Full moon
Widgets Magazine

Στις 31 Ιανουαρίου 2018 στις 3:30 μ.μ. σχηματίζεται πανσέληνος και η πρώτη ολική σεληνιακή έκλειψη του χρόνου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.Το συγκεκριμένο φεγγάρι θα είναι κατά 14% μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα δηλαδή θα είναι πιο μεγάλο και λαμπερό γιατί θα βρεθεί στον περίγειο, πολύ κοντά στη Γη, κάτι που δε συμβαίνει συχνά.Με τη Σελήνη στην 110 37’’ του Λέοντα σε αντίθεση με τον  Ήλιο στον Υδροχόο, θα επηρεάσει αυτούς που έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στο τέλος του πρώτου, αρχές δευτέρου δεκαημέρου στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει τις σχέσεις μας, ερωτικές και επαγγελματικές και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας ποια πρόσωπα χρειαζόμαστε στη ζωή μας και ποια όχι και αυτές που έχουν κάνει τον κύκλο τους θα τελειώσουν.

 

Κριός

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει νέες καταστάσεις στα ερωτικά σας, σε θέματα δημιουργικότητας και των παιδιών. Θα έχετε περισσότερη διάθεση για διασκέδαση και φλερτ.

Ταύρος

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας, την οικογενειακή σας ζωή και την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως αποφασίσετε πως πρέπει να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση στο σπίτι σας.

Δίδυμοι

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τις μετακινήσεις σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους. Είναι μία περίοδος που μπορείτε να κάνετε ταξίδια, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να μάθετε καινούρια πράγματα.

Καρκίνος

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Είναι ένα διάστημα που θα προβάλλετε στους άλλους τις δεξιότητες, τα ταλέντα σας και αναγνωρίζεται η αξία σας.

Λέων

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας θα σας επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και ότι δε σας καλύπτει να το αφήσετε πίσω και να προχωρήσετε σε νέες σχέσεις οι οποίες θα είναι πιο ενδιαφέρουσες και σταθερές. Αλλαγές θα έχετε και στα επαγγελματικά σας, ίσως αλλάξετε εργασία ή να κάνετε μια δική σας επιχείρηση.

Παρθένος

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και θέματα υγείας. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να προετοιμάσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα. Θα βελτιωθεί η υγεία σας και ότι σχεδιάζετε θα έχει επιτυχία.

Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε και να βάλετε νέους στόχους που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. Θα έχετε έντονη επιθυμία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ίσως ενταχτείτε σε ένα σύλλογο ή μια ομάδα. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι και να έχετε και μια νέα επαγγελματική συνεργασία με πολλές δυνατότητες εξέλιξης.

Σκορπιός

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και τις σχέσεις που έχετε με τους ανωτέρους σας. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε  περισσότερες ώρες όμως στο τέλος θα δείτε ότι η αξία σας θα αναγνωρισθεί και θα έχετε σημαντικό κέρδος.

Τοξότης

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα έχει να κάνει με σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό. Ίσως ξεκινήσετε μια συνεργασία, να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για αναψυχή. Κάνετε όνειρα και βάζετε νέους στόχους ώστε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

Αιγόκερως

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις και τα οικονομικά σας. Θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν δάνεια και να σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούν. Στον αισθηματικό τομέα πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση με το ταίρι σας ή να διακόψετε την σχέση σας αν βλέπετε ότι δεν σας καλύπτει.

Υδροχόος

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα με νέες συνεργασίες. Παράλληλα είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και όσες βλέπετε ότι δεν σας καλύπτουν να τις αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε σε κάτι νέο με γερές βάσεις.

Ιχθύες

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και την καθημερινότητα σας. Ίσως έχετε αλλαγή εργασίας ή να πρέπει να εργαστείτε περισσότερες ώρες. Αν ξεκινήσετε κάποια νέα συνεργασία θα έχει πολλές δυνατότητες εξέλιξης. Επίσης αυτό το διάστημα θα σκεφτείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και να εντάξετε στο πρόγραμμα σας κάποιο είδος άσκησης.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΆστρα και Έρωτας 22 Ιανουαρίου – 29 Ιανουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΠρoστατευμένο: Φεβρουάριος 2018 και Έρωτας
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here