Widgets Magazine

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στην 12° 42’ Κριού ενεργοποιώντας τον Άξονα Κριού –Ζυγού στις 5 /10. Στην πανσέληνο ολοκληρώνονται και κλείνουν πράγματα και κύκλοι που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα  και μέσα από τον Κριό, εκφράζει ταυτόχρονα μια προθυμία  για νέα ξεκινήματα και την ανάγκη να δράσουμε και να κινητοποιηθούμε στην αποκατάσταση ισορροπίας σχέσεων και συνεργασιών.

Στις 19/10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 26° 35΄του Ζυγού εστιάζοντας σε μια μεγαλύτερη ανάγκη για νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες πιθανόν μέσα από μια απότομη ρήξη και αποκοπή παρελθοντικών καταστάσεων και γεγονότων. Ξαφνικές εντάσεις και ζητήματα ισορροπίας των σχέσεων και των συνεργασιών, συναισθηματικές αναστατώσεις , παράτολμες συμπεριφορές.

Τον Οκτώβριο οι πλανήτες  Δίας,  Ήλιος, Άρης , Αφροδίτη κι ο Ερμής αλλάζουν ζώδιο και το σκηνικό των εξελίξεων αλλάζει πλάνο, οι καταστάσεις παίρνουν  άλλη μορφή.

Η Αφροδίτη  στις 14 /10 εισέρχεται στο ζώδιο του ζυγού και ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών μπαίνουν σε μια σειρά  προς διευθέτηση.

Ο Ερμής πλανήτης της σκέψης και της επικοινωνίας θα εισέλθει στο ζώδιο του σκορπιού στις 17/10 εμβαθύνοντας στη σκέψη και ενισχύοντας την μυστικότητα και τη διερεύνηση των πληροφοριών σε μεγαλύτερο βάθος.

Ο Άρης στις 22/10 θα εισέλθει στο ζώδιο του ζυγού μια θέση η οποία δεν ευνοεί την υπερκινητικότητα και την επιθετικότητα του Άρη αλλά ευνοεί σε κινήσεις και δράσεις για να ξεπεραστούν εμπόδια και προβλήματα.

Ο Ήλιος στις 23/10 αλλάζει ζώδιο, από τον εξισορροπιστή  και συντροφικό ζυγό μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και μας κάνει περισσότερο αναλυτικούς και ερευνητικούς σε οτιδήποτε κινηθεί στο διάστημα αυτό, πιο καχύποπτους, βαθυστόχαστους και επίμονους στους στόχους ενώ γινόμαστε βαθιά συναισθηματικοί.

 Ο Δίας στις 10/10 αφήνει πλέον το ζώδιο του Ζυγού και εισέρχεται στο Σκορπιό, ένα ζώδιο πιο μαχητικό και επίμονο στην υλοποίηση των στόχων, δίνοντας τη δυνατότητα να παλέψουμε πιο σκληρά και επίμονα για να αναπτυχθούμε και να επιτύχουμε.

Ο Ουρανός συνεχίζει ανάδρομος από το τρίτο δεκαήμερο του  Κριού, σε αντίθεση με τον Ήλιο από το ζυγό  στις 19/10 και τη νέα Σελήνη και δίνει ανυπομονησία και βιασύνη στα νέα ξεκινήματα και ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο διεκδικήσεως των αναγκών μας.

Αναλυτικά για κάθε Ζώδιο

Σημαντικό να διαβάζετε το  Ζώδιο και τον ωροσκόπο σας ,ή όσοι γνωρίζεται αν έχετε προσωπικούς πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια για μια πλήρη εικόνα.

Κριός

Για τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου κινητοποίηση στις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους  μέσα από την εργασία τους με ευκαιρίες αλλά και πιέσεις από ανωτέρους τους. Ευθύνες και υποχρεώσεις που δημιουργούν πιέσεις κοντά στις 8/10 και ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με υπομονή και σύνεση. Τα οικονομικά τους ενισχύονται και με δική τους σκληρή εργασία αλλά και από την εύνοια που δέχονται από άλλους. Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό από τις 11/10 ενισχύει τη δύναμη και το πάθος  του Κριού να μετασχηματιστεί οικονομικά και να επιμείνει στην διευθέτηση οικονομικών σε σχέση με δάνεια και ίσως μια βοήθεια να έρθει μέσω τρίτων. Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό ανάδρομο θέλει προσοχή στις 15/10 γιατί ενισχύει την ανυπομονησία και πιθανές εκρήξεις και διαμάχες. Η Νέα σελήνη στις 19/10 στον Ζυγό και σε σύνοδο με τον Ουρανό δίνει ξαφνικές αλλαγές μέσα από τους άλλους ιδιαίτερα για τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου , δείξτε υπομονή μέχρι τις 20 /10 .

 Ταύρος

Το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει τον Οκτώβριο , η καθημερινότητα σου και καλό είναι να ανιχνεύσεις καλά το έδαφος και τις συνθήκες προτού εκφραστείς και συμβιβαστείς με τις καταστάσεις που σε απασχολούν σε αυτούς τους τομείς.Μετά τις 11/10 θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα και θα νιώσεις αναγνώριση από τους άλλους και μια βοήθεια ενώ η είσοδος του Δία στο Σκορπιό θα δώσει μια καλύτερη διάθεση και διάσταση στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι τον Οκτώβριο  έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα που τους πιέζουν και πρέπει να κινηθούν  σε δημιουργικά σχεδία και πλάνα που ικανοποιούν βαθύτερες επιθυμίες τους και την ερωτική τους ζωή. Τα οικονομικά τους απαιτούν σκληρή προσπάθεια για να τακτοποιηθούν αλλά θα καταφέρουν από τα μέσα του μήνα να πετύχουν μια σταθεροποίηση λειτουργώντας με καλύτερη οργάνωση.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος θα φέρει κάποιες εντάσεις στην οικογένεια και θα έχεις έντονη τάση να συγκρουστείς με δομές που δεν σε ικανοποιούν. Ίσως να προκύψουν κάποιες δυσκολίες συνεννόησης σε οικονομικά και αναταραχές σε σχέση με αυτά που θα σε αγχώσουν. Με την είσοδο του Δια στο Σκορπιό θα έχεις την τάση να ρισκάρεις σε τυχερά παιχνίδια.

Λέων

Έντονη κινητικότητα σε πληροφορίες, επικοινωνίες, συναλλαγές και ταξίδια φέρνουν άγχος εντάσεις και αναταραχές μέχρι τις 10/10 .Εύνοια στα οικονομικά μπορεί να έλθει από τις 12/10 μέσα από κριτική σκέψη και αποφάσεις που αφορούν μια οικονομική λύση και ένα στόχο. Ο Δίας στο Σκορπιό μπορεί να μεγαλώσει κάποια εσωτερικά σου θέματα, εσωτερικές ανάγκες, είτε θέματα που αφορούν  στο οικογενειακό περιβάλλον.

Παρθένος

Αρκετή κινητικότητα υπάρχει τις πρώτες 15-20 μέρες του Οκτώβρη για τους Παρθένους με τον Άρη έως 21/10  και Αφροδίτη μέχρι τις 14/10 να βρίσκονται στο ζώδιο τους, σε σύνοδο και σε όψεις με Πλούτωνα φορτίζοντας ισχυρά τις παρορμήσεις και επιθυμίες τους για να τις διεκδικήσουν. Ενισχύεται η ανάγκη να κινητοποιηθούν για τα οικονομικά τους και υπάρχουν οι δυνατότητες βελτίωσης, με κόπο βέβαια, σκληρή δουλειά και οργάνωση καθώς ο Κρόνος πιέζει και φορτώνει υποχρεώσεις .

Ζυγός

Ανασφάλειες και φόβοι υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου και σε ταλαιπωρεί το τι μπορεί να υπάρχει στο παρασκήνιο της ζωής σου, είτε εσύ φοβάσαι το παρασκήνιο το οποίο κινείσαι να μην έρθει στο φώς. Με τόσους πλανήτες συγκεντρωμένους στο ζώδιο σου οι εντυπώσεις που θα δίνεις ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα, θα στοχεύουν να διεκδικήσεις την δική σου αυτοπροβολή μέσα στις σχέσεις ή στον τρόπο που θέλεις να δραστηριοποιηθείς μέσα σε αυτές. Η Νέα σελήνη θα σε ωθήσει σε νέα ξεκινήματα και διαφορετικό τρόπο δράσης για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου θα ευνοηθούν στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Η είσοδος του Δία στον τομέα των οικονομικών σου από 11/10 και για ένα χρόνο θα σε απασχολήσει για το διάστημα που ο Δίας θα διανύσει αυτόν τον τομέα του Ωροσκοπίου σου, ενώ θα αυξηθεί και η αυτοπεποίθηση σου.

Σκορπιός

Πολλά πράγματα νιώθεις να κινούνται αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο, είτε εσύ αποτραβήχτηκες και προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο μέσα στο μυαλό σου σε σχέση με εργασιακά θέματα και την καθημερινότητα σου. Η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη βγάζει θέματα καθημερινότητας τα οποία σε περιόρισαν μέσα σε ένα εσωτερικό τρόπο σκέψης και αναζήτησης λύσεων προκειμένου να δώσεις φώς. Από τα μέσα του μήνα περίπου, βγαίνεις από αυτό και αναζητάς λύσεις και διευθέτηση των θεμάτων, ειδικά οικονομικών, με επιμονή και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Ο Δίας στο Ζώδιο σου από 11/10 βοηθά να κινήσεις εσύ τις καταστάσεις και να βγεις από το κλείσιμο του εαυτού σου, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις την τάση που έχεις να θέλεις να ανταποδώσεις στο διπλάσιο, μέσα από την υπερβολή  του Δία σε  ό,τι μπορεί να σε πλήγωσε.

Τοξότης

Ο Κρόνος παίζει το τελευταίο του έργο σιγά σιγά αλλά δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις Τοξότη. Πιέσεις και υποχρεώσεις θα υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια του μήνα ιδιαίτερα για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου στα οικονομικά. Καταστάσεις που σε πιέζουν να κλείσουν και να ολοκληρωθούν προκειμένου να προχωρήσεις και να μπορέσεις να βάλεις νέες βάσεις. Τα οικονομικά σου με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρές, λογικές εκτιμήσεις μπορούν να ισορροπήσουν. Μην επενδύεις σε ρίσκο.

Αιγόκερος

Προσοχή συνίσταται για τους Αιγόκερους σε ζητήματα που άπτονται των οικονομικών ιδιαίτερα εκείνων που μοιράζονται με άλλους. Απαιτήσεις για χρέη τους καλούν να οργανωθούν και να τα διευθετήσουν. Θέματα κληρονομικά, είτε οικογενειακά θα τους πιέσουν και αγχώσουν, θα μπορέσουν όμως εάν λειτουργήσουν με λογική και καλή οργάνωση να έχουν εύνοια στα οικονομικά τους μέσα από αυτά, προς το τέλος του μήνα. Στο χώρο εργασίας πολλές απαιτήσεις αλλά υπάρχει βοήθεια.

 Υδροχόος

Η Πανσέληνος και Νέα σελήνη στον άξονα της σκέψης , αντίληψης και γενικής θεώρησης της ζωής σου όπως εσύ την αντιλαμβάνεσαι, θα σε κινητοποιήσει στο να εμπλουτίσεις με πληροφορίες που βοηθούν στην αναθεώρηση σκέψεων και σε αποφάσεις προκειμένου να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και να προχωρήσεις. Θα καταλάβεις πως πρέπει να παρατηρήσεις λίγο καλύτερα σε προβληματικές καταστάσεις, τον απέναντι σου στα οικονομικά που μοιράζεσαι ή περιμένεις από διατροφές για να δεις με ποιο τρόπο  μπορείς να ωφεληθείς μέσα από συζητήσεις χωρίς να συγκρουστείς.

Ιχθύς

Το πρώτο μισό του μήνα υπάρχει κινητοποίηση και ένα ανοικτό πεδίο δράσης με δυναμικές αλλαγές που επηρεάζει θετικές συνεργασίες και δυνατότητα για οικονομικές ευκαιρίες και διευθετήσεις για τους ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου. Υπάρχει όμως και μια δυσκολία σε οικονομικές ευθύνες από άλλους μέσω υποχρεώσεων που σου προβάλλουν και απαιτούν δουλειά. Οι Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου εξακολουθούν να είναι αρκετά πιεσμένοι και να αναζητούν λύσεις που πιθανόν να προκύψουν μέσα από βοήθεια, είτε από μια πρόταση επαγγελματική , μετά τα μέσα του μήνα και να έρθει ανάκαμψη αλλά έως τότε κινηθείτε συνετά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΓκρέτα Γκάρμπο – Γήινη αξεπέραστη γοητεία
Επόμενο άρθροΤο εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων για 2-8 Οκτωβρίου 2017
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here