Widgets Magazine

Με την δεύτερη Έκλειψη του Αυγούστου την δευτέρα 21 Αυγούστου ξεκινά η εβδομάδα .Η Ολική Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 280 52’ του Λέων. Αρκετά δυναμική , εμφανώς εκρηκτική η έκλειψη με τον Άρη σε σύνοδο, ο οποίος την χρωματίζει εντυπωσιακά δυναμιτίζοντας γεγονότα και καταστάσεις για να προχωρήσουν και να εξελιχθούν ίσως και με βίαιο τρόπο. Στην μοίρα της έκλειψης,  βρίσκεται και ο αστέρας Regulus ο οποίος δίνει επιτυχία σε δραστηριότητες  και ξεκινήματα που θα προκύψουν, φέρνει φήμη και δόξα,τύχη και ενίσχυση της κυρίαρχης θέσης σε άτομα που βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις. Ταυτόχρονα ο Ουρανός από τον Κριό θα βρίσκεται σε τρίγωνο με την έκλειψη δίνοντας  ακόμα πιο ανατρεπτικό και απρόβλεπτο ύφος στη δυναμική της. Επηρεάζονται τα ζώδια φωτιάς γ’ δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή και Ωροσκόπο στην μοίρα αυτή.

Ο ευνοϊκός Σχηματισμός του τριγώνου μικρού Ταλέντου που εξακολουθεί να υφίσταται από της 11 Αυγούστου δίνει τη θετική επιρροή του , προσδίδοντας τύχη και ευκαιρίες, ιδιαίτερα για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Η Αφροδίτη  στις 24 /8 σχηματίζει τετράγωνο με ανάδρομο πλέον Ουρανό και ενάμιση τετράγωνο με Ποσειδώνα, και μεταξύ τους Ουρανός –Ποσειδώνας μισό τετράγωνο, σχηματισμός 8ης αρμονικής ο οποίος δημιουργεί σημαντικά εμπόδια εντάσεις και συγκρούσεις. Σημαντικές συναισθηματικές αναστατώσεις παραξενιά και ιδιοτροπία στις σχέσεις , νευρικότητα εξαιτίας καταπίεσης συναισθηματικών επιθυμιών και συναισθηματική εξαπάτηση, λανθασμένες ιδέες και μονόπλευρες απόψεις που δημιουργούν καθυστερήσεις και περιορισμούς.

Τις πιέσεις αυτής της επιρροής θα νιώσουν τα παρορμητικά  ζώδια (Κριοί/Καρκίνοι) γ’ δεκαημέρου και οι Ιχθύς του β΄δεκαημέρου.

Στις 26/8  η  Αφροδίτη στην 000 του Λέων είναι η κορυφή του Ταυ-Τετραγώνου που σχηματίζει ο Ουρανός από την 28η μοίρα του Κριού και η Σελήνη από την 27η μοίρα του Ζυγού.

 Tο  Ταυ–Τετράγωνο είναι ένας πλανητικός συνδυασμός τουλάχιστον 3 πλανητών. Οι δυο από αυτούς βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους (απόσταση 180ο ) ενώ ο τρίτος περίπου στο μεσοδιάστημα τους, σχηματίζει τετράγωνα (γωνίες 90 0 ) με τους πλανήτες της αντίθεσης. Αυτός  ο  πλανήτης που σχηματίζει τα τετράγωνα  λειτουργεί σαν μετασχηματιστής και πυροδοτεί καταστάσεις οι οποίες έχουν προκύψει από την αντίθεση.

 Το Τ-Τετράγωνο λαμβάνει χώρα στον παρορμητικό σταυρό.

Η παρορμητική φύση του ταυ-τετραγώνου δηλαδή «πρώτα πράττω και μετά σκέφτομαι» δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

Η Αφροδίτη πλανήτης κορυφής του τετραγώνου μας δείχνει πως τα προβλήματα εντοπίζονται στις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές ή χρηματικά προβλήματα. Διαφαίνεται μια δυσκολία στην ικανοποίηση της κοινωνικής και ερωτικής ζωής και το άτομο επιδιώκει την αυτοπροβολή μήπως ικανοποιηθεί, ίσως και με ακραία συμπεριφορά.

Ο Ουρανός από τον Κριό  σε αντίθεση με τη Σελήνη στο ζυγό φέρνει ξαφνικές εντάσεις και ζητήματα ισορροπίας των σχέσεων και των συνεργασιών, συναισθηματικές αναστατώσεις , παράτολμες συμπεριφορές. Συναισθηματική απελευθέρωση στην οποία πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στον τρόπο έκφρασης προκειμένου να αντιδράσουμε με το σωστό τρόπο. Οι σχέσεις με άτομα της  οικογένειας μπορεί να βιώσουν τις εντάσεις από τη δυναμική των ξαφνικών γεγονότων και τη συναισθηματική αστάθεια. Επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια του γ΄ δεκαημέρου (Κριούς -Ζυγούς) και τα σταθερά ζώδια του α΄δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ νοητική κατάσταση των ζωδίων
Επόμενο άρθροΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 21/8/17 ΕΩΣ 27/8/17
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here