Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 18-9 έως 24-9-2017

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να μας  χαρίζει μια ημέρα έντονα ερωτική με ευχάριστες εκπλήξεις! Το πρωί η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον  Άρη και τρίγωνο με τον Ουρανό. Σήμερα θα αισθανθούμε την ανάγκη να βρεθούμε με τους στους συντρόφους  μας να τους  δείξουμε  την αγάπη μας ,τον έρωτα μας και να περάσουμε όμορφες  στιγμές. Επίσης πολύ καλή ημέρα για όσους δεν έχουν σχέση  να βγουν και  να κάνουν καινούργιες γνωριμίες που σίγουρα θα τους αναστατώσουν, γιατί  τα ωραία έρχονται  εκεί που δεν τα περιμένουμε. Για τις δύο περίπου ημέρες που θα βρίσκεται η Σελήνη στην Παρθένο περισσότερο ευνοούνται: οι Ταύροι, Παρθένοι,  Αιγόκεροι και  Καρκίνοι , Σκορπιοί.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

 Στην  Παρθένο βρίσκετε και σήμερα η Σελήνη και θα μας πιέσει λίγο συναισθηματικά. Θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο. Μπορεί κάποια πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας να μην μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε και να αισθανθούμε μια απογοήτευση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις επικοινωνίες μας γιατί  θα υπάρξει σύγχυση. Ίσως θυμηθούμε γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και λόγο ότι θα είμαστε συναισθηματικά πολύ ευαίσθητοι να στεναχωρηθούμε. Αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης  με τον Πλούτωνα θα μας κάνει να νιώσουμε ποιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό μας.

 Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

 Σήμερα το πρωί στις 8.30 έχουμε  την Νέα Σελήνη στην 27η μοίρα της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Είναι η στιγμή να κάνουμε μια νέα αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα. Η δουλειά και η υγεία θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και θα γίνουμε περισσότερο σχολαστικοί και οργανωτικοί. Είναι πολύ καλή στιγμή να προγραμματίσουμε και να κάνουμε σχεδία για το μέλλον. Αυτή η νέα Σελήνη περισσότερο επηρεάζει  Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Στον Ζυγό βρίσκεται η Σελήνη και θα αισθανθούμε την ανάγκη να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τις σχέσεις μας. Να δούμε φίλους και να λύσουμε όποια προβλήματα έχουμε μέσο της διπλωματίας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό μπορεί να μας πιέσει λίγο συναισθηματικά. Να αισθανθούμε φόβο, ανασφάλεια και να πιέσουμε τα άτομα γύρο μας αδικαιολόγητα. Η ζήλια και η καχυποψία μπορεί  να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Για τις δύο περίπου ημέρες που θα βρίσκεται η Σελήνη στο Ζυγό περισσότερο ευνοούνται: οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, και  Λέοντες, Τοξότες.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

 Και σήμερα στον Ζυγό θα βρίσκετε η Σελήνη μέχρι τις 8.30 μ.μ μετά θα περάσει στον Σκορπιό. Με την Σελήνη στον Σκορπιό τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα και βαθιά. Θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Δία και αντίθεση με τον Ουρανό. Η διαίσθησή μας θα είναι έντονη  και θα έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να προσέξουμε την συμπεριφορά μας γιατί μπορεί να μην ακούμε την γνώμη των άλλων, να είμαστε πνεύμα αντιλογίας και όλο αυτό να δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις και προβλήματα με τις σχέσεις μας.

Σάββατο 23  Σεπτεμβρίου

Στον συνθηματικό Σκορπιό πέρασε η Σελήνη σήμερα και θα κυριαρχήσει το πάθος. Θα βρεθεί σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα έχουμε έντονα συναισθήματα, ερωτική διάθεση και θα θέλουμε να βρεθούμε κοντά στα αγαπημένα μας άτομα και να περάσουμε ευχαρίστα. Επίσης είναι μια καλημέρα να βγούμε να διασκεδάσουμε να φλερτάρουμε και αν είμαστε  μόνοι να κάνουμε μια καινούργια σχέση. Για τις δύο περίπου ημέρες που θα βρίσκεται η Σελήνη στο Σκορπιό περισσότερο ευνοούνται: οι  Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Παρθένοι ,Αιγόκεροι.

 Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Στον Σκορπιό βρίσκετε και σήμερα η Σελήνη και η ημέρα θα είναι  πολύ συναισθηματική. Θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα. Θα έχουμε καλή επικοινωνία με τα άτομα γύρο μας  και την ανάγκη να βρεθούμε κοντά στους αγαπημένους μας. Να δείξουμε τα συναισθήματά μας, να έχουμε ωραίες συζητήσεις  και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές.

 Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Σύνοδοι του Ηλίου
Επόμενο άρθροΟι πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις για την εβδομάδα 18-24 Αυγούστου 2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here