Widgets Magazine

 

Αύγουστος 2017

Από τη Ράνια Μαρκέλλη!
Ο μήνας Αύγουστος ξεκινά με την αναδρομή του Ουρανού στις 4/8 στο γ΄ δεκαήμερο του Κριού βάζοντας ένα φρένο σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και σε απροσδόκητες αλλαγές που βίωσαν οι κριοί προκειμένου να τις επεξεργαστούν και να τις αποδεχτούν, ενώ σε Τοξότες και Λιοντάρια του γ δεκαημέρου να επεξεργαστούν και να συνειδητοποιήσουν αλλαγές και ευκαιρίες που εμφανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα.
Το τετράγωνο του Δία Πλούτωνα στις 4/8 θέλει προσοχή για τους παρορμητικούς του β δεκαημέρου , προσοχή στις υπερβολές , σπατάλες και ρίσκα, που μπορεί να φέρει είτε σε οικογενειακά θέματα για καρκίνους , θέματα γάμου και καριέρας για τους κριούς ,θέματα με τον ίδιο τους τον εαυτό και τις προσωπικές τους αποφάσεις για τους ζυγούς.
Το πλανητικό σκηνικό με την έκλειψη της 7 Αυγούστου στο β΄ δεκαήμερο των σταθερών είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένο με εντάσεις από την ενεργή συμμετοχή του Άρη τόσο στην Σεληνιακή έκλειψη αλλά και ακόμα περισσότερο στην Ηλιακή έκλειψη της 21-8 στο γ δεκαήμερο των σταθερών, φέρνοντας ανατροπές και δυσκολίες με βίαιο και εκρηκτικό τρόπο.
Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10-8 φέρνει κάποια εύνοια σε σχέσεις και οικονομικές ευκαιρίες σε παρθένους του δεκαημέρου λίγο πριν ο κυβερνήτης τους Ερμής γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στην 11 μοίρα της Παρθένου
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 13-8 βοηθητικό για Λιοντάρια και Τοξότες του γ΄ δεκαημέρου για να δουλέψουν συνειδητά και μεθοδικά για να πετυχουν τους στόχους τους.
Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον καρκίνο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στα μέσα του μήνα συνιστά για τους παρορμητικούς του β΄ δεκαημέρου συμβιβασμούς σε καταστάσεις για να μπορέσουν να βρουν λύσεις και ταυτόχρονα το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία απαιτεί σύνεση στις υπερβολές για να μην ζημιωθούν υλικά και ηθικά.
Η Ηλιακή έκλειψη της 21 /8 στο γ δεκαήμερο των σταθερών σηματοδοτεί και διαμορφώνει νέες καταστάσεις και δυναμικές αλλαγές που ίσως γίνουν και με βίαιο και απότομο τρόπο με την συμμετοχή του Άρη .
Ο Ήλιος περναει στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου εστιάζοντας στην τακτοποίηση σιγά των καταστάσεων και των θεμάτων που δημιουργήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Η Ορθοδρόμηση του Κρόνου στις 25-8 έρχεται να προστεθεί σε όλο αυτό το κομφούζιο που επικρατεί με στόχο να προχωρήσουν παρακάτω όποιες σημαντικές εκκαθαρίσεις έχουν διαδραματιστεί στο γ δεκαήμερο των μεταβλητών και να τακτοποιηθούν και να δείξουν το αποτέλεσμα της προσπάθειας σε σοβαρές επιλογές που έχουν δουλευτεί με σύνεση και υπομονή.
Στις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο από τον καρκίνο στο Λιοντάρι και θα δώσει μια μικρή νότα καλοπέρασης μετά από ένα πιεστικό μήνα υποχρεώσεων και εντάσεων.
Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο θα δώσει τη δυνατότητα στους ζυγούς και τοξότες του γ δεκαημέρου να ρυθμίσουν παλιούς λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες.

Επιρροές στα Οικονομικά των ζωδίων.
Οι Κριοί πρέπει να προσέξουν την οικονομική τους κατάσταση να μην προβούν σε οικονομικές καταχρήσεις και υπερβολές καθώς ο κυβερνήτης τους Άρης όλο το μήνα θα τους ωθεί σε ένα έντονο τρόπο ζωής και υπερεκτίμησης των καταστάσεων .
Οι Ταύροι θα έχουν δυσκολίες οικονομικές με πιθανές καθυστερήσεις σε δοσοληψίες που μπορεί να τους αγχώσουν, έξοδα που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον τους.
Οι Δίδυμοι θα έχουν μια ρευστή οικονομική κατάσταση με αλλαγές οι οποίες θα αρχίσουν να σταθεροποιούν κάποιες συνεργασίες και πιθανόν κάποιες αναθεωρήσεις σε συμφωνίες οι συμβόλαια που αφορούν πατρική περιουσία.
Οι Καρκίνοι ευνοούνται οικονομικά μέσα από την ηλιακή έκλειψη του γ δεκαημέρου καθώς ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα τρίγωνο με τον ουρανό από τον κριό, θα πρέπει όμως να υπάρχει μια συνετή διαχείριση σε έξοδα που αφορούν το σπίτι και το σύντροφο για να μην υποστούν απώλειες.
Οι Λέοντες με τις εκλείψεις πάνω στο κεφάλι τους θα βιώνουν προσωπικές αλλαγές αλλά πρέπει να προσέχουν σε νέες συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί στο να ξοδέψουν για να αναδεχθούν οι ίδιοι.
Οι Παρθένοι έχουν κάποια οικονομική ευκαιρία αλλά ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή θέλει προσοχή στα μεγάλα λογία για να μην εξαπατηθούν και σε παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να τους ζημιώσουν, ωστόσο θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και να ξεκαθαρίζουν θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία.
Οι Ζυγοί θέλουν προσοχή με ομάδες που συνεργάζονται , στο πως ξοδεύουν την εκδήλωση των συναισθημάτων τους σε παρέες και στις οικονομικές συναλλαγές που τους συνδέουν με αυτές καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις για οικονομικά και να αλλάζουν συνεργασίες.
Οι Σκορπιοί προς τα τέλη του μήνα θα μπορούν να ρυθμίσουν και να τακτοποιήσουν παλιούς λογαριασμούς με την Ορθοδρόμηση του Κρόνου, ενώ με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να προσέχουν τα οικονομικά που μοιράζονται με άλλους .
Οι Τοξότες εάν έχουν διαχειριστεί οι ίδιοι με σύνεση και σοβαρότητα τις δοκιμασίες και τα γεγονότα του ανάδρομου Κρόνου και ιδιαίτερα οι τοξότες του γ΄ δεκαημέρου , θα αρχίσουν να σταθεροποιούν τα αποτελέσματα σιγά σιγά. Λίγο πριν την Ορθοδρόμηση του στις 13/8 έχει να σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο που τους βοηθά να μεθοδεύσουν με υπομονή. Στις 22/8 το τρίγωνο με τον Άρη το οποίο δίνει δυναμική ώθηση αλλά μέσα από μια συγκρατημένη κίνηση για την αντιμετώπιση θεμάτων τους.
Το εξάγωνο με τον Δία στις 27-8 θα επηρεάσει τα οικονομικά τους και θα αρχίσουν να σταθεροποιούν καταστάσεις εφόσον τα δούλεψαν σωστά το διάστημα της αναδρομής .
Οι Αιγόκεροι ευνοούνται στα οικονομικά πιθανόν μέσα από κληρονομικά και από οικονομικά που εισπράττουν από άλλους..
Οι Υδροχόοι πρέπει να δείξουν μια εγκράτεια στα οικονομικά τους καθώς μπορεί να παρασυρθούν σε σπατάλες σε χρήματα που δεν είναι πολύ ξεκάθαρο ότι θα λάβουν από τους άλλους.
Οι Ιχθύες θέλουν προσοχή σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να μην είναι τελικά τόσο καθαρές και μπορεί να τους παρασύρουν σε δαπάνες για την βελτίωση της καθημερινότητας τους είτε σε κάποια επένδυση σε συνεργασίες τους, προκειμένου να την σταθεροποιήσουν μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή φορά .

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες προβλέψεις 31/7 – 6/8
Επόμενο άρθροΓενικές Προβλέψεις ζωδίων Αυγούστος 2017
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here