Widgets Magazine
Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 30 -10 έως 5-11-2017

 

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να έχει περάσει στους συναισθηματικούς  Ιχθύες. Θα σχηματίσει τρίγωνο με τον  Ήλιο και τον Δία και σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Συναισθηματικά θα είμαστε πολύ καλά σήμερα με μεγάλη ενεργητικότητα, θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός, το πάθος και η επιθυμία να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές. Περισσότερο ευνοούνται: οι Καρκίνοι ,Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Αιγόκεροι.

 

Τρίτη 31 Οκτωβρίου Στους Ιχθύες βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τρίγωνο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα έχουμε καλή επικοινωνία με τα άτομα γύρω μας και έντονη διάθεση να μοιραστούμε τις σκέψεις μας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να μην είμαστε πιεστικοί με τους άλλους, βγάλουμε τις ανασφάλειές μας και διαταράξουμε τις σχέσεις μας.

 

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου Καλό μήνα! Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στους παρορμητικούς Κριούς, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη και θα δημιουργήσει νευρικότητα.Πιθανόν να έχουμε δυσκολίες με τους αγαπημένους μας και με τα άτομα γύρο μας, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να αποφύγουμε τυχόν εντάσεις. Περισσότερο ευνοούνται:οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Υδροχόοι.

 

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου Στον Κριό βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό θα μας κάνει συναισθηματικά να μη είμαστε και στα καλύτερά μας. Μπορεί να αισθανθούμε φόβο, ανασφάλεια και να πιέσουμε τα άτομα γύρω μας χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Η ζήλια και η καχυποψία να μας δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας.

 

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου Στον αισθησιακό Ταύρο θα περάσει η Σελήνη σήμερα και θα σχηματίσει πολλές όψεις. Θα βρεθεί σε αντίθεση με Αφροδίτη και Δία ,τρίγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ουρανό. Θα έχουμε όμορφα συναισθήματα, αισιοδοξία και θα μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Θα αισθανθούμε την ανάγκη για ανεξαρτησία και θα ενεργούμε αυθόρμητα. Περισσότερο ευνοούνται: οι  Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ,Ιχθείς.

 

Σάββατο 4 Νοεμβρίου Σήμερα έχουμε μια θετική Πανσέληνο στην  11ο 58΄ του Ταύρου και η επιρροή της θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου που θα έχουμε την επόμενη Νέα Σελήνη. Με αυτήν την Πανσέληνο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τρίγωνο με Πλούτωνα θα υπάρχει πολύ ευαισθησία, ρομαντισμός και πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Θα έχουμε καινούργιες καταστάσεις με πολλές δυνατότητες εξέλιξης σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Αυτοί  που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την  Πανσέληνο είναι τα ζώδια που βρίσκονται στο τέλος του πρώτου αρχές  του  δευτέρου  δεκαημέρου : οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί , Υδροχόοι και οι Καρκίνοι, Ιχθύες. Επίσης θα επηρεαστούν και όσοι  έχουν  Ωροσκόπο και προσωπικούς  πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

 

Κυριακή 5 Νοεμβρίου Στους επικοινωνιακούς Διδύμους θα περάσει σήμερα η Σελήνη και για τις δύο ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα γίνουμε πιο κοινωνικοί και θα θέλουμε να φλερτάρουμε. Θα σχηματίσει  αντίθεση με τον Ερμή και το κλίμα δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο. Πιθανόν η συναισθηματική ένταση μας ωθήσει να έχουμε διαφωνίες και να κάνουμε λανθασμένες ενέργειες. Η διέλευση θα είναι σύντομη οπότε καλό είναι να συγκρατηθούμε. Περισσότερο ευνοούνται: οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες.

 

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.  

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο 2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here