Widgets Magazine

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που σχηματίζεται την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6 π.μ. στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού στην 2η μοίρα και η επιρροή της έχει ήδη ξεκινήσει.

Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει την ολοκλήρωση και η διάρκεια της θα είναι μέχρι τις 8 Οκτωβρίου που θα έχουμε την επόμενη  Νέα Σελήνη. Αυτή την Πανσέληνο θα την χαρακτηρίζαμε δύσκολη και για να επιτύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Ο άξονας Κριού- Ζυγού που διαμορφώνεται η πανσέληνος, είναι ο άξονας των σχέσεων και των συνεργασιών και εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή μας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Κρόνος πρωταγωνιστής της Πανσέληνου, βρίσκεται στη κορυφή του πλανητικού σχηματισμού ”Ταυ Τετραγώνου” και κάνει τετράγωνο με τον ήλιο και την Σελήνη και αντίθεση με την Πανσέληνο. Ο σχηματισμός αυτός στην αστρολογία θεωρείται δύσκολος γιατί δημιουργεί εντάσεις και πολλές δυσκολίες. Θα δημιουργηθούν καταστάσεις που για να ξεπεραστούν χρειάζεται δύναμη και πολλές αντοχές. Ο Κρόνος που χρωματίζει αυτή την πανσέληνο, φέρνει περιορισμό, μελαγχολία και μοναξιά. Είναι ένα διάστημα πιέσεων γι αυτό καλό είναι να προσέχουμε και να είμαστε ψύχραιμοι. Θα ανταμείψει όμως αυτούς που έχουν προσπαθήσει και έχουν δουλέψει σκληρά.

Ο Χείρωνας σε σύνοδο με την Σελήνη και αντίθεση με τον Ήλιο δημιουργεί συναισθηματικό πόνο και θα μας θυμίσει καταστάσεις που μας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατανοήσουμε το πρόβλημα μας να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να επουλώσουμε τις πληγές μας.

Οι θετικές όψεις του Άρη με τον Ήλιο και τη Σελήνη, θα δώσουν συναισθηματική ισορροπία, ενθουσιασμό, αυξημένη ενεργητικότητα ώστε να δράσουμε και να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να  ξεπεράσουμε  ανταγωνιστικές συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις.

Από την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται, οι Κριοί,Καρκίνοι,Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

 

Κριός. Η Πανσέληνος  πραγματοποιείται στο ζώδιό σας υποδηλώνει πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας, στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Η συμπεριφορά σας θα είναι επαναστατική  και τολμηρή και θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν με συνεργάτες ώστε να βρείτε μια λύση.  Επίσης θα σας απασχολήσουν τα αισθηματικά σας και αν μια σχέση σας έχει φθαρεί θα αποφασίσετε να την τελειώσετε.

 

Ταύρος . Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με το συναισθηματικό σας κόσμο και θα χρειαστεί να κάνετε ενδοσκόπηση. Παρασκηνιακές κινήσεις  καλείστε να διαχειριστείτε και ζητήματα του παρελθόντος τώρα θα σας απασχολήσουν ζητώντας να βρείτε λύση.

 

Δίδυμοι. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με ομάδες και συλλόγους. Θα θέλετε να βρίσκεστε με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και ίσως να αποφασίσετε να τελειώσετε μια συνεργασία σας.  Κάνετε όνειρα για το μέλλον και βάζετε καινούργιους στόχους.

 

Καρκίνος. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον δέκατο οίκο σας τον τομέα της καριέρας.  Εάν βλέπετε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στην εργασία σας και ότι δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε ίσως να αποφασίσετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.  Με αργά και σταθερά βήματα θα επιτύχετε τους στόχους σας  και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μην αφήνεται τους άλλους να παρεμβαίνουν στην ζωή σας .

 

Λέων. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και που προσεχώς θα έχουν εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους ή να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών.

 

Παρθένος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με καταπιεσμένες επιθυμίες, δάνεια, κληρονομιές και γενικά χρήματα που σχετίζονται με άλλους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιο διακανονισμό και να τακτοποιήσετε χρέη.

 

Ζυγός. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα σας, θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σας και θα φέρει εξελίξεις σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά. Οι μέρες αυτές έχουν εντάσεις γι αυτό να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες σας.   Ίσως να αποφασίσετε να τελειώσετε κάποιες καταστάσεις   γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας καλύπτουν.

 

Σκορπιός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας  και θέματα εργασιακά και υγείας.  Ίσως κάτι αλλάξει στην καθημερινότητά σας ή με τους συνεργάτες σας. Θα σας απασχολήσουν επίσης και θέματα διατροφής και η φυσική σας κατάσταση.

 

Τοξότης.  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας, τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Είναι μια περίοδος έντονης σεξουαλικότητας και αν ανήκετε στους αδέσμευτους ίσως να έχετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Αιγόκερως. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα σπιτιού. Θα σας απασχολήσει η σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα, το σπίτι ως ακίνητο και μπορεί να έχετε μια ανακαίνιση ή να κάνετε μια μετακόμιση. Αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και άσχημες αναμνήσεις και κάνετε νέα σχέδια.

 

Υδροχόος.   Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, συγγενείς, το μεταφορικό σας μέσο και τις επικοινωνίες σας. Επίσης θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών και μπορεί να ταξιδέψετε για να πάτε δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ιχθύες. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα και την αυτοεκτίμησή σας. Είναι μια καλή περίοδος να αναζητήσετε τρόπους ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας 17-23 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here