Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 1 έως 7-1-2018

 

 

Δευτέρα 1/1

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και περισσότερο συναίσθημα. Το πρωί η Σελήνη πέρασε στον συναισθηματικό Καρκίνο και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο. Θα υπάρχει αυθορμητισμός και επιθυμία για αλλαγή σε κάτι που θα έχουμε προγραμματίσει. Συναισθηματικά προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και να παρεξηγηθούμε με κάποιο αγαπημένο άτομο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Περισσότερο ευνοούνται: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι.

 

Τρίτη 2/1

Η  πρώτη Πανσέληνος του έτους σχηματίζεται στις 4:23 τα ξημερώματα στην 11ο37 του Καρκίνου και θα μας απασχολήσουν θέματα σχέσεων, ερωτικά και επαγγελματικά. Θα είναι μια ιδιαίτερα έντονα συναισθηματική και ερωτική Πανσέληνος με τη Σελήνη να βρίσκεται στο σπίτι της, στη φυσική της θέση,υπερβολικά ευαίσθητη με βαθιά αισθήματα. Με την Πανσέληνο αυτή στον άξονα Καρκίνου –Αιγόκερου θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια ισορροπία στις σχέσεις μας και να δείξουμε τα αισθήματα μας γιατί η Σελήνη εδώ αναζητά την  συναισθηματική ασφάλεια και την αγάπη. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα παρορμητικά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου των ζωδίων που αναφέραμε.

 

Τετάρτη 3/1

Στις 9:30 το πρωί η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Κατά την ολιγόωρη διάρκεια αυτής της όψης θα είμαστε περισσότερο επιπόλαιοι με επαναστατική διάθεση. Θα υπάρχει συναισθηματική αναστάτωση και τάση για ανεξαρτησία. Περισσότερο ευνοούνται: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί.

 

Πέμπτη 4/1

Στον Λέοντα βρίσκεται η Σελήνη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και το Δία. Ίσως προκληθούν κάποιες εντάσεις με τις σχέσεις μας λόγω ζήλειας όμως θα επικρατήσει η αγάπη και γενναιοδωρία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα έχουμε έντονη διάθεση για επικοινωνία, το κλίμα θα είναι ευχάριστο και θα υπάρχει επιθυμία να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας άτομα.

 

Παρασκευή 5/1

Η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Θα αισθανθούμε την ανάγκη να δούμε με σοβαρότητα τις σχέσεις μας και να κάνουμε ενέργειες για να τις βελτιώσουμε. Περισσότερο ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί.

 

Σάββατο 6/1

Στην Παρθένο βρίσκεται η Σελήνη και θα σχηματίσει πολλές όψεις που θα κάνουν την ημέρα μας έντονη συναισθηματικά. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη και το Δία. Ιδανική στιγμή να αποκαταστήσουμε σχέσεις και θα νιώθουμε ψυχικά δυνατοί. Ο έρωτας πρωταγωνιστής της ημέρας ξυπνά την ανάγκη να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές με τα αγαπημένα μας άτομα και να τους δείξουμε τα συναισθήματα μας.

 

Κυριακή 7/1

Στο Ζυγό θα περάσει η Σελήνη το μεσημέρι και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο. Η συναισθηματική ανασφάλεια ίσως δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις μας με τους άλλους, το κλίμα δε θα είναι και τόσο ευχάριστο και κάποιες συζητήσεις να μας στεναχωρήσουν. Περισσότερο ευνοούνται :Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Λέοντες, Τοξότες.

 

 

 

 

Σημείωση: Οι όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.   

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Εκλείψεις του 2018 : Αναλυτικές προβλέψεις
Επόμενο άρθροΙανουάριος και Έρωτας 2018
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here