Widgets Magazine

Καταρχάς πρέπει σίγουρα να το ξανασκεφτείς! Ένας/Μια τοξότης καθώς και κάποιος με ωροσκόπο τοξότη είναι σαρωτικός. Όπως όλα τα ζώδια της φωτιάς ο ενθουσιασμός, το πάθος και η τρέλα είναι συνυφασμένα με την προσωπικότητα τους. Απλά.. στην περίπτωση του τοξότη κυβερνήτης είναι ο Δίας, ο πλανήτης της υπερβολής και της επέκτασης. Άρα μιλάμε για πολύ τρέλα, πολύ πάθος και πολύ ενθουσιασμό. Το σίγουρο είναι ότι αν σας ερωτευτεί θα το καταλάβετε και θα είσαστε σίγουροι και εσείς και οι φίλοι σας και όλος ο κόσμος!

Ο έρωτας με ένα τοξότη είναι εισιτήριο σίγουρα για ένα προορισμό εξωτικό. Για μια καθημερινότητα γεμάτη απρόβλεπτα γεγονότα. Για μια επιστροφή στην χαμένη ή ξεχασμένη παιδικότητα σας. Θα αντικαταστήσετε την μουντή ρουτίνα της ζωής σας σε ένα συνεχές πάρτι γεμάτο ενέργεια κι εκπλήξεις.

Βήμα 1- Βάλτε μυστήριο στη ζωή σας

Ένας ή μια τοξότης θα εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα σου, όταν αρχίσεις να αποκαλύπτεις τον μοναδικό σου εαυτό σιγά σιγά. Ήδη θεωρεί τον εαυτό του μοναδικό, για να γίνεις άξιος του έρωτα του /της πρέπει να είσαι μυστηριώδης. Η γνωριμία σας πρέπει να γίνει σταδιακά, να είναι παιχνίδι! Θέλεις να σε ερωτευτεί άμεσα?  Γίνε εξερεύνηση, γίνε το πάζλ του, γίνε η χώρα, η ήπειρος που θέλει να ανακαλύψει. Τότε σίγουρα θα κάνει ότι μπορεί για να σε συμπεριλάβει  στο καθημερινό του πρόγραμμα και θα γίνεις ο στόχος του.

Στους τοξότες αρέσουν τα παιχνίδια και οι ανακαλύψεις. Μπορείς εύκολα να παρασύρεις ένα ή μια τοξότη στο δικό σου παιχνίδι. Είναι απλό, δίνε στοιχεία και όχι πληροφορίες για τη ζωή σου, για παράδειγμα «αλήθεια θέλεις να μάθεις? Ωραία, θα σου πω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε». Άλλαζε συχνά στυλ ντυσίματος ή μαλλιά. Οτιδήποτε θα κεντρίσει τη φαντασία και το ενδιαφέρον του. Θα ψάχνει να βρει το γιατί ώρες ολόκληρες! Και φυσικά όλο αυτό το χρόνο θα είσαι στο μυαλό του/της.

Βήμα 2-Πάθος.Εντόςκαιεκτόςσπιτιού

Οι τοξότες είναι από τα κατεξοχήν κοινωνικά ζώδια. Κάνουν πολλά χόμπι, βγαίνουν, πίνουν, χορεύουν, τραγουδούν, διασκεδάζουν, τρώνε, γελάνε και ταξιδεύουν πολύ! Ζουν μια ζωή γεμάτη φίλους και γνωστούς. Για να σε ερωτευτούν λοιπόν πρέπει και εσύ να είσαι κοινωνικός και να θέλεις να απολαμβάνεις τη ζωή. Να σου αρέσει το «έξω» όσο και το «μέσα» και ίσως λίγο περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι σε όλους αρέσει μια βραδιά με πίτσα και ταινία σπίτι αγκαλιά. Αλλά αν κλείσεις ένα τοξότη κάθε βράδυ μέσα θα τρελαθεί. Εκτός και αν τον κάνεις να το θέλει πολύ. Πώς? Απλό. Μπορείς να κάνεις το σπίτι περιπέτεια. Το ένα βράδυ pizza night, το άλλο βράδυ τζάκι και κεριά, ένα άλλο βράδυ επιτραπέζια και φίλοι, ένα άλλο βράδυ αφιερωμένο στο σεξ. Αλλά στο τέλος της ημέρας κάποια στιγμή θα πρέπει να τον /την βγάλεις έξω και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε εξίσου καλά, αν και το επόμενο πρωί δεν θα ξέρεις που θα σας βρει, σε μια ακρογιαλιά, σε ένα κάμπριο στο δρόμο για μια άλλη πόλη ή γυμνούς σε ένα ξενοδοχείο στη μέση του πουθενά? Είσαι έτοιμος?

Βήμα 3-Συζητήστε

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι οι τοξότες είναι χαμογελαστοί και ομιλητικοί. Λατρεύουν τη φιλοσοφία. Είναι ιδεαλιστές, θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, και θα σου μιλούν πολύ γι’ αυτό. Δεν τους αρέσει να εστιάζουν τόσο στο πρόβλημα και στην ανάλυση του, αλλά κυρίως στη λύση. Και εσύ αν θέλεις να ξεχωρίσεις από όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους θα πρέπει να είσαι εκεί να τον ακούσεις και να τον θαυμάσεις για τις φοβερές ιδέες του!

Όταν λοιπόν το αγόρι ή το κορίτσι ξεκινήσει τις θεωρίες εσύ πρέπει να είσαι εκεί, το κοινό τους. Να παρακολουθείς, να συμφωνείς, να κάνεις συγκαταβατικά νεύματα, να κατανοείς, να τον θαυμάζεις, να έχεις απορίες. Όλα αυτά θα τον/την εξιτάρουν, καθώς θα ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις όμως στο οπτικό τους πεδίο είναι ορισμένες φορές να διαφωνήσεις μαζί τους με επιχειρήματα. Αυτό θα ανεβάσει την ένταση και τη λίμπιντο στα ύψη. Καθώς ανεβάζεις ευθύς το παιχνίδι σε άλλη πίστα. Και οι τοξότες λατρεύουν τα παιχνίδια και ιδιαίτερα τις δύσκολες πίστες.

Βήμα 4- Δώσε τους Ελευθερία

Οι τοξότες θεωρούνται από πολλούς ως ένα από τα πιο άπιστα ζώδια. Σίγουρα όλα τα ζώδια μπορούν να απατήσουν, απλά κάποια είναι πιο στοχοποιημένα και αυτά είναι κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Τα τοξοτάκια έχουν ανάγκη την ελευθερία τους.. αν νοιώσουν ότι τους τη στερείτε θα αισθανθούν ότι πνίγονται και θα τρέξουν μακριά. Θέλουν να σας διεκδικούν και να τους διεκδικείτε συνεχώς, η στασιμότητα και η ρουτίνα τους κουράζει αφάνταστα.

Μια και ένας τοξότης όταν ερωτευτούν το δηλώνουν παντού. Θα κρατάνε το χέρι σου στο δρόμο, θα σε κοιτούν στα μάτια, θα σου κάνουν εκπλήξεις, θα σε πηγαίνουν ταξίδια, θα σε τρελαίνουν στα χάδια και στα φιλιά. Αρκεί και το τονίζουμε αυτό να μην τους πιέσεις εσύ. Να μην απαιτήσεις να σε κρατάει χέρι χέρι . Θα το κάνει από μόνος του. Αν όμως του το επιβάλεις θα νοιώσει ότι πνίγεται. Είναι οι χαρακτηριστικοί άνθρωποι που θέλουν να μπουν μόνοι τους μέσα στο μπουκάλι και να το κλείσουν στη συνέχεια, διαφορετικά αν νοιώσουν ότι προσπαθείς εσύ να τους φυλακίσεις θα γίνουν καπνός.

Βήμα 5- Φλερτ για Πάντα

Για όλα τα ζώδια της φωτιάς το φλερτ είναι σημαντικό. Έχουν ανάγκη να νοιώθουν επιθυμητά από το σύντροφο τους. Έτσι νοιώθουν μοναδικοί. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση τους και ενδυναμώνετε η όρεξη τους για ζωή! Οι τοξότες φλερτάρουν γιατί έτσι νοιώθουν ζωντανοί. Αν θέλεις ένα ή μία τοξότη πρέπει να ξέρεις να φλερτάρεις, είναι εγκεφαλικοί. Θέλουν γρήγορο και έξυπνο συνομιλητή και ταυτόχρονα ένα σπινθηροβόλο βλέμμα και ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο.

Ο /Η τοξότης τρελαίνετε για το φλερτ. Αλλά ως ειδήμονες κυνηγοί ασχολούνται μόνο με τα σπάνια και τα ενδιαφέροντα θηράματα. Αν θέλεις να τον /την ρίξεις πρέπει να φροντίσεις να τραβήξεις το βλέμμα τους. Να είσαι άξιος κυνηγίου. Μια προσεγμένη εμφάνιση, ένα καλλίγραμμο σώμα ( όχι απαραίτητα αδύνατο ) ένα φλογερό βλέμμα και ένα ενδιαφέρον άρωμα σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Και τα βέλη του θα στραφούν άμεσα πάνω σου.

Βήμα 6- Ειλικρίνεια.. αντέχετε?

‘Ένας τοξότης θα σου πει πολλά, θα μιλάει όλη νύχτα αν του αρέσεις. Θα μιλήσει για την ειρήνη στον κόσμο, για την πείνα και τα παιδάκια του τρίτου κόσμου, για την αδικία γενικά. Θα πει πολλά. Αλλά θα πει την αλήθεια. Τουλάχιστον τη δική του αλήθεια . Για αυτό αν  δεν είσαι έτοιμος να την ακούσεις καλύτερα μην κάνεις ερωτήσεις. Δεν ανήκει στα ζώδια που με διπλωματία θα προσπαθήσουν διακριτικά να σου απαντήσουν.. διακριτικά; αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Δε θα σου πουν ψέματα αλλά μην τους πεις και εσύ! Αν το ανακαλύψουν θα χάσουν για πάντα την εμπιστοσύνη τους σε σένα.

Θέλεις να ξέρεις αν είναι δεσμευμένος /δεσμευμένη ρώτα. Θέλεις να μάθεις αν φλερτάρει με άλλες/άλλους ρώτα. Θέλεις να βεβαιωθείς ότι του /της αρέσεις ρώτα, αλλά να είσαι έτοιμος για την απάντηση. Γιατί σίγουρα θα σου πει την αλήθεια. Μπορεί να σου φανεί ότι απαντάει απότομα, ότι είναι άξεστος ή χοντροκομμένος. Η αλήθεια είναι ότι πάνω στην βιασύνη του να απαντήσει, δε σκέφτεται ότι μπορεί να σε πληγώσει ή το πώς θα ακουστεί αυτό που θα πει και πολλές φορές χάνει το δίκιο του ή γίνεται αντιπαθής. Οι τοξότες όμως πρέπει να έχετε στο νου σας ότι είναι συνήθως καλοπροαίρετοι και παρεξηγούνται άδικα.

Βήμα 7- Σεξ.. σαν την πρώτη φορά

Ένας ή μία τοξότης βαριούνται εύκολα. Έχουν όπως όλοι μας ανάγκη να είναι σε σχέση, αλλά θέλουν να βάλουν τους δικούς τους όρους. Βασικότερος όλων η σχέση τους να παραμείνει φρέσκια και δροσερή όπως την πρώτη μέρα. Και πώς το πετυχαίνουν? Σεξ. Ναι, το σεξ για τους τοξότες είναι σημαντικό, αναζωογονητικό και απολαυστικό. Θέλουν να αποτελεί πηγή χαράς και παιχνιδιού και ο σύντροφος τους να το απολαμβάνει όπως ακριβώς και εκείνοι!

Τα πράγματα είναι απλά, το σεξ πρέπει να είναι πάντα, όσα χρόνια και αν περάσουν σαν την πρώτη φορά. Ο ερωτευμένος τοξότης γίνεται αχόρταγος. Το καλό σεξ τον κάνει να ερωτευτεί ακόμα πιο πολύ, γιατί είναι παιχνίδι ενηλίκων. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια, θέλει ένταση, πάθος, γέλιο, οικειότητα, απόλαυση, εναλλαγή ρόλων, όχι ταμπού και όχι πρέπει και περιορισμούς. Είστε έτοιμοι γι’ αυτό?

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 4-11 Δεκεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα  11/12 – 17/12/201
Μαρία Σόγια
Η Μαρία Σόγια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ζει. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Bradford, του Ηνωμένου Βασίλειου, BSc in Beauty Τherapy with Μanagement και διατηρεί το δικό της Εργαστήριο Αισθητικής. Ταξιδεύει στο εξωτερικό για σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις που αφορούν τη εργασία της. Από το 2011 ξεκίνησε την ενασχόληση της με την αστρολογία, αρχικά παρακολούθησε κάποια μαθήματα στην Κρήτη και στη συνέχεια, καθώς την μάγευε η αστρολογία, αποφάσισε να εντρυφήσει σε αυτή. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα με το Χρήστο Άρχο, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια όταν της δοθεί ευκαιρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τελευταία παρακολουθεί μαθήματα συμβουλευτικής και life coaching στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστεύει ότι η αστρολογία σε συνδυασμό με την ψυχολογία βοηθούν το άτομο να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, και να ξεπεράσει ότι του συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο και εποικοδομητικό τρόπο. Αποκτώντας αυτογνωσία, κάποιος διαχειρίζεται καλύτερα τη ζωή του, τις διαπροσωπικές του σχέσεις και τις επιλογές του. Μεγάλη της αγάπη εκτός από την αστρολογία είναι η ζωγραφική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here