Widgets Magazine

 

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 8 έως 14-1-2018

 

 

Δευτέρα 8/1

Η εβδομάδα ξεκινάει και μας υπόσχεται πολλές ερωτικές συγκινήσεις. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό και να σχηματίζει τετράγωνο με τον  Ήλιο και την Αφροδίτη, η συναισθηματική ανασφάλεια ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας και να είναι δύσκολο να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας άτομα.

 

Τρίτη 9/1

Στο συναισθηματικό Σκορπιό θα περάσει η Σελήνη και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ερμή. Η ανασφάλεια και οι εσωτερικές μας συγκρούσεις θα μας κάνουν να επαναστατήσουμε απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό είναι να ακούμε και τους άλλους ώστε να βρεθεί λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Περισσότερο ευνοούνται: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι.

 

Τετάρτη 10/1

Στο Σκορπιό βρίσκεται η Σελήνη και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η διαίσθησή μας θα είναι πολύ ανεπτυγμένη και θα μας δημιουργηθεί η ανάγκη για βαθιές σκέψεις. Θα νιώσουμε την ανάγκη να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές.

 

Πέμπτη 11/1

Στο Σκορπιό συνεχίζει να βρίσκεται η Σελήνη και θα σχηματίσει πολλές όψεις  που θα κάνουν την ημέρα έντονη συναισθηματικά. Θα βρεθεί σε σύνοδο με το Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και θα μας ξυπνήσει την ανάγκη να ζήσουμε παθιασμένες στιγμές με τα αγαπημένα μας άτομα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη θα πρέπει να προσέξουμε να μην αντιδρούμε επιθετικά.

 

Παρασκευή 12/1

Η Σελήνη το πρωί θα περάσει στον Τοξότη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικά ραντεβού γιατί μπορεί να μη βλέπουμε καθαρά τις καταστάσεις και να εξαπατηθούμε από τους άλλους. Περισσότερο ευνοούνται: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγοί, Υδροχόοι.

 

Σάββατο 13/1

Στον Τοξότη βρίσκεται η Σελήνη και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό. Είναι ιδανική μέρα για φλερτ, για νέες γνωριμίες, να κάνουμε πρωτότυπα πράγματα και να έχουμε ξαφνικές συναντήσεις.

 

Κυριακή 14/1

Στον Τοξότη συνεχίζει την πορεία της η Σελήνη ως τις 10:00 μ.μ. όπου και θα περάσει στον Αιγόκερω. Θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο και αυτό ίσως μας αποφέρει συναισθηματική ένταση με αποτέλεσμα να γίνουμε πιεστικοί με τους άλλους.

 

Σημείωση: Οι όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.   

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙανουάριος και Έρωτας 2018
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα 8/1-14/1/18
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here