Widgets Magazine

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στις 02.50 τα ξημερώματα πραγματοποιείται Πανσέληνος στην 11η μοίρα της Παρθένου.

Τα μεταβλητά ζώδια είναι αυτά που θα επηρεαστούν περισσότερο και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ,ωροσκόπο ή μεσουράνημα στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες στο τέλος του πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Είναι η χρονική στιγμή που θα μπορέσουμε να βάλουμε υψηλούς στόχους, να ξεπεράσουμε πολλά από τα προβλήματα που μας απασχολούν και με την βοήθεια του Κρόνου θα μπορέσουμε  να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι οι ψευδαισθήσεις λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς με την Πανσέληνο στην Παρθένο και στον 6ο οίκο σας θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία σας. Ίσως να πιεστείτε λίγο παραπάνω από τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχετε στην καθημερινότητα σας  γι αυτό να φροντίζετε να βρίσκετε χρόνο για την ξεκούρασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 5ο οίκο σας αυτή την χρονική στιγμή θα σας απασχολήσει έντονα η αισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα αισθανθείτε την ανάγκη να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε ενώ όσοι είστε σε σχέση ίσως να θελήσετε να την επισημοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αυτή την Πανσέληνο στον 4ο οίκο σας θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Οι σχέσεις σας με τους γονείς και το οικογενειακό περιβάλλον ίσως γίνουν λίγο πιεστικές γι’ αυτό φροντίστε να διαχειριστείτε την κατάσταση χωρίς εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσάς τους Καρκίνους αυτή η Πανσέληνος σας επηρεάζει στον τρίτο οίκο σας και θα σας απασχολήσουν θέματα επικοινωνίας. Το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να προβάλλετε τις ιδέες σας και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τον 2ο οίκο των οικονομικών σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά προβλήματα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αγορά, δώστε μεγάλη προσοχή στο τι υπογράφετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας υποδηλώνει πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας, στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Αναγνωρίζεται η αξία σας στην εργασία και ίσως να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Επίσης θα σας απασχολήσουν τα αισθηματικά σας και αν μια σχέση σας έχει φθαρεί θα αποφασίσετε να την τελειώσετε. Αν όμως ανήκετε σε αυτούς που έχουν μακροχρόνια σχέση θα θελήσετε να την περάσετε σε νέο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 12ο οίκο σας θα θελήσετε να κάνετε μια ενδοσκόπησης και να αποτραβηχτείτε για λίγο από τους άλλους ώστε να σκεφτείτε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκουραστείτε, να κάνετε νέα σχέδια ώστε αργότερα να τα βάλετε σε εφαρμογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 11ο οίκο σας θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να βρεθείτε κοντά σε φίλους. Κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα που βλέπετε ότι θέλουν να επωφεληθούν από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον 10ο οίκο στον τομέα της καριέρας σας θα υπάρξουν κάποια προβλήματα σε θέματα εργασίας. Εάν βλέπετε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στην εργασία σας και ότι δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε θα αποφασίσετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας ώστε να προχωρήσετε σε κάτι άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον 9ο οίκο σας σάς επηρεάζει θετικά και βλέπετε το μέλλον σας πιο αισιόδοξα. Νομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα έχουν εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους ή να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  στον 8ο οίκο σας σχετίζεται με οικονομικά θέματα ή κληρονομικά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να τακτοποιήσετε χρέη και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας δημιουργούσαν άγχος. Απομακρύνετε άτομα που εμποδίζουν την εξέλιξή σας και βλέπετε τις σχέσεις σας και το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σας θα υπάρξουν ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε ανασφάλεια με πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας, θα αναλογιστείτε τι έχετε δώσει και τι έχετε πάρει και αν διαπιστώσετε ότι δε σας καλύπτουν θα αναγκαστείτε να δώσετε ένα τέλος.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές  προβλέψεις  για  τον  μήνα  Μάρτιο  2018
Επόμενο άρθροΜάρτιος 2018, Ζώδια και Έρωτας…
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here