Widgets Magazine

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος για το 2018, στο πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου στην 0η μοίρα.

Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης και εστιάζει στις σχέσεις μας με τους άλλους. Έρχεται να φωτίσει μέσα μας, τι χρειαζόμαστε και τι είναι αυτό που θέλουμε από τις σχέσεις μας ώστε να βρούμε τις ισορροπίες.

Κάθε Πανσέληνος έχει να κάνει με την Ν. Σελήνη που προηγήθηκε και η επιρροή της θα έχει ισχύ ως την επόμενη Ν. Σελήνη που είναι και η πρώτη Μερική Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, στις 6 Ιανουαρίου 2019.

 

Οι όψεις της Πανσελήνου και τι να περιμένουμε

Εκπλήξεις μας επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος στο τέλος της χρονιάς εφόσον η μοναδική όψη που σχηματίζει είναι θετική, με τον Ουρανό, που θα την χρωματίσει με τα χαρακτηριστικά του. Οπότε έχουμε να περιμένουμε αλλαγές, ξαφνικές ευκαιρίες και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επίσης δεν θα λείψουν και οι τυχαίες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν που θα μας αναστατώσουν ευχάριστα.

Ήταν αυτό που είχαμε ανάγκη μέσα στην εορταστική περίοδο που διανύουμε και έρχεται να φέρει τον ενθουσιασμό, την χαρά και την αισιοδοξία. Να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και να απαλύνει το κλίμα του προηγούμενου διαστήματος.

Με τη Σελήνη να βρίσκεται πανίσχυρη στο ζώδιο της κυριαρχίας της το επόμενο διάστημα, τα συναισθήματα θα είναι πιο έντονα και θα εστιάσουμε στην οικογένεια. Θα αισθανθούμε την ανάγκη να έρθουμε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, να τους στηρίξουμε και να τους φροντίσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται με το σπίτι, την συναισθηματική μας ασφάλεια και την πατρίδα.

Αυτή είναι μια θετική πανσέληνος και θα φέρει καινούργια πράγματα στη ζωή μας.

Θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και θα διευκολύνει τα σχέδια μας.

Θέματα που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και είχαν μείνει σε στασιμότητα, τώρα με αυτό το φεγγάρι θα προχωρήσουν με ευκολία για να ολοκληρωθούν και να δούμε αποτελέσματα. Αυτό ίσως γίνει και με ξαφνικό τρόπο που θα μας χαροποιήσει.

Στον κύκλο αυτό της Πανσελήνου έχουμε άλλες δύο σημαντικές όψεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και τη σύνοδο Ερμή – Δία.

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα ανανεώσει την ερωτική μας ζωή και θα φέρει τον ρομαντισμό και την ονειροπόληση. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για νέες σχέσεις και σε αυτό θα συμβάλει και η σύνοδος Ερμή – Δία. Επίσης είναι και ένα καλό διάστημα για επιχειρηματικές δραστηριότητες και ταξίδια.

 

 Ποιοι επηρεάζονται

 

Λίγο πολύ όλοι μας θα επηρεαστούμε από αυτή την Πανσέληνο. Αυτοί όμως που θα επηρεαστούν περισσότερο, είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του πρώτου δεκαημέρου.

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη και ωροσκόπο στις 0,1,2,3 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Τώρα αγαπημένοι μου παρορμητικοί είναι η στιγμή ολοκλήρωσης των προσπαθειών σας αλλά και η στιγμή για να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.

Επίσης θα επηρεαστούν και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν προσωπικό πλανήτη και ωροσκόπο στις 28,29 μοίρες.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο.

 

Κριός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Δείχνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η οικογενειακή σας κατάσταση και τα γεγονότα που θα συμβούν στο σπίτι σας.

 

Ταύρος. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το κοντινό περιβάλλον, τους γείτονες, τα αδέρφια, τις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια.

 

Δίδυμοι. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει  τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα υλικά αγαθά, τα χρήματα που βγάζετε από την εργασία σας και τον τρόπο που τα ξοδεύετε.  Επίσης ο δεύτερος οίκος σχετίζεται και με την αυτοπεποίθηση σας.

 

Καρκίνος. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με την εμφάνισή σας και το κομμάτι της προσωπικότητάς σας που προβάλλετε στους άλλους. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη αυτό το διάστημα και θα νιώσετε πως είναι καιρός να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ζωή σας. Βρίσκετε τις ισορροπίες αυτές που χρειάζεστε, για να είστε καλά στην προσωπική σας σχέση και τις συνεργασίες σας.

 

Λέων. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να απομονωθείτε ώστε να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

                

Παρθένος.  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με οργανώσεις, σωματεία ή τις ομάδες στις οποίες ανήκετε ή είστε μέλη.

 

Ζυγός.  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας στην κοινωνία.

 

Σκορπιός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με σπουδές, νομικές υποθέσεις και την φιλοσοφία της ζωής. Επίσης έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση και τα μακρινά ταξίδια.

 

Τοξότης. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.                   

 

Αιγόκερως. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σας και τον έβδομο οίκο σας, θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας και με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αν υπάρχουν προβλήματα σε αυτά τα θέματα, τώρα θα προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες και να τα επιλύσετε. Δείξτε τα συναισθήματα σας και εκμεταλλευτείτε κάθε νέα ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας.

 

Υδροχόος. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την εργασία σας, την καθημερινότητα σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

 

Ιχθύες. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας, τους έρωτες σας, την χαρά και την απόλαυση της ζωής. Επίσης είναι ο οίκος που σχετίζεται και με τα τυχερά παιχνίδια.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Δεκεμβρίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here