Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη.  Aπό 21-8 έως 27-8-2017

 

 

 

Δευτέρα  21 Αυγούστου

Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου σήμερα στην 28.52 του Λέοντα. Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο γενναιόδωρο, δημιουργικό, χαρούμενο που μας καλεί να σκεφτούμε και να κάνουμε αλλαγές για να βρούμε την αγάπη και την ευτυχία. Είναι η στιγμή που πρέπει να επανεξετάσουμε προσωπικές-ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες που δεν βοηθούν την εξέλιξή μας. Να κλείσουμε κύκλους και να ανοίξουμε άλλους καινούργιους. Αυτό μπορεί να γίνει με ξαφνικό και απότομο τρόπο. Μπορεί να έχουμε διάλυση σχέσεων και αυτό να μας αγχώσει,όμως το σύμπαν ξέρει τι κάνει. Οι αλλαγές θα δούμε αργότερα θα είναι μόνο για καλό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας τον φόβο και την ανασφάλεια και να βάλουμε νέους στόχους. Όλοι σε κάποιο βαθμό θα επηρεαστούμε από αυτή την έκλειψη, αυτοί όμως που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι: οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

 

 

Τρίτη  22  Αυγούστου 

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα αισθανθούμε την ανάγκη να προσφέρουμε στις σχέσεις μας και να βοηθήσουμε όπου χρειάζεται. Σήμερα η Σελήνη θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα.Θα είμαστε ρομαντικοί,ευαίσθητοι και καλό είναι να προσέξουμε μη μας εξαπατήσουν.Μπορεί και να έχουμε κάποια επικοινωνία  ή συνάντηση με άτομα που έχουμε καιρό να δούμε. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η ασυνεννοησία. Περισσότερο ευνοούνται: οι Ταύροι, Παρθένοι,  Αιγόκεροι και κατά δεύτερο λόγο οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

 

 

Τετάρτη  23  Αυγούστου

Σήμερα η μέρα θα είναι έντονα ερωτική και συναισθηματική. Η Σελήνη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, εξάγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα θέλουμε να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας και να τους δείξουμε την αγάπη μας. Πολύ καλή μέρα να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε όμορφα και γιατί όχι να ερωτευτούμε! Λίγο προσοχή γιατί το τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως φέρει κάποια καβγαδάκια ή μία μελαγχολία. Περισσότερο ευνοούνται : οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και κατά δεύτερο λόγο οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

 

 

Πέμπτη   24  Αυγούστου

Στο Ζυγό θα περάσει η Σελήνη σήμερα και θα μας κάνει να εστιαστούμε στις σχέσεις μας. Θα έχουμε όμορφα συναισθήματα και θα θέλουμε να βρεθούμε κοντά στους αγαπημένους μας. Θα κάνει μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και ίσως μας κάνει να κλειστούμε λίγο στον εαυτό μας. Να αισθανθούμε ανασφάλεια και να γίνουμε λίγο εριστικοί και πιεστικοί με τα άτομα που αγαπάμε. Μη ξεχνάμε ότι η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και μπορούμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα έχουμε μέσω της διπλωματίας.Περισσότερο ευνοούνται : οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, οι Λέοντες, και οι Τοξότες.

 

 

Παρασκευή   25   Αυγούστου 

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ερωτική και συναισθηματική,θα θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη.Θα έχουμε μια αισιοδοξία και διάθεση για περιπέτεια. Η Σελήνη από το Ζυγό θα βρεθεί σε σύνοδο με το Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό μπορεί να μας μεγεθύνει λίγο τα προβλήματα εάν έχουμε και να αισθανθούμε άσχημα ψυχολογικά. Επίσης θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο. Αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση να ξεφύγουμε από εμμονές που μπορεί να έχουμε και να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.Καλή ημέρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να πάρουμε  πρωτοβουλίες οι οποίες θα αποδειχθούν πολύ σωστές. Περισσότερο ευνοούνται : οι Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο οι Λέοντες και οι Τοξότες.

 

 

Σάββατο  26   Αυγούστου

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα έχουμε βαθιά και έντονα συναισθήματα. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε τις ξαφνικές εντάσεις που μπορεί να έχουμε με τις σχέσεις μας. Επίσης θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή. Αυτό θα μας κάνει να έχουμε ευχάριστη διάθεση. Θα μας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με άτομα από το παρελθόν μας, να έχουμε μία επανασύνδεση ή να αποκαταστήσουμε κάποιες σχέσεις λόγω παρεξήγησης. Περισσότερο ευνοούνται : οι  Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και κατά δεύτερο λόγο οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

 

 

Κυριακή  27  Αυγούστου

Και σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα. Θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Αυτό θα μας κάνει ευαίσθητους και συμπονετικούς. Η φαντασία και η διαίσθησή μας θα είναι πολύ ανεπτυγμένη. Θα έχουμε ερωτική επιθυμία και θα θέλουμε να έρθουμε κοντά στα άτομα που αγαπάμε. Περισσότερο ευνοούνται : οι  Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και κατά δεύτερο λόγο οι Παρθένοι και οι  Αιγόκεροι.

 

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο 21/8 – 27/8
Επόμενο άρθροJacqueline Kennedy Onassis – Η ζωή ενός πραγματικού Λιονταριού
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here