Widgets Magazine

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στην 01° 13´ στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου.

Η σημαντικότερη όψη σε αυτή την Πανσέληνο στον Ταύρο, είναι η σύνοδος με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Αυτό για τις επόμενες δυο εβδομάδες σημαίνει ανάγκη για αλλαγή από ότι μας καταπιέζει, ενθουσιασμό και αβεβαιότητα.

Η όψη της αντίθεσης, Ήλιου –Σελήνης αλλά και η όψη της ανάδρομης Αφροδίτης- Ουρανού, προσδιορίζουν πως η αβεβαιότητα, τα ξαφνικά γεγονότα και οι αλλαγές θα έχουν να κάνουν με σχέσεις και οικονομικά θέματα.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θέλει να μας πει, πως τίποτα δεν είναι σταθερό και πως η ζωή αλλάζει για να μπορούμε να εξελιχθούμε. Γιατί χωρίς αλλαγή δεν υπάρχει και εξέλιξη. Το να αφήνεις πίσω σου κάτι που ήταν σημαντικό  προκαλεί πόνο όμως το να μένεις σε μια σχέση από φόβο και ανασφάλεια σε κάνει δυστυχισμένο.

Με αυτές τις πλανητικές επιρροές θα υπάρξουν διαφωνίες, ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις, ερωτικές και οικογενειακές. Η αντίθεση Αφροδίτης –Ουρανού μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμούς ή να δημιουργήσει ξαφνικές νέες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν μικρή διάρκεια. Αν ο έρωτας δεν είναι το ζητούμενο τότε οι αλλαγές που θα προκληθούν θα είναι στον οικονομικό τομέα γι αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί με τα χρήματα και να αποφύγουμε επενδύσεις αυτό το διάστημα.

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι μια βοηθητική όψη που μπορεί να δώσει υπομονή ώστε να βρεθούν κάποιες λύσεις που θα μας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις.

Από την Πανσέληνο θα επηρεαστεί ο σταθερός σταυρός, ο Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και ο Υδροχόος, δηλαδή αυτοί που έχουν γεννηθεί  από 21-24/1 από 20-24/4 από 23-26/7 από 23-26/10 και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από την 0η μέχρι την 4η μοίρα των σταθερών ζωδίων.

Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο.

 

Κριός  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα και την αυτοεκτίμησή σας. Είναι μια καλή περίοδος να αναζητήσετε τρόπους ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

 

Ταύρος  Η Πανσέληνος που  πραγματοποιείται στο ζώδιό σας υποδηλώνει πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα έχετε πολλές δυνατότητες να εξελίξετε τα σχέδια σας. Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν μια προσωπική σας σχέση ή συνεργασία και απελευθερώνεστε από ότι σας κρατά πίσω στη ζωή.

 

Δίδυμοι Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με το συναισθηματικό σας κόσμο και θα χρειαστεί να κάνετε ενδοσκόπηση. Παρασκηνιακές κινήσεις  καλείστε να διαχειριστείτε και ζητήματα του παρελθόντος τώρα θα σας απασχολήσουν ζητώντας να βρείτε λύση.

 

Καρκίνος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με ομάδες και συλλόγους. Θα θέλετε να βρίσκεστε με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα  ίσως όμως εκεί απογοητευτείτε από κάποιες καταστάσεις. Νοιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, πραγματοποιούνται τα όνειρα σας και βάζετε καινούργιους στόχους για το μέλλον.

 

Λέων Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τον τομέα της καριέρας σας. Θα έχετε θετικές αλλαγές και εξελίξεις  σε οικονομικά και επαγγελματικά. Επίσης θα σας απασχολήσει  η κοινωνική σας εικόνα και πώς θα τη βελτιώσετε.

 

Παρθένος  Η Πανσέληνος επηρεάζει θετικά τον ένατο οίκο σας και βλέπετε το μέλλον σας πιο αισιόδοξα. Νομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα έχουν θετικές εξελίξεις. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σας και δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους ή να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών.

 

Ζυγός Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με καταπιεσμένες επιθυμίες, δάνεια, κληρονομιές και γενικά χρήματα που σχετίζονται με άλλους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιο διακανονισμό και να τακτοποιήσετε χρέη.

 

Σκορπιός Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και είναι πολύ σημαντική για το ζώδιο σας. Θα φέρει εξελίξεις αφού ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Προβληματίζεστε αν η σχέση που έχετε στη ζωή σας είναι  ικανοποιητική και αν μπορείτε να την συνεχίσετε.

 

Τοξότης  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγείας σας. Ίσως κάτι αλλάξει στην καθημερινότητά σας ή με τους συνεργάτες σας. Θα σας απασχολήσουν επίσης θέματα διατροφής και η φυσική σας κατάσταση.

 

Αιγόκερως Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας, τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Είναι μια περίοδος έντονης σεξουαλικότητας, γίνεστε  πιο ρομαντικοί, βγαίνετε διασκεδάζετε και περνάτε ευχάριστα.

 

Υδροχόος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα σπιτιού. Θα σας απασχολήσει η σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα και το σπίτι ως ακίνητο. Ίσως να κάνετε μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή να θελήσετε τώρα να συγκατοικήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο.

 

Ιχθύες Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, συγγενείς, το μεταφορικό σας μέσο και τις επικοινωνίες σας. Το επόμενο διάστημα θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας από 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 29 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here