Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 6 -11 έως 12-11-2017

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στους επικοινωνιακούς Διδύμους. Θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη και αυτό θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που υπάρχει με αποφασιστικότητα. Με τη σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η ευαισθησία και ο υπέρμετρος ρομαντισμός ίσως μας κάνει να μη βλέπουμε καθαρά τα πράγματα με αποτέλεσμα να εξαπατηθούμε από τους άλλους.

 Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Η Σελήνη στις 12:30 μμ θα περάσει στους συναισθηματικούς Καρκίνους. Θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο, εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με την Αφροδίτη και το Δία. Συναισθηματικά έντονη θα είναι η μέρα σήμερα, θα έχουμε αισιοδοξία, καλή διάθεση και ευχάριστες συναντήσεις. Ιδανική μέρα να βγούμε, να δούμε φίλους και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να μην είμαστε πιεστικοί με τους άλλους. Περισσότερο ευνοούνται: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Στον Καρκίνο βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η ολιγόωρη επίδραση αυτών των όψεων μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό, εντάσεις στις σχέσεις μας και με τα άτομα γύρω μας. Αργότερα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αυτό θα βοηθήσει στο να ανέβει η ψυχολογία μας, να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας και να έρθουμε κοντά στα αγαπημένα μας άτομα.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

Το μεσημέρι στις 2:30 μμ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα είμαστε γενναιόδωροι και πιο δημιουργικοί. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη και καλό θα ήταν σήμερα να μην κάνουμε καινούρια ξεκινήματα. Η επιπολαιότητα και η ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας. Περισσότερο ευνοούνται: οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Στο Λέοντα βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει πολλές όψεις. Θα βρεθεί σε τρίγωνο  με τον Ερμή, εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο και το Δία. Θα έχουμε αισιοδοξία, θετική σκέψη, καλή επικοινωνία με τους άλλους και τη διάθεση να έρθουμε κοντά στους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε τις σκέψεις μας. Η υπεροπτική συμπεριφορά ίσως μας δημιουργήσει πρόβλημα γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

 Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Το απόγευμα η σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Συναισθηματικά θα είμαστε καλά και θα αισθανθούμε την ανάγκη να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά μας. Ο αυθορμητισμός που θα έχουμε ίσως μας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Περισσότερο ευνοούνται :οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί.

 Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Στην Παρθένο βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει πολλές όψεις που θα κάνουν την ημέρα μας έντονη συναισθηματικά. Θα βρεθεί σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και το Δία, σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Θα έχουμε αισιοδοξία, καλή διάθεση και την επιθυμία να επικοινωνήσουμε με τα άτομα γύρω μας. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί οι άλλοι μπορεί να μην είναι σε θέση να μας καταλάβουν και η επικοινωνία μας να είναι προβληματική.

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.  

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΤα ζώδια και ο έρωτας για την εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου 2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here