Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 4-9 έως 10-9-2017

 

 

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Η  εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο. Θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο, τρίγωνο με τον Δία και αυτό θα μας δώσει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Σήμερα θα είμαστε γενναιόδωροι με τα άτομα που βρίσκονται κοντά μας και θα θέλουμε να τους δείξουμε τα συναισθήματά μας. Θα αισθανθούμε την ανάγκη να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη. Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε την βοήθειά μας σε όσους νομίζουμε ότι την χρειάζονται, πρακτικά και ψυχολογικά.

 

 

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη σήμερα το πρωί πέρασε στους συναισθηματικούς Ιχθείς και για τις δύο περίπου ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα γίνουμε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Θα θέλουμε να βοηθήσουμε όταν βλέπουμε ότι τα άτομα γύρο μας έχουν κάποιο πρόβλημα. Η Σελήνη θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό, σε αντίθεση με τον  Ερμή και τον Άρη. Τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα και θα πρέπει να προσέξουμε τα λόγια μας και τα νεύρα μας. Υπάρχει κίνδυνος να τσακωθούμε και να διαταραχθούν οι σχέσεις μας. Επίσης θα πρέπει να δείξουμε προσοχή και σε νέες γνωριμίες που θα κάνουμε σήμερα. Περισσότερο ευνοούνται: οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Αιγόκεροι.

 

 

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο στην 13ο . 53’ των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα τον πλανήτη της ψευδαίσθησης και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η επιρροή της θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 20 Σεπτεμβρίου. Γενικά αυτές τις  ημέρες  τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα. Οι ευαισθησίες μας θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχουμε πολύ ρομαντισμό και πνευματικές αναζητήσεις. Θα κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον και θα νιώθουμε αγάπη και συμπόνια για τα άτομα γύρω μας.Προσοχή στις νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να μην βλέπουμε καθαρά και να ωραιοποιήσουμε τις καταστάσεις. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει: τους  Διδύμους , Παρθένους ,Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

 

 

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Σήμερα η Σελήνη δεν θα κάνει σημαντικές όψεις. Γύρω στις 3μ.μ. θα περάσει στον Κριό και θα αισθανθούμε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Ευνοϊκές αυτές οι δύο ημέρες που θα παραμείνει η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο για να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα. Θα έχουμε πολύ ενέργεια, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Προσοχή στην ανυπομονησία και στον παρορμητισμό. Καλή  μέρα να βγούμε να κάνουμε νέες γνωριμίες και να φλερτάρουμε. Περισσότερο ευνοούνται: οι Κριοί, Λέοντες ,Τοξότες και Δίδυμοι, Υδροχόοι.

 

 

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Στον Κριό βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Θα έχουμε όμορφα συναισθήματα, αισιοδοξία και θα αισθανθούμε την ανάγκη να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με τα άτομα που αγαπάμε. Πολύ καλή μέρα να βγούμε να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε και αν είμαστε μόνοι να κάνουμε μια νέα σχέση. Η Σελήνη θα βρεθεί και σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, αυτό μπορεί να μας κάνει λίγο πιεστικούς με τα αγαπημένα μας άτομα. Προσοχή στην ζήλια και στις εμμονές.

 

 

Σάββατο 9  Σεπτεμβρίου

Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα γίνουμε πιο αισθησιακοί. Θα σχηματίσει πολλές όψεις και η μέρα θα είναι έντονη συναισθηματικά. Σε τρίγωνο με τον Ερμή, τον Άρη και τον Κρόνο θα είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τους άλλους, θα έχουμε αυτοπεποίθηση ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες οι οποίες και  θα αποδειχτούν πολύ σωστές.  Με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να είμαστε λίγο υπερβολικοί στην συμπεριφορά μας ,να έχουμε ξαφνικές εντάσεις και να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις σχέσεις μας. Καλό είναι να προσέχουμε. Περισσότερο ευνοούνται: οι Ταύροι ,Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Ιχθείς.

 

 

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Στον Ταύρο βρίσκεται η Σελήνη μας και σήμερα. Θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η διαίσθησή μας θα είναι πολύ ανεπτυγμένη, θα έχουμε καλή διάθεση και την τάση να βοηθήσουμε τους άλλους αν χρειαστεί. Καλή ημέρα να βγούμε να δούμε φίλους η να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας να ακούσουμε μουσική, να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφα. Περισσότερο ευνοούνται: οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Ιχθείς.

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2017 απο το Astrogate
Επόμενο άρθροΠώς θα εξελιχθούν οι ερωτικές σχέσεις των ζωδίων τον Σεπτέμβριο 2017;
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here