Widgets Magazine

Η Εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνος και Σεληνιακή Έκλειψη στον Άξονα Λέων – Υδροχόου. Η αναζήτηση ισορροπίας ανάμεσα στο φλογερό Λέων και τον επαναστάτη Υδροχόο προκαλεί ένταση και εσωτερική διαμάχη και αποζητά μια επιτακτική αλλαγή όπως είναι άλλωστε η φύση του Υδροχόου. Η συμμετοχή του Άρη στην έκλειψη δημιουργεί άγχος και επιπλέον ένταση . Την ένταση αυτή έρχεται ο ευεργετικός Δίας με ένα διπλωματικό τρόπο μέσα από το Ζυγό να προσπαθεί να βρει λύσεις ισορροπίας.

Ο Δίας σχηματίζει ένα τρίγωνο και ένα εξάγωνο με την έκλειψη , το Σχηματισμό Σφήνας όπως ονομάζεται στην αστρολογία, σε αρσενικά ζώδια και αυτό δίνει παρορμητικό στις κινήσεις, ταχύτητα αλλά και πιθανότητα λάθους. Ο Δίας μέσα από αυτό το σχηματισμό θα βοηθήσει να εμφανιστούν ανοίγματα και ευκαιρίες, να διοχετευτεί με θετικό τρόπο η επιθετική αυτή ενέργεια, για να μπορέσουμε να διεισδύσουμε με θετική στάση σε καταστάσεις και τομείς της ζωής που επηρεάζονται. Βοηθητική επιρροή για Ταύρους , Υδροχόους, Λέοντες β’ δεκαημέρου, αλλά και οι Ζυγοί θα έχουν τη δυνατότητα να ωφεληθούν και να περάσουν καλά.

Στις 8/8 ο Δίας από το Ζυγό συμμετέχει στο Τρίγωνο της Μάθησης σε εξάγωνο με τον Ήλιο στο Λέων και σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερο.

Ο Σχηματισμός αυτός μας προτρέπει σε μια συνεχόμενη ανάπτυξη και εξέλιξη του εαυτού μας η οποία θα βοηθήσει σε καλύτερη προσέγγιση των προβλημάτων. Ο Δίας προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία σε δύσκολες καταστάσεις που προκαλεί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Είναι θέμα ατομικής αυτοσυγκράτησης και αυτοέλεγχου το πώς θα διαχειριστούμε αυτές τις πιέσεις και το πώς θα αναλάβουμε δράση. Μας δίνεται η δυναμική να προσπεράσουμε εμπόδια και να αντέξουμε αρκεί να μην προσπαθήσουμε να επιβληθούμε μέσα από χειριστικά παιχνίδια στους άλλους για να εξελιχθούμε.

Η εμπειρία πλέον λέει τέλος σε καταστάσεις που διαμορφώθηκαν το προηγούμενο διάστημα και αλλαγή στον εαυτό μας μέσα από μια βαθιά ψυχική διαδικασία. Ολοκληρώνεται ο κύκλος της γνώσης μέσα από την εμπειρία για να δοθούν οι ευκαιρίες σε μια πιο αρμονική και ισορροπημένη λύση στα προβλήματα. Επηρεάζονται κυρίως οι Ζυγοί/Καρκίνοι/Αιγόκεροι και Κριοί των τελευταίων ημερών του β’ δεκαημέρου , τα Λιοντάρια του β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από 150-190 των παρορμητικών.

Από τις 11/8 ο Δίας γεφυρώνει με δυο εξάγωνα το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σχηματίζοντας ένα επίσης ευεργετικό Σχηματισμό του μικρού Ταλέντου και έρχεται να δώσει μια θετική , αισιόδοξη πινελιά στα τέλη της εβδομάδας, βοηθώντας για ξεκούραση και για να χαλαρώσουν οι εντάσεις από την έκλειψη.

Ο Δίας από το Ζυγό δίνει ευκαιρίες για σταθεροποίηση των καταστάσεων και είναι ο μεσολαβητής για να εξελιχθούν γρήγορα , συνειδητά και μεθοδικά οι στόχοι μας, για να καταφέρουμε να τους επιτύχουμε και να αναγνωριστούμε. Έρχονται ευκαιρίες για βελτίωση μετά από σκληρή εργασία, ανάπτυξη της κρίσης με σύνεση και κατανόηση των ευθυνών που μας αναλογούν. Είναι καλή εποχή για διαχείριση σε οικονομικά ζητήματα και τη ρύθμιση παλιών λογαριασμών. Επηρεάζονται θετικά κυρίως τα ζώδια της φωτιάς Τοξότες / Λέων και Κριοί των τελευταίων ημερών του β’ δεκαημέρου και τα ζώδια του αέρα Ζυγοί/ Δίδυμοι/Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου .

Οι Κριοί του β ‘ δεκαημέρου έχουν την εύνοια να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις τους και να περάσουν όμορφα ενώ τα ζώδια αέρα του β δεκαημέρου έχουν θετικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επιτυχίας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια και οι προβλέψεις τους για 14-27 Αυγούστου 2017
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο 14/8 – 21/8
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here