Μαζί με το ζώδιο σας καλό θα ήταν να διαβάσετε επίσης τον Ωροσκόπο και την Αφροδίτη σας για μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη στα ερωτικά.

1Κριός Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 2 του μήνα σχηματίζεται το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δίνοντας ώθηση στο 3ο δεκαήμερο του Κριού, να μπείτε στην δράση και να λύσετε τυχόν θέματα που σας απασχολούσαν στα ερωτικά το τελευταίο διάστημα. Με τον Άρη να κάνει σύνοδο με τον Ερμή σε όλο αυτό, ευνοήστε με ξαφνικές συζητήσεις, λύνοντας αρκετά προβλήματα που ίσως σας βασάνιζαν σχετικά με τα ερωτικά σας τον τελευταίο καιρο. Εκμεταλευτήτε λοιπόν την όψη αυτή που θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 12 του μήνα.

Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις και δίνοντας σημαντικές λύσεις επιτέλους σε προβλήματα και παρεξηγήσεις για το 3ο δεκαήμερο του Κριού.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ. Είναι καιρός σημαντικών αποφάσεων οι οποίες θα διαμορφώσουν την ζωή σας απο δώ και στο εξής σε θέματα ερωτικών συντρόφων και σχέσεων.

Στις 12 του μήνα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά στις σταθεροποίηση σχέσεων ή σε καινούργιες σχέσεις για τους αδέσμευτους. Ευνοεί ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο του Κριού.

Στις 15 του μήνα η Αφροδίτη κάνει  εξάγωνο με τον Δία και αυτο δίνει φοβερή εύνοια στα ερωτικά σας, βελτίωση σε υπάρχουσες σχέσεις και ευκαιρείες για καινουργιες  ερωτικές γνωριμίες για το 3ο δεκαήμερο ειδικά.

Από τις 17 του μήνα ευνοήτε ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, για ξαφνικές νέες ερωτικές γνωριμίες και ερωτική διάθεση. Η εύνοια αυτή είναι σε ισχύ μέχρι και τις 23 του μήνα.

Στις 27 Σεμπτεμβρίου έχετε ξαφνική τύχη και εύνοια στα ερωτικά σας ζητήματα καθώς και ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες για αδέσμευτους. Ευνοήτε ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο.

2Ταύρος Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Η είσοδος του Άρη στις 5 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την σεξουαλικότητα σας και σας δίνει φοβερή εύνοια ερωτικά και σεξουαλικά, ενώ σας δίνει ώθηση να ξεφύγετε επιτέλους απο σημαντικά αδιέξοδα. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Με την ορθή του πορεία οι Ταύροι τέλη του 3ου δεκαήμερου ευνοούντε για επανασυνδέσεις και λύσεις επιτέλους σε προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ. Είναι καιρός σημαντικών αποφάσεων οι οποίες θα διαμορφώσουν την ζωή σας απο δώ και στο εξής σε θέματα ερωτικών συντρόφων και σχέσεων.

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 9 του μήνα ευνοήστε για νέες ερωτικές γνωριμίες, επίλυση σε τυχόν προβλήματα σε υπάρχουσες σχέσεις και  στην επίλυση επικοινωνιακών προβλημάτων.

Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα σας ευνοεί  στα ερωτικά σας, υπάρχουν μοιραίες σχέσεις και  έντονη σεξουαλική διάθεση ίσως και με άτομο απο εξωτερικό για το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Παρθένο ευνοήστε ιδιαίερα στα ερωτικά σας μέχρι και το τέλος του μήνα ιδιαίτερα του 1ου δεκαήμερου με σημαντικές ευχάριστες εξελίξεις.

3Δίδυμοι Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 5 του μήνα ο Κυβερνήτης σας Ερμής, γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και βοηθά να λυθούν επιτέλους προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ. Την ίδια ώρα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με Πλούτωνα. Όλο αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες, γιαυτό προσοχή σε τυχόν αποφάσεις και συζητήσεις γιατι πιθανόν να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις. Θα σας προβληματίσουν θέματα συμβίωσης.

Στις 13 του μήνα με τον Ήλιο να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα, δυσάρεστες συζητήσεις και απογοητεύσεις οι Δίδυμοι αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Στις 15 Σεμπτεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει  εξάγωνο με τον Δία και αυτο δίνει φοβερή εύνοια στα ερωτικά σας, βελτίωση σε υπάρχουσες σχέσεις και ευκαιρείες για καινουργιες  ερωτικές γνωριμίες για το 3ο δεκαήμερο ειδικά.

Προσοχή χρειάζεται στις 16 του μήνα, συγκρατήστε τον θυμό σας, η επικοινωνία με τον σύντροφο σας μπορεί να είναι τεταμένη και έντονη  για το 1ο δεκαήμερο.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ανασφάλειες και προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο…

Στις 29 του μήνα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει επικοινωνιακά μπερδέματα και παρεξηγήσεις για 2ο δεκαήμερο.

 

4Καρκίνος Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις και βοηθά να λυθούν επιτέλους προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ.  Την ίδια ώρα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με Πλούτωνα. Όλο αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες, γι’αυτό προσοχή σε τυχόν αποφάσεις και συζητήσεις γιατι πιθανόν να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις.

Στις 15 Σεμπτεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει  εξάγωνο με τον Δία και αυτο δίνει φοβερή εύνοια στα ερωτικά σας, βελτίωση σε υπάρχουσες σχέσεις και σχέσεις συμβίωσης για το 3ο δεκαήμερο ειδικά.

Στις 20 Σεμπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη φέρνοντας θετικές εξελίξεις, ξαφνικές δραστικές αλλαγές και αποφάσεις.

Το 2ο δεκαήμερο άνκαι ευνοήστε με νέες παθιασμένες σχέσεις και γνωριμίες και έντονο σεξουαλισμό, χρειάζεται προσοχή γιατι οι οποιεσδήποτε σχέσεις τώρα, έχουν έντονο το κομμάτι της ψευδαίσθησης και της απάτης.

5Λέων Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 2 του μήνα σχηματίζεται το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δίνοντας ώθηση στο 3ο δεκαήμερο του Λέοντα, να μπείτε στην δράση και να λύσετε τυχόν θέματα που σας απασχολούσαν στα ερωτικά το τελευταίο καιρό. Με τον Άρη να κάνει σύνοδο με τον Ερμή σε όλο αυτό, ευνοήστε με ξαφνικές συζητήσεις λύνοντας αρκετά προβλήματα που ίσως σας βασάνιζαν σχετικά με τα ερωτικά σας τον τελευταίο καιρο. Εκμεταλευτήτε λοιπόν την όψη αυτή που θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 12 του μήνα.

Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις και δίνει σημαντικές λύσεις επιτέλους σε προβλήματα και παρεξηγήσεις για το 3ο δεκαήμερο του Λέοντα. Με την Αφροδίτη χιαστή με Ποσειδώνα το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 8 του μήνα φέρνει τυχόν ψευδαισθήσεις ερωτικής ή ακόμα σεξουαλικής φύσης για Λέοντες 2ου δεκαήμερου.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ.  Την ίδια ώρα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με Πλούτωνα. Όλο αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες, γιαυτό προσοχή σε τυχόν αποφάσεις και συζητήσεις γιατι πιθανόν να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις.

Η Αφροδίτη σε ημιεξάγωνο με τον Ήλιο δίνει ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες για το 3ο δεκαήμερο.  Ενώ η δύσκολη όψη που δέχεται η Αφροδίτη  χιαστή με Πλούτωνα δυσκολεύει το 2ο δεκαήμερο του Λέοντα στα ερωτικά.

Στις 12 του μήνα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά στις σταθεροποίηση σχέσεων ή σε καινούργιες σχέσεις για τους αδέσμευτους οι οποίες θα κρατήσουν στο χρόνο. Ευνοεί ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο του Λέοντα.

Στις 17 ευνοήτε ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, για νέες ξαφνικές  ερωτικές γνωριμίες και διάθεση. Η εύνοια αυτή είναι σε ισχύ μέχρι και τις 23 του μήνα.

Στις 21 του μήνα η Αφροδίτη δέχεται μία δύσκολη όψη με Πλούτωνα,  φέρνοντας διαμάχες και πιέσεις σε σχέση με τα ερωτικά σας για το 1ο δεκαήμερο ειδικά.

6Παρθένος Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Οι πρώτες μέρες του μήνα (Παρθένοι 2ου δεκαήμερου) τονίζετε η σεξουαλικότητα σας και αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και ευδιαθεσία.

Στις 5 του μήνα η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων φέρνει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις και χρειάζεται προσοχή. Απο την θετική πλευρά, σας δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρεται τα ιδεώδη και πιστεύω σας για κάποιες καταστάσεις που σας ταλάνιζαν τον τελευταίο καιρό. Επηρεάζεστε οι Παρθένοι αρχές  του 2ου δεκαήμερου. Η είσοδος του Άρη την ίδια μέρα στο ζώδιο σας τονίζει την σεξουαλικότητα σας και σας δίνει φοβερή εύνοια στα ερωτικά και σεξουαλικά, ενώ σας δίνει ώθηση να ξεφύγετε επιτέλους απο σημαντικά αδιέξοδα.

Στις 5 του μήνα είσης, ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Με την  ορθή του πορεία οι Παρθένοι τέλη του 3ου δεκαήμερου ευνοούντε για επανασυνδέσεις και λύσεις επιτέλους σε προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ και σας επηρεάζει άμεσα. Είναι καιρός σημαντικών αποφάσεων οι οποίες θα διαμορφώσουν την ζωή σας απο δώ και στο εξής σε θέματα ερωτικών συντρόφων και σχέσεων.

Στις 8 του μήνα ο Άρης σε μία δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και σεξουαλικές εμπειρίες για Παρθένους του 1ου δεκαήμερου

Η Αφροδίτη σε ημιεξάγωνο με τον Ήλιο δίνει ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες για το 3ο δεκαήμερο.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 9 του μήνα προσφέρει νέες ερωτικές γνωριμίες, επίλυση σε τυχόν προβλήματα σε υπάρχουσες σχέσεις και βοηθά πάρα πολυ στην επίλυση επικοινωνιακών προβλημάτων.

Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα σας ευνοεί  στα ερωτικά σας, υπάρχουν μοιραίες σχέσεις και  έντονη σεξουαλική διάθεση για το 2ο δεκαήμερο του Παρθένου.

Στις 12 του μήνα ο Ερμής δέχεται μία δύσκολη όψη με Πλούτωνα και φέρνει εμμονές, κολλήματα και δυσάρεστες συζητήσεις για το 1ο δεκαήμερο. Την επόμενη μέρα με τον Ήλιο να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, έρχεστει αντιμέτωποι με προβλήματα, δυσάρεστες συζητήσεις και απογοητεύσεις Παρθένοι αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Προσοχή χρειάζεται στις 16 του μήνα, συγκρατήστε τον θυμό σας, η επικοινωνία με τον σύντροφο σας μπορεί να είναι τεταμένη και έντονη για το 1ο δεκαήμερο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας όμως από τις 20 του μήνα ευνοήστε ιδιαίτερα στα ερωτικά σας μέχρι και το τέλος του μήνα ειδικά του 1ου δεκαήμερου με σημαντικές ευχάριστες εξελίξεις.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ανασφάλειες και προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφο σας, επηρεάζοντας το 2ο δεκαήμερο…

Στις 20 Σεμπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη. Θα υπάρξουν ξαφνικές δραστικές αλλαγές και αποφάσεις στα ερωτικά σας κυρίως για Παρθένους του 3ου δεκαήμερου .

Στις 21 του μήνα η Αφροδίτη δέχεται μία δύσκολη όψη με Πλούτωνα,  φέρνοντας διαμάχες και πιέσεις σε σχέση με τα ερωτικά σας για το 1ο δεκαήμερο ειδικά.

Την επόμενη μέρα ο Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα σας βοηθά να εξωτερικεύσετε και να επικοινωνήσετε το 2ο δεκαήμερο, στο σύντροφο σας τον ψυχισμό σας, λύνοντας έτσι αρκετά θέματα στην σχέση σας που ίσως σας βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό.

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 24 του μήνα θα προκαλέσει μπερδέματα και ανασφάλειες στην σχέση σας. Προσοχή αρχές 2ου δεκαήμερου της Παρθένου..

Στις 29 του μήνα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει επικοινωνιακά μπερδέματα και παρεξηγήσεις για 2ο δεκαήμερο και πάλι…

 

7Ζυγός Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Οι πρώτες μέρες του μήνα βοηθούν τους Ζυγούς του  3ου δεκαήμερου στο να αντιμετωπίσετε θέματα κρυφών σχέσεων και απωθημένων βάζοντας σιγά-σιγά τα πράγματα σε μία τάξη… Σας διακατέχει γενικά μία ευδιαθεσία.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ.  Την ίδια ώρα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με Πλούτωνα. Όλο αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες, γι’αυτό προσοχή σε τυχόν αποφάσεις ή συζητήσεις γιατι πιθανόν να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις.

Στις 15 του μήνα η Αφροδίτη κάνει  εξάγωνο με τον Δία και αυτο δίνει φοβερή εύνοια στα ερωτικά σας, βελτίωση σε υπάρχουσες σχέσεις και ευκαιρείες για καινουργιες  ερωτικές γνωριμίες για το 3ο δεκαήμερο ειδικά.

Στις 27 του μήνα έχετε ξαφνική τύχη και εύνοια στα ερωτικά σας ζητήματα. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες για αδέσμευτους. Επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο.

 

8Σκορπιός Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις και βοηθά να λυθούν επιτέλους προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ.  Την ίδια ώρα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με Πλούτωνα. Όλο αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες, γι΄αυτό προσοχή σε τυχόν αποφάσεις και συζητήσεις γιατι πιθανόν να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις. Σας προβληματίζουν θέματα συμβίωσης.

Στις 28 του μήνα ο Κυβερνήτης σας γυρίζει ορθόδρομος και σας χαλαρώνει ψυχικά σιγά-σιγά ειδικά σε θέματα επικοινωνίας και  ψυχισμού,

 

9Τοξότης Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 2 του μήνα σχηματίζεται το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δίνοντας ώθηση στο 3ο δεκαήμερο του Λέοντα, να μπείτε στην δράση και να λύσετε τυχόν θέματα που σας απασχολούσαν στα ερωτικά το τελευταίο καιρό. Με τον Άρη την επόμενη μέρα να κάνει σύνοδο με τον Ερμή σε όλο αυτό, ευνοήστε με ξαφνικές συζητήσεις που λύνουν αρκετά προβλήματα που ίσως σας βασάνιζαν σχετικά με τα ερωτικά σας τελευταία. Σας δίνεται η ευκαιρία για σταθεροποίηση των σχέσεων σας. Εκμεταλευτήτε λοιπόν την όψη αυτή που θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 12 του μήνα.

Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις και δίνει σημαντικές λύσεις επιτέλους σε προβλήματα και παρεξηγήσεις για το 3ο δεκαήμερο του Τοξότη.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ και η οποία σας επηρεάζει άμεσα.  Την ίδια ώρα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με Πλούτωνα. Όλο αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες, γιαυτό προσοχή σε τυχόν αποφάσεις και συζητήσεις γιατι πιθανόν να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις.

Στις 12 του μήνα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά για σταθεροποίηση σχέσεων ή φέρνει καινούργιες σχέσεις για τους αδέσμευτους οι οποίες θα κρατήσουν στο χρόνο. Ευνοεί ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο του Τοξότη. Την επόμενη μέρα με τον Ήλιο να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με προβλήματα, δυσάρεστες συζητήσεις και απογοητεύσεις τους Τοξότες αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Στις 15 του μήνα η Αφροδίτη κάνει  εξάγωνο με τον Δία και αυτο δίνει φοβερή εύνοια στα ερωτικά σας, βελτίωση σε υπάρχουσες σχέσεις και ευκαιρείες για καινουργιες  ερωτικές γνωριμίες για το 3ο δεκαήμερο ειδικά.

Προσοχή χρειάζεται στις 16 του μήνα, συγκρατήστε τον θυμό σας, η επικοινωνία με τον σύντροφο σας μπορεί να είναι τεταμένη και έντονη για το 1ο δεκαήμερο.

Στις 17 ευνοήτε ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, με ξαφνικές νέες ερωτικές γνωριμίες και ερωτική διάθεση. Η εύνοια αυτή είναι σε ισχύ μέχρι και τις 23 του μήνα.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ανασφάλειες και προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφο σας. Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο…

Στις 29 του μήνα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει επικοινωνιακά μπερδέματα και παρεξηγήσεις για 2ο δεκαήμερο.

10Αιγόκερως Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Η είσοδος του Άρη στις 5 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την σεξουαλικότητα σας και δίνει φοβερή εύνοια στα ερωτικά και σεξουαλικά, ενώ σας δίνει και ώθηση να ξεφύγετε επιτέλους απο σημαντικά αδιέξοδα.

Στις 5 του μήνα η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων φέρνει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις και χρειάζεται προσοχή. Απο την θετική πλευρά σας δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρεται τα ιδεώδη και πιστεύω σας σε καταστάσεις που σας βάραιναν τον τελευταίο καιρό. Επηρεάζεστε οι Αιγόκεροι αρχές του 2ου δεκαήμερου

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ.  Την ίδια ώρα ο Ήλιος κάνει αντίθεση με Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες, άρα προσοχή σε τυχόν αποφάσεις και συζητήσεις γιατι πιθανόν να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις.

Στις 8 του μήνα ο Άρης σε μία δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις αλλά και ευκαιρείες για σεξουαλικές εμπειρίες για Αιγόκερους του 2ου δεκαήμερου. Προσοχή στις επιλογές σας μέχρι και τις 11 του μήνα.

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 9 του μήνα έχετε νέες ερωτικές γνωριμίες, επίλυση σε τυχόν προβλήματα σε υπάρχουσες σχέσεις και βοηθά πάρα πολυ στην επίλυση επικοινωνιακών προβλημάτων.

Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα σας ευνοεί τα ερωτικά σας, υπάρχουν μοιραίες σχέσεις και  έντονη σεξουαλική διάθεση για το 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερου.

Στις 12 του μήνα ο Ερμής δέχεται μία δύσκολη όψη με Πλούτωνα και φέρνει ‘εμμονες ιδέες, κολλήματα και δυσάρεστες συζητήσεις για το 2ο δεκαήμερο.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Παρθένο στις 20 του μήνα ευνοήστε ιδιαίτερα στα ερωτικά σας μέχρι και το τέλος του μήνα ειδικά του 1ου δεκαήμερου με σημαντικές ευχάριστες εξελίξεις.

Στις 21 του μήνα η Αφροδίτη δέχεται μία δύσκολη όψη με Πλούτωνα,  φέρνοντας διαμάχες και πιέσεις σε σχέση με τα ερωτικά σας για το 2ο δεκαήμερο ειδικά.

Την επόμενη μέρα ο Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα σας βοηθά να εξωτερικεύσετε και να επικοινωνήσετε το 2ο δεκαήμερο, στο σύντροφο σας τον ψυχισμό σας, λύνοντας έτσι αρκετά θέματα στην σχέση σας που ίσως σας βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό.

11Υδροχόος Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας την σωστή επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Με την  ορθή του πορεία οι Υδροχόοι τέλη του 3ου δεκαήμερου ευνοούντε για επανασυνδέσεις και λύσεις επιτέλους σε προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ. Είναι καιρός σημαντικών αποφάσεων οι οποίες θα διαμορφώσουν την ζωή σας απο δώ και στο εξής σε θέματα ερωτικών συντρόφων και σχέσεων.

Στις 20 Σεμπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη φέρνοντας θετικές εξελίξεις, ξαφνικές δραστικές αλλαγές και αποφάσεις.

12Ιχθύς Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017

Στις 5 του μήνα η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων φέρνει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις και χρειάζεται προσοχή. Απο την θετική πλευρά σας δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρεται τα ιδεώδη και πιστεύω σας σε καταστάσεις που σας ταλάνιζαν τον τελευταίο καιρό. Επηρεάζεστε οι Ιχθύς αρχές  του 2ου δεκαήμερου.

Στις 6 Σεμπτεμβρίου πραγματοποιήτε η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ και επηρεάζεστε άμεσα. Είναι καιρός σημαντικών αποφάσεων οι οποίες θα διαμορφώσουν την ζωή σας απο δώ και στο εξής σε θέματα ερωτικών συντρόφων και σχέσεων.

Με την Αφροδίτη χιαστή με Ποσειδώνα το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 8 του μήνα θα υπάρξουν ψευδαισθήσεις ερωτικής και σεξουαλικής φύσης για Ιχθύς 2ου δεκαήμερου φέρνοντας σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και βλέπετε τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά.

Στις 13 του μήνα με τον Ήλιο να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξουν προβλήματα, δυσάρεστες συζητήσεις και απογοητεύσεις για Ιχθύς αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Προσοχή χρειάζεται στις 16 του μήνα, συγκρατήστε τον θυμό σας, η επικοινωνία με τον σύντροφο σας μπορεί να είναι τεταμένη και έντονη για το 1ο δεκαήμερο.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ανασφάλειες και προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφο σας. Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο…

Στις 20 Σεμπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη φέρνοντας θετικές εξελίξεις, ξαφνικές δραστικές αλλαγές και αποφάσεις στα ερωτικά σας κυρίως για Ιχθύς του 3ου δεκαήμερου .

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 24 του μήνα θα προκαλέσει μπερδέματα και ανασφάλειες στην σχέση σας. Προσοχή αρχές 2ου δεκαήμερου του Ιχθύ.

Στις 29 του μήνα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει επικοινωνιακά μπερδέματα και παρεξηγήσεις για 2ο δεκαήμερο και πάλι..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here