Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 4-12 έως 10-12-2017

 

 

Δευτέρα 4/12

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει με αναθεωρήσεις στον τομέα των σχέσεων. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στις 10:30 το βράδυ θα περάσει στους συναισθηματικούς Καρκίνους και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη. Θα έχουμε αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες να κάνουμε αλλαγές όπου χρειάζεται. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή ίσως νιώσουμε έντονα το αίσθημα της σύγχυσης και δυσκολία να επικοινωνήσουμε με τους άλλους.

 

Τρίτη 5/12

Στον Καρκίνο έχει περάσει η Σελήνη, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και το Δία και σήμερα θα είμαστε πολύ ευαίσθητοι. Η διαίσθησή μας θα είναι πολύ αναπτυγμένη, θα έχουμε γενναιοδωρία με τα άτομα γύρω μας και θα υπάρχει πολλή αγάπη στις σχέσεις μας. Ωραία μέρα για τρυφερές στιγμές με τους αγαπημένους μας. Περισσότερο ευνοούνται: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι.

 

Τετάρτη 6/12

Στον Καρκίνο θα βρίσκεται η Σελήνη μέχρι τις 10:30 το βράδυ που θα περάσει στο Λέοντα. Θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα, τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και όλες αυτές οι όψεις θα μας αποφέρουν συναισθηματική ένταση. Λόγω ανασφάλειας και κακής διάθεσης ίσως προκληθούν κάποιες εντάσεις με τα άτομα γύρω μας με αποτέλεσμα καυγάδες και ατυχήματα.

 

Πέμπτη 7/12

Στον Λέοντα έχει περάσει η Σελήνη και θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με το Δία. Τα συναισθήματα μας θα είναι έντονα σήμερα, θα υπάρχει αισιοδοξία, γενναιοδωρία και έντονη η διάθεση για φλερτ. Θα αισθανθούμε την ανάγκη να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας άτομα, να πάρουμε και να δώσουμε αγάπη. Περισσότερο ευνοούνται: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί.

 

Παρασκευή 8/12

Στο Λέοντα βρίσκεται η Σελήνη και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή. Θα έχουμε αισιοδοξία, καλή διάθεση και θα αισθανθούμε ψυχικά πολύ δυνατοί σήμερα ώστε να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία έχουμε. Κάποια ξαφνική επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Πολύ καλή μέρα να βγούμε, να δούμε φίλους και να περάσουμε όμορφα.

 

Σάββατο 9/12

Η Σελήνη νωρίς το πρωί πέρασε στην Παρθένο και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη και το Δία. Θα έχουμε αυτοπεποίθηση, πολλή ενέργεια και θα μπορέσουμε να επιλύσουμε ό,τι πρόβλημα μας απασχολεί. Με τη Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Αφροδίτη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα αισθανθούμε την ανάγκη να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα. Καλό είναι να προσέχουμε με νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να απογοητευτούμε αργότερα. Περισσότερο ευνοούνται :Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί.

 

Κυριακή 10/12

Στην Παρθένο βρίσκεται η Σελήνη και σήμερα και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή. Κάποιες διαφωνίες θα υπάρξουν σήμερα με τα αγαπημένα μας άτομα που θα οφείλονται στην κακή επικοινωνία, άλλα θα θέλουμε, άλλα θα κάνουμε, άλλα θα εννοούμε.

 

Σημείωση: Οι όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 27 -11 έως 3-12 -2017
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα 04/12 – 10/12/2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here