Widgets Magazine

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 07:39 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα με την  Σελήνη να βρίσκεται στην 0ο 52΄στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Όπως έχουμε πει μια Πανσέληνος είναι η αντίθεση του Ήλιου-Σελήνης, που έρχεται να φωτίσει τι χρειαζόμαστε και τι είναι αυτό που θέλουμε από τις σχέσεις και έχει πάντα να κάνει με την προηγούμενη Ν. Σελήνη. Ότι λοιπόν ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσει να τελειοποιηθεί και να ολοκληρωθεί για να αρχίσουμε να βλέπουμε αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσέληνου θα έχει διάρκεια μέχρι την Ν. Σελήνη της 7ης Δεκεμβρίου.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Σε αυτή την Πανσέληνο έχουμε την συμμετοχή του Δία από το ζώδιο του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε αντίθεση με την Σελήνη και τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τα φώτα ( Ήλιο- Σελήνη). Επίσης πολύ σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Σελήνη στην μοίρα που βρίσκεται στην μηδενική των Διδύμων είναι σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Αλκυόνη, το κεντρικό αστέρι του συμπλέγματος των πλειάδων. Οι πλειάδες δίνουν αισιοδοξία, αγάπη και επιτυχία όμως το τετράγωνο με τον Άρη και η αντίθεση με τον Ήλιο- Δία είναι δυσμενείς όψεις και δεν βοηθούν ώστε να βγουν αυτά τα καλά στοιχεία και το αποτέλεσμα ίσως να είναι το αντίθετο. Θυμός, πόνος, πτώση ατόμων από την εξουσία, βία και εντάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.

Τι να περιμένουμε

Για το επόμενο δεκαπενθήμερο σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κυβερνήτης της Πανσέληνου ο Ερμής που βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Θα υπάρξουν γρήγορες εξελίξεις στις υποθέσεις μας, αυθορμητισμός, μετακινήσεις, συζητήσεις ίσως και επιπόλαιες, θα θέλουμε να ζήσουμε πιο χαλαρά να διώξουμε την απαισιοδοξία και να βάλουμε την χαρά και την διασκέδαση στη ζωή μας.

Ο Δίας με τις όψεις που σχηματίζει θα φέρει υπεραισιοδοξία και υπερβολή γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος για λανθασμένες εκτιμήσεις, παραπληροφόρηση, ας μην ξεχνάμε ότι και ο Ερμής είναι ανάδρομος και στο ζώδιο της πτώσης του.

Ο Άρης που χρωματίζει αυτήν την Πανσέληνο ίσως μας κάνει χειριστικούς προς τους άλλους. Να βγάλει θυμό, επιθετικότητα, εντάσεις και να ενεργούμε απερίσκεπτα. Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί για να μην πληγώσουμε αγαπημένα άτομα και διαταράξουμε τις σχέσεις μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Κυρίως θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν γεννηθεί στις δυο τελευταίες ημέρες των σταθερών ζωδίων, οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Επίσης θα επηρεαστούν και αυτοί που έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα στα ζώδια  και τα δεκαήμερα αυτά.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο.

Κριός: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το κοντινό περιβάλλον, τους γείτονες, τα αδέρφια, τις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια.

Ταύρος:  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα  υλικά αγαθά, τα χρήματα που βγάζετε από την εργασία σας και τον τρόπο που τα ξοδεύετε.  Επίσης ο δεύτερος οίκος σχετίζεται και με την αυτοπεποίθηση σας.

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας ,θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, την εμφάνισή σας και το κομμάτι της προσωπικότητάς σας που προβάλλετε στους άλλους. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα σας βοηθήσει το επόμενο δεκαπενθήμερο να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

Καρκίνος:  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το υποσυνείδητό σας. Έχετε ανάγκη να απομονωθείτε, να αξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

Λέων: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με οργανώσεις, σωματεία ή τις ομάδες στις οποίες ανήκουμε ή είμαστε μέλη.

Παρθένος:  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας στην κοινωνία.

Ζυγός: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με σπουδές, νομικές υποθέσεις και την φιλοσοφία της ζωής. Επίσης έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση και τα μακρινά ταξίδια.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

Τοξότης: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας  και με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Επίσης είναι και ο οίκος που δείχνει τους φανερούς εχθρούς σας.

Αιγόκερως: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την εργασίας σας, την καθημερινότητα σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας, τους έρωτες σας, την χαρά και την απόλαυση της ζωής. Επίσης είναι ο οίκος που σχετίζεται και με τα τυχερά παιχνίδια.

Ιχθύες: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Δείχνει επίσης τον τρόπο με τον οποίον θα εξελιχθεί η οικογενειακή σας κατάσταση και τα γεγονότα που θα συμβούν στο σπίτι σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 19-25 Νοεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here