Widgets Magazine

Η σημερινή πανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζυγού,  σχηματίζεται στην 20η μοίρα και θα είναι έντονη, εκρηκτική και θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε όλων των ειδών τις σχέσεις μας.

Ο άξονας Κριού- Ζυγού που διαμορφώνεται η πανσέληνος, είναι ο άξονας των σχέσεων και των συνεργασιών και εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή μας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει την ολοκλήρωση και η διάρκεια της θα είναι μέχρι τις 28 Οκτωβρίου που θα έχουμε τη Νέα Σελήνη.

Οι όψεις της Πανσελήνου και τι να περιμένουμε

Η επιρροή της πανσελήνου έχει ήδη ξεκινήσει και για το επόμενο διάστημα θα βγουν στην επιφάνεια βαθιά θαμμένα συναισθήματα, φοβίες, πιέσεις, συγκρούσεις και παρορμητικές ενέργειες που δύσκολα ελέγχονται. Σε κάθε Πανσέληνο τα συναισθήματα είναι έντονα, πόσο μάλλον με αυτήν που ο Πλούτωνας ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης πρωταγωνιστεί  και θα βγάλει όλα τα χαρακτηριστικά του εφόσον θα βρεθεί σε δύσκολες όψεις με τον  Ήλιο και την Σελήνη. Τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης θα είναι έντονα και θα προκαλέσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η  ανασφάλεια, η ζήλια και η χειραγώγηση θα είναι σε πρώτο πλάνο. Θα δημιουργηθούν καταστάσεις που για να ξεπεραστούν χρειάζεται δύναμη, αντοχή και υπομονή. Είναι ένα διάστημα πιέσεων γι αυτό καλό είναι να προσέχουμε και να είμαστε ψύχραιμοι. Πιθανόν να αποκαλυφθούν και μυστικά που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να διαχειριστούμε. Οι θετικές όψεις του Δία με τον Ήλιο και τη Σελήνη θα δώσουν ενθουσιασμό, νέες ευκαιρίες και τη δυνατότητα να βγούμε από αδιέξοδες καταστάσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατανοήσουμε το πρόβλημά μας, να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, να κλείσουμε πόρτες, να αφήσουμε πίσω μας άσχημες συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις και να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Από την πανσέληνο αυτή θα επηρεαστούν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου, και όσοι έχουν  προσωπικούς  πλανήτες, δηλαδή τον  Ήλιο, την Σελήνη,  την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Άρη τους ή τον ωροσκόπο τους από την 19η έως την 22η μοίρα σε αυτά τα ζώδια.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο.

 

Κριός. Η Πανσέληνος  πραγματοποιείται στο ζώδιό σας υποδηλώνει πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας, στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Η συμπεριφορά σας θα είναι επαναστατική  και τολμηρή και θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν με συνεργάτες ώστε να βρείτε μια λύση.  Επίσης θα σας απασχολήσουν τα αισθηματικά σας και αν μια σχέση σας έχει φθαρεί θα αποφασίσετε να την τελειώσετε.

 

Ταύρος . Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα χρειαστεί να κάνετε ενδοσκόπηση. Παρασκηνιακές κινήσεις  καλείστε να διαχειριστείτε και ζητήματα του παρελθόντος τώρα θα σας απασχολήσουν ζητώντας να βρείτε λύση.

 

Δίδυμοι. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με ομάδες και συλλόγους. Θα θέλετε να βρίσκεστε με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και ίσως να αποφασίσετε να τελειώσετε μια συνεργασία σας.  Κάνετε όνειρα για το μέλλον και βάζετε καινούργιους στόχους.

 

Καρκίνος. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον δέκατο οίκο σας τον τομέα της καριέρας.  Εάν βλέπετε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στην εργασία σας και ότι δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε ίσως να αποφασίσετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.  Με αργά και σταθερά βήματα θα επιτύχετε τους στόχους σας  και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μην αφήνεται τους άλλους να παρεμβαίνουν στην ζωή σας .

 

Λέων. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και που προσεχώς θα έχουν εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους ή να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών.

 

Παρθένος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με καταπιεσμένες επιθυμίες, δάνεια, κληρονομιές και γενικά χρήματα που σχετίζονται με άλλους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιο διακανονισμό και να τακτοποιήσετε χρέη.

 

Ζυγός. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα σας, θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σας και θα φέρει εξελίξεις σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά. Οι μέρες αυτές έχουν εντάσεις γι αυτό να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες σας.   Ίσως να αποφασίσετε να τελειώσετε κάποιες καταστάσεις   γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας καλύπτουν.

 

Σκορπιός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας  και θέματα εργασιακά και υγείας.  Ίσως κάτι αλλάξει στην καθημερινότητά σας ή με τους συνεργάτες σας. Θα σας απασχολήσουν επίσης και θέματα διατροφής και η φυσική σας κατάσταση.

 

Τοξότης.  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας, τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Είναι μια περίοδος έντονης σεξουαλικότητας και αν ανήκετε στους αδέσμευτους ίσως να έχετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Αιγόκερως. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα σπιτιού. Θα σας απασχολήσει η σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα, το σπίτι ως ακίνητο και μπορεί να έχετε μια ανακαίνιση ή να κάνετε μια μετακόμιση. Αφήνεται  πίσω σας το παρελθόν και άσχημες αναμνήσεις και κάνετε νέα σχέδια.

 

Υδροχόος.   Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, συγγενείς, το μεταφορικό σας μέσο και τις επικοινωνίες σας. Επίσης θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών και μπορεί να ταξιδέψετε για να πάτε δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ιχθύες. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα και την αυτοεκτίμησή σας. Θα αναζητήσετε τρόπους ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 7 έως 13 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροOι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 15 έως 20 Οκτωβρίου
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here