Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 2 -10 έως 8-10-2017

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Μια ερωτική εβδομάδα ξεκινάει και η Σελήνη σήμερα μας υπόσχετε πολλές συγκινήσεις. Το απόγευμα στις  5.30 θα περάσει στους Ιχθείς και  για τις δυο ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα είμαστε  πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Με την Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με Κρόνο και Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία θα επικρατήσει η γενναιοδωρία και η αγάπη. Θα είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε την βοήθειά μας όπου νομίσουμε ότι χρειάζεται και θα υπάρχει ζεστασιά στις σχέσεις μας με τα κοντινά μας άτομα. Θα αισθανθούμε την ανάγκη να βρεθούμε με τους συντρόφους μας και να περάσουμε ευχάριστα.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Στους συναισθηματικούς  Ιχθείς βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Η ευαισθησία θα είναι αυξημένη και θα έχουμε την επιθυμία να περάσουμε όσο γίνεται πιο όμορφα με τα αγαπημένα μας άτομα και να  δείξουμε τα συναισθήματά μας. Περισσότερο ευνοούνται: οι Καρκίνοι ,Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Αιγόκεροι.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Στους  Ιχθείς βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει  αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο. Ίσως έχουμε κάποιες δυσκολίες με τις σχέσεις μας ή με κάποιο γυναικείο άτομο  και όλο αυτό να δημιουργήσει  συναισθηματική ένταση. Καλό είναι να μην επιβάλλεται  τις απόψεις σας στους άλλους και προσοχή στον εκνευρισμό και στις λάθος κινήσεις.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Στον Κριό έχει περάσει η Σελήνη και σήμερα έχουμε Πανσέληνο στις  21:40 μ.μ. στην 12ο 4’ του Κριού. Αυτή η Πανσέληνος θα έχει πολλές ερωτικές επιθυμίες και κατακτήσεις. Θα έχουμε αυτοπεποίθηση και θάρρος ώστε να κάνουμε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Θα υπάρξουν σημαντικές επαφές και γνωριμίες αλλά και απώλειες προσώπων. Προσοχή στον παρορμητισμό. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τα παρορμητικά του δευτέρου δεκαημέρου τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν  Ωροσκόπο και προσωπικούς  πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Στον παρορμητικό Κριό βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο. Συναισθηματικά θα είμαστε πιεσμένοι και θα θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στις σχέσεις μας. Ζήλια και ανασφάλεια θα βγουν στην επιφάνεια και μπορεί να έχουμε συγκρούσεις γι αυτό θα πρέπει να προσέξουμε να μην καταπιέσουμε τα άτομα που αγαπάμε αδικαιολόγητα. Καλό είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προσέξουμε τις αντιδράσεις μας. Περισσότερο ευνοούνται:  οι Κριοί ,Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Υδροχόοι.

 Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Στον αισθησιακό Ταύρο θα περάσει σήμερα η Σελήνη και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Η διαίσθηση θα είναι πολύ ανεπτυγμένη και θα είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τα άτομα γύρω μας σε κάποιο πρόβλημά  τους. Η ελευθερία μας και η ανεξαρτησία είναι πολύ σημαντική για εμάς  και δεν θα ανεχτούμε υποδείξεις και πιεστικές απόψεις από άλλους σήμερα. Περισσότερο ευνοούνται: οι  Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ,Ιχθείς.

Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Στον Ταύρο βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και μας υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα.Συναισθηματικά έντονη θα είναι η ημέρα μας, θα έχουμε αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Θα αισθανθούμε την ανάγκη να βγούμε να δούμε φίλους να διασκεδάσουμε και να κάνουμε ερωτικές γνωριμίες. Θα θέλουμε να βρεθούμε κοντά στους συντρόφους μας και να περάσουμε όμορφες ερωτικές στιγμές.

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠώς θα “ρίξεις” έναν Ζυγό: Οι 8 τρόποι για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί!
Επόμενο άρθροΤα ζώδια και ο έρωτας τον Οκτώβριο 2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here