχετε χαράξει. Ως σταθεροί, βέβαια δεν θα μπορούσα να περιμένω και κάτι άλλο. Η Νέα Σελήνη και η θέση του Άρη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να ασχοληθείτε με την καριέρα σας ακόμα και στις διακοπές. Νέες συναντήσεις , προτάσεις, επαφές, ακόμα και συγκρούσεις με ανωτέρους ή με πρόσωπα που είναι σε θέση ισχύος. Αυτό το τελευταίο κοιτάξτε να το αποφύγετε, και εστιάστε στην άνοδό σας. Είστε σε φάση επιτυχίας σε σκοπούς που είχατε για πολλά χρόνια και τώρα σας δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε. Περνάτε όμορφα με την οικογένειά σας ή με καινούρια φλέρτ ή τις σχέσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου φίλοι Τοξότες, Νέα Σελήνη και Άρης στον Λέοντα, τι άλλο?? Φωτιά και λάβρα. Φλέρτ, έρωτες, συναντήσεις, επικοινωνία, όλα σε πολύ καλά επίπεδα. Νέα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή τα οποία βοηθούν να ξεκαθαρίσετε το μέλλον σας. Επιτυχία στα ταξίδια , στις επαφές με το εξωτερικό, σε σπουδές, Έχετε τώρα την ευκαιρία να βρεθείτε με τα παιδιά σας, την οικογένεια γενικώς και να ευχαριστηθείτε τον ήλιο τον έρωτα και την θάλασσα. Προσέξτε, μην νομίζετε ότι ξεφύγατε από τα δίχτυα του Ποσειδώνα, και τις απάτες και αυταπάτες, και σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μες την καλή χαρά σας βρίσκω, και θα συνεχίσετε. Αφού το φως ( Ήλιος) και η δύναμη (Άρης) κάνουν θεαματική την είσοδό τους στον τομέα της εργασίας σας, και είστε πανευτυχής. Μικρές αποδράσεις, φλέρτ αλλά και εκνευρισμός είναι τα θέματα που ασχολείστε τώρα. Πάντως έχετε ηρεμίσει και στην συνέχεια θα ηρεμίσετε κι άλλο. Οι γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους, θα αναπτερώσουν το ηθικό και θα τονίσουν την αυτοπεποίθησή σας. Γνωριμίες και όχι μόνον επαγγελματικού επιπέδου, αλλά και ερωτικού. Η λάμψη σας δεν κρύβεται βέβαια, και η παρουσία σας γίνεται αισθητή απ όπου κι αν περνάτε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φτάσαμε λοιπόν στην Νέα Σελήνη, στον Άρη, οι οποίοι αυτή την εβδομάδα μπαίνουν στον Λέοντα. Πολλά τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την ζωή σας, ενδεχομένως να την αλλάξουν κιόλας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα λάβουν χώρα και εσείς θα πρέπει να διαχχειριστείτε σωστά αυτή την δυναμική. Ευκαιρίες παρουσιάζονται σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο και καλείστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.

Λίγη προσοχή στον εκνευρισμό που πιθανόν να έχετε για να μην υπάρξουν διαπληκτισμοί και δεν θα είναι υπέρ σας. Η επιτυχία είναι στο χέρι σας στο εξής. Η Αφροδίτη συνεχίζει να δίνει την βοήθειά της στα ερωτικά σας και είναι πολύ πιθανό να κάνετε και μια πολύ σημαντική για την ζωή σας γνωριμία.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Το σύμπαν φυσικά δεν θα αφήσει έτσι και εσάς. Η Νέα Σελήνη και ο Άρης από τον Λέοντα,θα βοηθήσουν και εσάς σε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Συμβόλαια, υπογραφές, κληρονομικά, αγοραπωλησίες, τράπεζες, διατροφές, όλα παίζουν και μπαίνουν στην σειρά για τακτοποίηση. Οι εξελίξεις του προηγούμενου διαστήματος, φαίνονται τώρα διότι, ζητούν υλοποίηση. Έτσι, μέσα στις μετακινήσεις και την ζαλάδα σας, γιατί ή όλα, ή τίποτα είστε εσείς, εκμεταλλευτείτε τώρα το<< όλα>>. Κάντε τώρα τα όνειρά σας πραγματικότητα, και όσο μπορείτε, μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Ελοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης ακόμα. Μην ξεχνάτε τον φίλο και κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Σπουδαιότητα του Ηλίου
Επόμενο άρθροThe gate, και το Σκηνικό του Μήνα που έρχεται!
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here