Widgets Magazine

Κυριότερες όψεις

Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και ζητά απεγνωσμένα να βάλει σε τάξη πράγματα μέσα από ένα όχι και τόσο φιλικό τρόπο.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, πάθη και έρωτες, έντονες σχέσεις γεμάτες ζήλια και κτητικότητα. Μυστικότητα στις συνεργασίες.

Ήλιος-Δίας εξάγωνο, ήρθε η ώρα να πετύχω και να μπορέσω να κερδίσω πράγματα. Βελτίωση των οικονομικών μας.

Ερμής-Ποσειδώνας αντίθεση, προσέχω στο πώς βλέπω τα πράγματα και τι υπόσχομαι και κρατώ επιφυλακτικότητα ως προς τις υποσχέσεις τρίτων.

 

 

Κριός

Με δράση αλλά και ένταση ξεκινά μια εβδομάδα όπου θα παίξετε διαδραστικό ρόλο σε καταστάσεις. Είτε είστε ο πρωταγωνιστής είτε αυτός που υποστηρίζει τα πράγματα θα δείτε πώς όλο το δυναμικό σας, είναι στραμμένο προς το οικονομικό. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε διεκδικητικοί και ίσως γίνεται υπερβολικά επιθετικοί ως προς τους άλλους.

Από τις 11 ως τις 14 του μήνα θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία σε σχέση με την αύξηση των οικονομικών, την οποία όμως θα πρέπει να σκεφτείτε με σύνεση και όχι με βιασύνη. Κάποιοι από σας, θα έχετε στήριξη και από ένα άτομο από το παρελθόν κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας.

Ερωτικά είναι μια καυτή περίοδος για τη δημιουργία σχέσης αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο γρήγορα από ότι εσείς περιμένετε.

 

 

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα ενδιαφέρουσα για σας, όσο αφορά το κομμάτι της διασκέδασης. Θα έχετε χαρά, δημιουργικότητα και αρκετή διάθεση ακόμη και για ερωτικό παιχνίδι.

Όσοι είστε γονείς, ενδέχεται να πάρετε ένα χαρμόσυνο νέο από τα παιδιά σας, ενώ οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα και αξιόλογη γνωριμία.

Μια πρόταση για συνεργασία ίσως φανεί από ένα άτομο που θέλατε να συνεργαστείτε και δεν ήταν κατάλληλο το έδαφος στο παρελθόν. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα.

Στις 15 και 16 του μήνα μην έρθετε σε κόντρα με άτομα εξουσίας ή γενικώς με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ακόμη και αν είναι από την οικογένειάς σας, καθώς θα το μετανιώσετε.

Επειδή οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για σας, μη κλειστείτε μέσα , αλλά επιλέξτε το να βγείτε προς τα έξω ώστε να μπορέσετε να νιώσετε ελευθερία.

 

 

 

 

 

 

Δίδυμος

Εβδομάδα ανακατατάξεων και αναπροσαρμογών για σας. θέλετε να βάλετε σε τάξη κάποια πράγματα και χρειάζεστε το χώρο και το χρόνο σας. αν και συνήθως βιάζεστε, τώρα όμως είναι καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις ως προς τις αναθεωρήσεις που κάνετε.

Από τις 12 ως και τις 16 του μήνα θα βρεθείτε με αρκετό κόσμο και θα κάνετε διάφορες συζητήσεις. Κάποιοι βέβαια γνωρίζουν έναν έρωτα πολλά υποσχόμενο, ωστόσο πρέπει να κρατήσουν μικρό καλάθι. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα επιστήσετε την προσοχή σας, στο να μη πέσετε θύμα καταστάσεων και πιστέψετε μεγάλα και φοβερά λόγια καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Κάποια είδηση προς το τέλος της εβδομάδος, καθόλου απίθανο να αφορά και τα οικονομικά σας, πιθανόν να σας ταράξει. Το θέμα βέβαια δρομολογείτε και υπάρχει λύση αρκεί να μην πανικοβληθείτε.

 

 

Καρκίνος

Τακτοποιείται εκκρεμότητες και πιθανόν να ετοιμάζεστε για καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την εξωτερική σας εικόνα,

αυτό θα είναι ιδανικό να βγείτε προς τα έξω και να πλασάρετε τον εαυτό σας.

Από τις 12 ως και τις 16 του μήνα υπάρχει περίπτωση μια καινούρια συνεργασία να έρθει εκεί που δεν την περιμένατε. Βέβαια θα θέλετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, ωστόσο αν καλοσκεφτείτε και εξετάσετε τις παραμέτρους αυτής της συνεργασίας θα δείτε πώς τελικά θα πάρετε τη σωστή απόφαση.

Ερωτικά υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ένα φλερτ ή κάτι ακόμη πιο δυνατό. Εσείς βέβαια του δεύτερου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε και να είστε λίγο προσγειωμένοι.

Προς το τέλος της εβδομάδας μια πρόταση που αφορά τα οικονομικά σας θα είναι έχετε μια ευχάριστη έκπληξη.

 

 

Λέων

Μια εβδομάδα ευκαιριών. Τόσο καιρό προσπαθείτε από πολλές πλευρές να πετύχετε πράγματα και έχετε δώσει αρκετό από το δυναμικό σας, με τίμημα πολλές φορές την υγεία σας. Πλέον όμως αρχίζουν να ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σας και σιγά-σιγά να στρώνεται το κόκκινο χαλί της επιτυχίας.

Βέβαια η ένταση είναι μεγάλη καθώς και η κινητικότητα που θα έχετε. Θα έχετε όμως βοήθεια από άτομα που έχουν σχέση με το χώρο εργασίας σας και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα πράγματα ευκολότερα από ότι πιστεύατε.

Προς το τέλος της εβδομάδος, μπορεί να εμφανιστεί μια ευκαιρία για έκτακτα χρήματα μέσα από ένα φιλικό ή οικείο πρόσωπο.

Προσοχή βέβαια γιατί θα νιώσετε πώς πιέζεστε ή και χειραγωγείστε από ένα άτομο που φαίνεται ναι μεν να σας βοηθά, αλλά το θέμα είναι πώς εισβάλλει με άσχημο τρόπο στη ζωή σας.

 

 

 

 

 

Παρθένος

Εβδομάδα εξελίξεων και νέων επαφών για σας τους Παρθένους. Αρχίζετε να οργανώνετε και να προγραμματίζετε την εβδομάδα σας και ίσως να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση ή γενικά την καλοπέραση. Καθόλου απίθανο σε κάποια επαφή που θα κάνετε θα βρείτε λύσεις σε κάποιο σας πρόβλημα.

Ίσως βέβαια νιώσετε πώς ερωτικά κάποιο άτομο έχει το βλέμμα του στραμμένο προς τα εσάς και προς το παρόν θα νιώσετε αρκετά γοητευμένοι και αρεστοί και είναι κάτι που θα ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία σας. Αφήστε να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά και μη βιαστείτε να εκτιμήσετε καταστάσεις.

Προσοχή βέβαια στην οδήγηση  ή γενικά στον τρόπο που κινείστε. Όσοι κάνουν δουλειά που έχει σχέση με εργαλεία θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Ενώ αντίθετα όσοι κάνουν καλλιτεχνικό επάγγελμα, θα έχουν δυνατή έμπνευση στο να δημιουργήσουν.

 

 

Ζυγός

Ήδη για σας τους Ζυγούς από την αρχή της εβδομάδας, εμφανίζονται άτομα που στηρίζουν τα σχέδια σας. Κυρίως  θα λάβετε κάποιας μορφής οικονομική βοήθεια που θα σας επιτρέψει να μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Από 12 ως 16 του μήνα θα τακτοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Προσοχή βέβαια προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως θα πρέπει να λειτουργήσετε με μεγάλη μυστικότητα για να μην εμπλακείτε αργότερα σε καταστάσεις.

Χρειάζεστε βέβαια το χώρο και το χρόνο σας και ένα ταξίδι έκτακτο είναι πολύ πιθανόν να προκύψει.

Το Σαββατοκύριακο θα δώσετε χρόνο και χώρο στη σχέση σας και θα περάσετε δημιουργικά με το έτερό σας ήμισυ.

Προσοχή όμως σε οικονομικές ατασθαλίες.

 

 

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί ευνοείστε από κοινωνικές επαφές και μάλιστα εμφανίζονται άτομα στη ζωή σας που νιώθουν πώς αξίζετε παραπάνω και θέλουν να σας βοηθήσουν ούτως ώστε να ανταμειφθούν οι κόποι σας.

Η Αφροδίτη κάνει την έναρξή της στο ζώδιο σας και φέρνει έρωτες και πάθη έντονα.

Από τις 12 ως και τις 14 του μήνα οι εξελίξεις γύρω σας είναι περίεργες και δεν θα πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά αλλά να βάλετε τη λογική και τη σύνεση μπροστά.

Κοντινά και συγγενικά άτομα που πιθανόν να συναντήσετε, θα βοηθήσουν στην αποκάλυψη καταστάσεων.

 

Για κάποιους από σας, πλησιάζει μια περίοδος ανταμοιβής κόπων. Κυρίως το τρίτο δεκαήμερο δειλά-δειλά, αρχίζει να νιώθει μια εύνοια και πώς κάτι καλό πάει να γίνει στη ζωή του.

Προσοχή σε θέματα που αφορούν εργαλεία ή μηχανήματα, σε σχέση με το σπίτι ή την εργασία σας.

 

 

 

Τοξότης

Είναι ένα διάστημα όπου θα πρέπει να βάλετε τα θέλω σας μπροστά και να προσπαθήσετε να δείξετε τι αξίζετε και που. Και επειδή κουραστήκατε πολύ και το αξίζετε, αυτή την εβδομάδα, έρχεται μια ευκαιρία με οικονομικό συμφέρον, αρκεί να είστε ανοιχτοί σε νέους ορίζοντες και να μπορέσετε να διακρίνετε την αλήθεια από την απάτη.

Από τις 12 ως τις 15 του μηνός κάποια άτομα σας ανοίγουν τα μάτια και θέλουν να σας βοηθήσουν σε κάτι νέο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας.

Προσοχή βέβαια σε σχέση με τις διατροφικές σας συνήθειες καθώς το παρακάνετε και πιθανόν να έχετε κάποιες ενοχλήσεις.

Θέματα που έχουν σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον έρχονται τώρα να σας ταράξουν, αλλά θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις επιλογές σας.

Ένα μυστικό που το μαθαίνεται νωρίτερα από την ώρα του, θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε από μια κατάσταση.

Προσοχή στην οδήγηση και στον τρόπο που κινείστε.

 

 

 

Αιγόκερος

Κάτι πολύ καλό γίνεται στη ζωή σας και έχει σχέση με τα οικονομικά σας. έτσι λοιπόν μπορείτε να οργανώσετε τώρα καταστάσεις, καθώς θα έχετε και στήριξη κυρίως ηθική και ψυχολογική από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε.

Από τις 12 ως τις 14 του μήνα, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες από δημόσιες σχέσεις, που θα σας βοηθήσουν άμεσα στα επαγγελματικά σας.

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για διασκέδαση καθώς θα μπορείτε να ξεπεράσετε πράγματα και να γίνεται περισσότερο παραγωγικοί.

Κάποιοι από σας θα πάρετε αποφάσεις προς το τέλος της εβδομάδας να περάσετε ένα βήμα παρακάτω στη σχέση σας.

Όσοι έχετε παιδιά θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από ότι υπολογίζατε για αυτά.

 

Υδροχόος

Από την αρχή της εβδομάδας έχεις βοήθεια από συναδέλφους ή συνεργάτες σε σχέση με τη δουλειά.

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας θέλει μαχητικούς και διεκδικητικούς ώστε να πετύχετε πράγματα. Έχετε τα εργαλεία στα χέρια σας και μπορείτε να κάνετε τη διαφορά αφού είστε αρκετά ανταγωνιστικοί.

Από τις 12 ως και τις 14 του μήνα μια κατάσταση σας ταράζει που έχει σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια. Το να λειτουργήσετε παρορμητικά θα φανεί λάθος.

Προς το τέλος της εβδομάδος κινείστε μυστικά και βέβαια προσοχή σε σχέση με τα χρήματά σας.

Βέβαια προσοχή στον τρόπο που αντιδράτε και μη εντείνετε καταστάσεις στα άκρα καθώς θα το μετανιώσετε.

 

 

Ιχθύες

Αυτές τις μέρες χρειάζεται να δώσετε αρκετή ενέργεια στο να φανείτε και να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφα.

Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον σας βλέπει ερωτικά και πιθανόν να  μπείτε στον πειρασμό να προχωρήσετε σε κάτι που δεν ξέρετε ακόμη πώς θα καταλήξει.

Μπορείτε να τολμήσετε αλλά να είστε και λίγο επιφυλακτικοί καθώς μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται.

Προς το τέλος της εβδομάδας μην αποφασίσετε πράγματα που έχουν να κάνουν με εργασία ή κάποιου είδους συμφωνία γιατί μπορεί και να το μετανιώσετε.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του  Σκορπιού βοηθά στο να περάσετε καλά προσοχή όμως σε σχέση με σπατάλη.

 

 

 

 

 

Μελίνα Κλεάνθη

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9/9/2018 και προβλέψεις ζωδίων
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας 17-23 Σεπτεμβρίου 2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here