Widgets Magazine

 

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 23 -10 έως 29 -10-2017

 

 

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου Η εβδομάδα μας ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα έχουμε μεγάλη ευαισθησία και θα πρέπει να προσέξουμε γιατί το τετράγωνο του Ποσειδώνα θα μας προκαλέσει έναν υπέρμετρο ρομαντισμό. Δε θα βλέπουμε καθαρά τα πράγματα και μπορεί να μας εξαπατήσουν. Επίσης  μπορεί να υπάρξει σύγχυση και η επιθυμία να ξεφύγουμε από τον πραγματικό κόσμο μέσω της φαντασίας. Περισσότερο ευνοούνται: οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγοί, Υδροχόοι.

 

Τρίτη 24 Οκτωβρίου Στον Τοξότη βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό. Αρχικά μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις μας αργότερα όμως η διάθεσή μας θα ανέβει. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να συμβούν ή να αισθανθούμε την επιθυμία να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά μας. Καλή ημέρα να βγούμε να δούμε φίλους και άτομα που αγαπάμε.

 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου Τα ξημερώματα η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Άρη και αυτό μπορεί να μας κάνει λίγο νευρικούς. Επίσης η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον  Ήλιο και το Δία και θα έχουμε αισιοδοξία και καλή διάθεση. Θα είμαστε γενναιόδωροι με τους αγαπημένους μας και θα αισθανθούμε την ανάγκη να βοηθήσουμε τα άτομα γύρω μας σε κάποιο πρόβλημά τους. Περισσότερο ευνοούνται: οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

 

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου Στον Αιγόκερω βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Θα έχουμε ευαισθησία, έντονη διαίσθηση και καλή επικοινωνία με τα άτομα γύρω μας. Με τη Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Πλούτωνα η ανασφάλεια, η  ζήλεια και οι εσωτερικές συγκρούσεις πιθανόν να μας ωθήσουν να καταπιέσουμε τους αγαπημένους μας και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στις σχέσεις μας.

 

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δία και τον Ουρανό. Θα έχουμε αλαζονεία και επαναστατική διάθεση με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις μας αν δεν προσέξουμε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα έχουμε αυτοπεποίθηση και θα μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για μελλοντικές συνεργασίες. Περισσότερο ευνοούνται: οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Τοξότες.

 

Σάββατο 28 Οκτωβρίου Στον Υδροχόο βρίσκεται η Σελήνη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον  Ήλιο. Συναισθηματική ένταση θα έχουμε σήμερα και άσχημη διάθεση.Το κλίμα δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο.

 

Κυριακή 29 Οκτωβρίου Στον Υδροχόο βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει πολύ ωραίες όψεις. Θα βρεθεί σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Η μέρα μας σήμερα θα είναι έντονη συναισθηματικά. Θα έχουμε ευχάριστα συναισθήματα και διάθεση να βγούμε να διασκεδάσουμε, να κάνουμε νέες ερωτικές γνωριμίες και να περάσουμε όμορφα. Να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές.

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.  

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στα Ζώδια με… 5 ρήματα!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23-29 Οκτωβρίου 2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here