Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 9 -10 έως 15-10-2017

 

 

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα μας ξεκινάει και η σελήνη τα ξημερώματα πέρασε στους επικοινωνιακούς Διδύμους. Για τις 2 ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα είμαστε πιο επικοινωνιακοί, κοινωνικοί και θα θέλουμε να φλερτάρουμε. Με τη σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η ευαισθησία και ο υπέρμετρος ρομαντισμός ίσως δε μας αφήνουν να βλέπουμε καθαρά τις καταστάσεις και μπορεί να μας εξαπατήσουν. Περισσότερο ευνοούνται: οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες.

 

 Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Στους Διδύμους βρίσκεται και σήμερα η σελήνη και θα σχηματίσει πολλές όψεις που πιθανόν να μας αποφέρουν συναισθηματική ένταση. Θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και θα έχουμε ενεργητικότητα, καλή διάθεση να συζητήσουμε με τους άλλους και να τους δώσουμε συναισθηματική ασφάλεια. Με τη σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Κρόνο θα πρέπει να προσέξουμε τη νευρικότητα, να μην είμαστε πιεστικοί με τα άτομα γύρω μας γιατί πιθανόν να προκληθούν εντάσεις και να διαταραχθούν οι σχέσεις.

 

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Η σελήνη σήμερα στις 6:40 το πρωί πέρασε στο σπίτι της, στη φυσική της θέση στον συναισθηματικό Καρκίνο. Θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία και θα μας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Θα είμαστε γενναιόδωροι με τα άτομα γύρω μας, θα αισθανθούμε την ανάγκη να βρεθούμε με τους συντρόφους μας, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη. Επίσης πολύ καλή μέρα να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να κάνουμε καινούριες γνωριμίες. Περισσότερο ευνοούνται: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι.

 

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Στον Καρκίνο βρίσκεται και σήμερα η σελήνη και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη. Η διαίσθηση μας θα είναι πολύ ανεπτυγμένη και θα έχουμε αυτοπεποίθηση ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες οι οποίες θα αποδειχθούν σωστές. Με τη σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή ίσως να έχουμε κάποιες δυσκολίες με τα άτομα γύρω μας και με τους αγαπημένους μας. Κρυφά πάθη, ζήλια, καταπίεση και νεύρα θα δημιουργήσουν συναισθηματική ένταση. Καλό είναι να μην προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τους άλλους παρά μόνο τον εαυτό μας.

 

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Η σελήνη σήμερα το πρωί πέρασε στο Λέοντα και για τις 2 περίπου ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα έχουμε ζεστά συναισθήματα, ρομαντισμό και δημιουργικότητα. Η σελήνη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό και το Δία και θα πρέπει να προσέξουμε την τάση μας για ανεξαρτησία γιατί θα ενοχλήσει τα άτομα που βρίσκονται γύρω μας. Με τη σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχουμε καλή διάθεση, αισιοδοξία και θα αισθανθούμε την ανάγκη να βρεθούμε κοντά στους αγαπημένους μας και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές. Περισσότερο ευνοούνται: οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί.

 

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Η σελήνη και σήμερα βρίσκεται στο Λέοντα και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο. Συναισθηματικά θα είμαστε πολύ καλά, θα έχουμε ενεργητικότητα, ευεξία και ψυχικά θα νιώθουμε δυνατοί και ικανοί να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες που υπάρχουν με τις σχέσεις μας. Να βρεθούμε κοντά στα παιδιά μας εάν έχουμε, στους αγαπημένους μας και να τους δείξουμε τα συναισθήματά μας.

 

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Σήμερα στις 2:20 το μεσημέρι η σελήνη θα περάσει στην Παρθένο. Για τις 2 περίπου ημέρες που η σελήνη θα παραμείνει εδώ θα είμαστε λίγο συγκρατημένοι συναισθηματικά ενώ θα θέλουμε να φροντίσουμε τους άλλους. Η σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ερμή και το Δία. Θα έχουμε καλή επικοινωνία με τα άτομα γύρω μας και συναισθηματική ισορροπία. Θα είμαστε σε θέση να ακούσουμε τα προβλήματα των άλλων ώστε να τους δώσουμε την κατάλληλη συμβουλή και να τους στηρίξουμε πρακτικά και ψυχολογικά. Περισσότερο ευνοούνται : οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί.

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου 2017
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου 2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here