Widgets Magazine

 

Ο μήνας τελειώνει με μια έντονη Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 31 Μαρτίου 2018 ώρα 15:36 στην 10 ’ 44’’ στο ζώδιο του Ζυγού.

Από την Πανσέληνο θα επηρεαστούν κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ωροσκόπο ή μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια από την 8η μέχρι την 14η μοίρα.

Ήλιος και Σελήνη σε παρορμητικά ζώδια, με τον Ήλιο στον Κριό να θέλει να συγκρουστεί και να δράσει και την Σελήνη στον Ζυγό να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες για χάρη της συντροφικότητας. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο, με εντάσεις και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες που μας έχουν δυσκολέψει.

Στην Πανσέληνο έχουμε τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή από τον Κριό σε σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με τη Σελήνη, που θα μπερδεύει τα πράγματα γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας, γιατί θα υπάρχει νευρικότητα.

Επομένως με αυτή την Πανσέληνο θα προβούμε σε αλλαγές. Κάποια θέματα θα τελειώσουν με όχι εύκολο τρόπο και θα μας προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση και κάποια άλλα θα χρειαστεί να καταβάλουμε αρκετή προσπάθεια για να μπορέσουμε να τα επιλύσουμε και να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν.

Κριός

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας θέματα. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε  αλλαγές και να βγάλετε από τη ζωή σας ότι σας έχει δυσκολέψει για να προχωρήσετε στην συνέχεια σε κάτι καινούριο.

Ταύρος

 Η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και φυσικής κατάστασης. Καλό θα ήταν να βρίσκετε αρκετό χρόνο να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε.

Δίδυμοι

 Με την Πανσέληνο  θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας. Στα επαγγελματικά ίσως αποφασίσετε να σταματήσετε μια συνεργασία που δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε και στα αισθηματικά σας ίσως  να δώσετε τέλος σε μια σχέση ώστε να πάτε σε κάτι άλλο.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σαν οίκημα, την οικογένεια σας και την σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Ίσως το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή συγκατοίκησης να σας απασχολήσει το ερχόμενο διάστημα.

Λέων

Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και επικοινωνίες. Πιθανόν να θελήσετε να εκπαιδευτείτε σε κάτι καινούριο ή να ξεκινήσετε κάποια συνεργασία. Επίσης μπορεί να ταξιδέψετε για να πάτε σε αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε. Επίσης βρίσκετε νέους τρόπους ώστε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και το εισόδημά σας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο σας θα σας προκαλέσει αρκετές δυσκολίες, νευρικότητα και εντάσεις. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αφήσετε πίσω σας ότι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά και επαγγελματικά και να προχωρήσετε παρακάτω ώστε να βρείτε κάτι ουσιαστικό που να σας ικανοποιεί.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος σχετίζεται με θέματα που έχουν να κάνουν με παρασκηνιακές κινήσεις και την απομόνωση που χρειάζεστε ώστε να ξεκουραστείτε. Κάνετε καινούρια σχέδια ώστε να τα βάλετε σε εφαρμογή το επόμενο διάστημα και προετοιμάζετε τις κινήσεις σας.

Τοξότης

Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες, ομάδες και συλλόγους. Θα έχετε εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα και πιθανόν πρόβλημα με κάποιο φίλο ή συνεργάτη.

Αιγόκερος

Η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας. Θα έχετε  εξελίξεις σε συνεργασίες και κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σας στηρίζει και σας συμβουλεύει.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση και το εξωτερικό. Κλείνετε επαγγελματική συμφωνία ή κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής. Επίσης αν έχετε εκκρεμότητες με το δημόσιο ή νομικές υποθέσεις τώρα θα έχετε εξελίξεις.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος θα φέρει ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρέη, δάνεια και γενικά χρήματα που σχετίζονται με άλλους. Καλό θα ήταν οικονομικές συμφωνίες να τις αφήσετε για αργότερα.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο 2018
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here