Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας ,στον έρωτα και την αγάπη. Από 28-8 έως 3-9-2017

 

 

 

Δευτέρα 28  Αυγούστου

 

Η  εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να βρίσκεται  στο Σκορπιό μέχρι της 12.30 μ.μ. και το βραδάκι γύρω στις 23.00 θα περάσει στον Τοξότη. Σήμερα η Σελήνη θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Άρη γι’ αυτό  θα πρέπει  να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί  υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις μας .Συναισθηματικά δεν θα είμαστε και στα καλύτερά μας , θα έχουμε νευρικότητα και η διάθεσή μας θα είναι αρνητική. Υπάρχει κίνδυνος για καβγάδες και ατυχήματα λόγο βιασύνης.

 

 

 

Τρίτη 29 Αυγούστου

 

Η ημέρα μας σήμερα θα είναι  έντονη, η Σελήνη  βρίσκεται στον Τοξότη και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες θα κάνει τετράγωνο με τον  Ήλιο  και τον ανάδρομο Ερμή. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρα  προσεχτικοί σε ότι λέμε γιατί μπορεί να  παρεξηγηθούμε με τα άτομα γύρω μας. Το απόγευμα η Σελήνη θα βρεθεί σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και αυτό θα εξισορρόπηση την κατάσταση.  Θα αισθανθούμε την ανάγκη να έρθουμε κοντά στους αγαπημένους μας , να δείξουμε αγάπη ,τρυφερότητα και να αποκαταστήσουμε  τις όποιες διαφωνίες είχαμε. Περισσότερο ευνοούνται: οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

 

 

 

Τετάρτη 30 Αυγούστου

 

Στον Τοξότη βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη μας. Θα έρθει σε σύνοδο με τον Κρόνο  και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό ίσως μας κάνει να μην βλέπουμε καθαρά τις καταστάσεις γύρω μας, να αισθανθούμε μια μελαγχολία και να θέλουμε να απομονωθούμε. Όμως  δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί η Σελήνη θα κάνει  εξάγωνο με τον Δία  και θα μας δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα. Θα μας δώσει αισιοδοξία και  εμπιστοσύνη   στον εαυτό μας ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα έχουμε. Περισσότερο ευνοούνται: οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

 

 

 

Πέμπτη 31 Αυγούστου

 

Σήμερα το πρωί η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερο και για τις δύο ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο τα συναισθήματά  μας  δεν θα έχουν την ένταση όπως όταν η  Σελήνη βρίσκεται στα υδάτινα  ζώδια.  Θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ,τον Άρη και τον Ουρανό. Θα πάρουμε πρωτοβουλία να επικοινωνήσουμε με άτομα που έχουμε καιρό να δούμε γιατί θα αισθανθούμε την ανάγκη να επιλύσουμε παλιές διαφωνίες. Θα έχουμε έντονα συναισθήματα, αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Θα θέλουμε να βγούμε να διασκεδάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Περισσότερο ευνοούνται: οι Ταύροι ,Παρθένοι, Αιγόκεροι και κατά δεύτερο λόγο οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

 

 

 

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

 

Καλό μήνα! Όμορφα συναισθήματα θα έχουμε  με την Σελήνη να βρίσκετε στον  Αιγόκερο. Θα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τις βραδινές ώρες θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Σήμερα μπορούμε να ονειρευτούμε και να κάνουμε νέα σχέδια. Θα έχουμε μεγάλη ενεργητικότητα και  την επιθυμία να βοηθήσουμε τους άλλους χωρίς να αποβλέπουμε σε κάποιο όφελος. Θα θέλουμε να  βρεθούμε κοντά στα αγαπημένα μας άτομα, να βγούμε να διασκεδάσουμε και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σχέση μας σήμερα μπορούμε  να το λύσουμε. Προσοχή μόνο σε εμμονές και συναισθηματική καταπίεση.

 

 

 

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

 

Η Σελήνη και σήμερα βρίσκεται στον Αιγόκερο, θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και τον ανατρεπτικό Ουρανό. Θα έχουμε θετική σκέψη και αισιοδοξία. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η συμπεριφορά μας γιατί μπορεί να γίνουμε αρκετά επιπόλαιοι, να μην ακούμε την γνώμη των άλλων και να έχουμε ξαφνικές εντάσεις με τους αγαπημένους μας. Θα έχουμε τάση για ανεξαρτησία ,επαναστατικότητα που θα ενοχλήσει τα άτομα που βρίσκονται κοντά μας και θα δημιουργηθούν συναισθηματικές δυσκολίες. Προσοχή στις νέες γνωριμίες.

 

 

 

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

 

Σήμερα η μέρα μας θα είναι ερωτική και συναισθηματική. Η Σελήνη από χτες το βράδυ πέρασε στον Υδροχόο και  για τις επόμενες δυο μέρες θα θέλουμε να βρεθούμε με τους φίλους μας, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες και να κάνουμε αλλαγές όπου χρειάζεται. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα έχουμε όμορφα συναισθήματα,  θέλουμε να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας, να  δώσουμε και να πάρουμε αγάπη. Να βγούμε να φλερτάρουμε, προσοχή στις νέες γνωριμίες. Περισσότερο ευνοούνται: οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο οι Κριοί και οι Τοξότες.

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι πιο σημαντικές όψεις για την εβδομάδα από 28/8/17 έως 3/9/17
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2017 απο το Astrogate
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here