Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 27-11 έως 3-12-2017

 

 

 

Δευτέρα 27/11

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στους συναισθηματικούς Ιχθύες και να σχηματίζει τρίγωνο με το Δία, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Σήμερα η ημέρα μας θα είναι έντονη συναισθηματικά, θα υπάρχει ευαισθησία, γενναιοδωρία και θα θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στα αγαπημένα μας άτομα. Η φαντασία μας θα είναι πολύ αναπτυγμένη και θα έχουμε τάση για ονειροπόληση. Περισσότερο ευνοούνται: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι , Αιγόκεροι.

 

Τρίτη 28/11

Στον Κριό θα περάσει η Σελήνη σήμερα και για τις 2 περίπου ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα πρέπει να προσέξουμε τον παρορμητισμό μας. Με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή, ενώ θα υπάρχει επιθυμία για έρωτα και φλερτ ενδέχεται να έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας με τα άλλα άτομα και συζητήσεις που απογοητεύουν. Περισσότερο ευνοούνται : Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Υδροχόοι.

 

Τετάρτη 29/11

Στον παρορμητικό Κριό βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο. Θα έχουμε αισιοδοξία, καλή διάθεση και ψυχικά θα νιώθουμε πολύ δυνατοί. Ιδανική μέρα να βγούμε να δούμε φίλους και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας άτομα.

 

Πέμπτη 30/11

Στον Ταύρο θα περάσει σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει πολλές όψεις. Θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή. Αρχικά μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες προστριβές και εντάσεις με τα άτομα γύρω μας, στη συνέχεια όμως με την καλή επικοινωνία θα μπορέσουμε να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Περισσότερο ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Ιχθύες.

 

Παρασκευή 1/12

Καλό μήνα! Στον Ταύρο βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει αντίθεση με το Δία και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα υπάρχει ευαισθησία, γενναιοδωρία και τάση για ονειροπόληση. Θα έχουμε επιθυμία να βοηθήσουμε τους άλλους σε κάποιο πρόβλημά τους.

 

Σάββατο 2/12

Στον Ταύρο βρίσκεται η Σελήνη και το βράδυ θα περάσει στους επικοινωνιακούς Διδύμους. Θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και θα υπάρχει πάθος, ευαισθησία στις σχέσεις μας και ανάγκη για επικοινωνία και φλερτ. Για τις 2 περίπου ημέρες που θα παραμείνει η σελήνη στους Διδύμους περισσότερο ευνοούνται: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και  Κριοί, Λέοντες.

 

Κυριακή 3/12

Σήμερα στις  5:46 μμ έχουμε την Πανσέληνο στην 11η μοίρα των Διδύμων που θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια. Θα είναι μια έντονη πανσέληνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις με πολλές δυσκολίες και ψευδαισθήσεις. Την ίδια μέρα όμως πραγματοποιείται και το δυναμικό τρίγωνο του Δία-Ποσειδώνα που ενώ για τα μεταβλητά στην αρχή θα φέρει κάποιες δυσκολίες, τελικά κάποια όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα.

 

Σημείωση: Οι όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2017
Επόμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 4 -12 έως 10-12 -2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here