Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ
1.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Χάθηκε μήπως η λαχτάρα, η διεκδίκηση και ο ενθουσιασμός στην σχέση σας που μέχρι τώρα είχες με τον Κριό; Τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και τα πράγματα είναι… επικίνδυνα!
2.  ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
Αν πάψει να υπάρχει μεταξύ σας πάθος, έλξη και σεξουαλικότητα τότε η σχέση με τον Κριό σου, φτάνει πιθανόν στο τέλος της.
3. ΨΕΜΑΤΑ
Ο Κριός είναι ένας πολύ ειλικρινής σύντροφος και μάλιστα κάποιες φορές ενοχλητικά ειλικρινής. Άρα όταν αρχίσουν τα πρώτα ψεματάκια, συμβαίνει κάτι άλλο  και πολύ πιθανόν αυτό να οδηγήσει στο χωρισμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ
1.ΠΑΡΑΠΟΝΑ
Αν ξαφνικά το Ταυράκι σου αρχίσει παραπονάκια για πράγματα που δεν γκρίνιαζε παλιά και άνηκαν στην ρουτίνα σας, τότε έχετε μάλλον σοβαρό πρόβλημα!
2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Οι Ταύροι όταν είναι σε σχέση και δη σταθερή, δεν αποζητούν ανεξαρτησία και ελευθερία. Αντιθέτως, όσο περνά ο καιρός τόσο πιο κοντά έρχονται με τον σύντροφο. Αν λοιπόν πέσει στην αντίληψη σου το ακριβώς αντίστροφο, τότε μάλλον έρχεται το τέλος!
3. ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Όταν κάποιος είναι σε σχέση με Ταύρο, ξέρει ότι πρόκειται για εραστή που δεν χάνει ποτέ την ενέργεια του και την διάθεση του για σεξ. Αν αυτό αλλάξει, τότε μάλλον έχουν αλλάξει και τα συναισθήματα του!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
1.ΒΑΡΕΜΑΡΑ
Γνωστό ότι ένας Δίδυμος βαριέται εύκολα. Γνωστό επίσης πως αν βαρεθεί, φεύγει ακόμα πιο εύκολα. Θες κάτι άλλο για να καταλάβεις;
2.ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΖΗΤΗΣHΣ
Τα προβλήματα σε μία σχέση, ένας Δίδυμος τα λύνει με συζήτηση και μόνο! Αν λοιπόν αυτή η συνήθεια του εξαλείφεται σταδιακά, τότε δυστυχώς ναι, η σχέση σας μάλλον φτάνει στο τέλος της!
3.ΕΛΑΤΤΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Ο Δίδυμος είναι δραστήριος κοινωνικά και λατρεύει τις μετακινήσεις. Όταν αρχίσεις να νιώθεις ότι δεν σε περιλαμβάνει σε αυτές του τις δραστηριότητες, τότε μάλλον «την έχει κάνει» και δεν το έχεις καταλάβει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1. ΕΞΑΡΣΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ
Γκρίνια! Γνωστό χαρακτηριστικό του συντρόφου Καρκίνου και-μεταξύ μας-μέρος της γοητείας του. Ωστόσο όταν ένας Καρκίνος σταματάει να γκρινιάζει ή το αντίστροφο, γκρινιάζει με τα πάντα, τότε πολύ πιθανόν να μην τον ενδιαφέρεις όπως πρώτα…
2. ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ
Ο Καρκίνος είναι τρυφερός και ευαίσθητος έτσι κι αλλιώς! Πόσο μάλλον όταν είναι ερωτευμένος! Αν λοιπόν είναι λιγότερο τρυφερός από ότι συνήθως, τότε ψάξ’το, κάτι δεν πάει καλά…
3. ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Ένα ίσως από τα αρνητικά αλλά εξίσου γοητευτικά στοιχεία του Καρκίνου συντρόφου, είναι η προσκόλληση που έχει στον εκάστοτε σύντροφο. Αν ξαφνικά το Καρκινάκι γίνει ανεξάρτητο και φιλελεύθερο, τότε μάλλον θέλει να φύγει από σένα, μια και καλή…

 

ΛΕΩΝ
1.ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Τα Λιονταράκια, όντας άκρως δραματικά, μέσα στις εκρήξεις του έχουν την συνήθεια να απειλούν για χωρισμό. Όταν όμως αυτές οι προειδοποιήσεις τύπου: «Θα σου φύγω, θα το δεις», γίνονται όλο και περισσότερες τελευταία, τότε μάλλον όντως τις εννοεί…
2. ΑΠΑΞΙΩΣΗ
Υποσυνείδητα, το Λιοντάρι, αρέσκεται στις εντάσεις και στα «παιχνιδάκια» των καυγάδων σας. Όταν λοιπόν αρχίσει να βαριέται ακόμα και να τσακωθεί μαζί σου, τότε μάλλον του «έχει περάσει».
3. ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΘΟΥΣ
Ακόμα και στις μακροχρόνιες σχέσεις ο Λέοντας δεν σταματά να φλερτάρει, να ποθεί και να ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον σύντροφό του. Αν ξαφνικά γίνει πεζή η σχέση σας, τότε το Λιονταράκι σου, δεν είναι πια… «σου»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1. ΚΡΥΦΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA
Μπορεί να θεωρείται άνθρωπος των υποχρεώσεων και της δουλειάς αλλά μην ξεχνάμε πως ζει για την επικοινωνία και η σχέση του με το κινητό του ή το internet, είναι ισχυρή. Αν ωστόσο, τα κρατάει κρυφά μάλλον η συνήθεια του να επικοινωνεί, έχει πονηρέψει!
2. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΡΙΣΗ
Γνωστή η συνήθεια του Παρθένου να κρίνει τον σύντροφο του για τα τυχόν λάθη του. Όταν όμως η επίκριση γίνεται τρόπος ζωής και καθημερινότητα στη σχέση σας, τότε μάλλον πια δεν τον καλύπτεις ως σύντροφος .
3. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ
Ο προγραμματισμός είναι το Α και το Ω, για τον Παρθένο. Όταν στον προγραμματισμό του δεν είσαι προτεραιότητα ή απουσιάζεις γενικά, τότε σκούρα τα πράγματα!

 

ΖΥΓΟΣ
1. ΣΥΝΕΧΗ ΨΕΜΑΤΑ
Λόγω της διπλωματικότητας του ο Ζυγός μπαίνει συχνά στο πειρασμό να πει κάποια αθώα ψέματα. Αν όμως καταλάβεις ότι τα ψέματα δεν σταματούν από μέρους του, τότε μπορεί και να έχει βρει… αντικαταστάτη!
2. ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ
Αν μη τι άλλο ο Ζυγός είναι ερωτευμένος… με τον Έρωτα! Αυτό τον ωθεί συχνά να εκφράζεται συναισθηματικά απλά και μόνο για την ατμόσφαιρα. Αν το κόψει και αυτό, τότε μάλλον όλα έχουν φτάσει στο τέρμα.
3. ΕΓΩΙΣΜΟΣ
Προτεραιότητα του Ζυγού ως ταίρι, είναι η ικανοποίηση του συντρόφου του. Αν λοιπόν διαπιστώσεις πως δεν είσαι πια μέλημα του αλλά ασχολείται κυρίως με την… «πάρτη» του, τότε πιθανόν να είστε κοντά  στο τέλος!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1.ΑΠΕΙΛΕΣ
Η απειλή ενός Σκορπιού ποτέ δεν είναι… εν βρασμώ ψυχής. Το εννοεί και να ξέρεις ότι θα το κάνει αν δεν… υπακούσεις στα πάντα! Ακόμα κι αν απειλήσει… χωρισμό!
2.ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΗΛΙΑ
Σκορπιός και δεν ζηλεύει;;; Είναι δυνατόν; Συγνώμη που θα στο πω αλλά σίγουρα αντί για σένα, κάποιον άλλο ζηλεύει.
3ΙΓΟΤΕΡΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΞ
Ποιοτικά και ποσοτικά δεν σε ικανοποιεί πια στο σεξ ένας Σκορπιός; Σημαίνει ότι τα συναισθήματα του εξασθένησαν, όπως και ο πόθος του και είναι θέμα χρόνου να τελειώσει και η σχέση σας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
1.ΕΚΡΗΞΕΙΣ
Τα Τοξοτάκια είναι οξύθυμα, το γνωρίζουμε όλοι. Ωστόσο καταφέρνουν πάντα να είναι χαρούμενοι και ζεστοί με τον σύντροφο, ακόμα και μετά από ένα καυγά. Αν οι εντάσεις και οι εκρήξεις του είναι επανειλημμένες όμως, τότε δυστυχώς δεν βρίσκει κάποια χαρά σε σένα πλέον…
2. ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
Του αρέσει το διαφορετικό, η αλλαγή, η περιπέτεια! Και πάντα σε παρέσερνε… Μήπως ποια δεν σε περιλαμβάνει σε αυτές του τις εξορμήσεις; Μάλλον θέλει να… ελευθερωθεί από σένα!
3. ΚΟΝΤΡΕΣ
Αντιρρησίας το Τοξοτάκι αλλά αν σου πάει σε όλα κόντρα και μάλιστα προκλητικά ορισμένες φορές, κάτι σίγουρα τον… «χαλάει»!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1.ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
Οκ, το ότι ο Αιγόκερως δεν είναι και πολύ εκδηλωτικός συναισθηματικά είναι γνωστό. Όμως όταν είναι σε σχέση, φέρεται στον σύντροφο του τελείως διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο! Όταν όμως και εσύ γίνεις μέρος της… τυπικής σου συμπεριφοράς, τότε μάλλον… «καπούτ» το συναίσθημα!
2.ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
Ο Αιγόκερως ποτέ μα ποτέ δεν μιλά με περιττά λόγια! Αν σου έχει κάνει συστάσεις για την συμπεριφορά σου και εσύ… έκανες πως δεν τις άκουσες, τότε ναι…, κάποια στιγμή το τέλος θα έρθει!
3.ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Δεν είσαι πια μαζί του, λόγω δικής του επιλογής, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, οικογενειακές συγκεντρώσεις ή άλλες του υποχρεώσεις; Μάλλον δεν του «κάνεις» πια…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1. ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
Αν ρωτήσεις τι είναι ιδανική σχέση έναν Υδροχόο θα σου πει η αρμονική σχέση του συντρόφου του με τους φιλικούς του κύκλους. Αν ο Υδροχόος διαχωρίσει φίλους και σχέση και μάλιστα δώσει προτεραιότητα στους πρώτους, όλα έχουν τελειώσει…
2. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Αν έχεις σύντροφο Υδροχόο, τότε ξέρεις ότι έχεις και ένα καλό φίλο δίπλα σου! Αν όμως είστε περισσότερο φίλοι, παρά εραστές, τελευταία, το τέλος είναι κόντα…
3. ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ
Ανεξάρτητος  και εκκεντρικός σύντροφος ο Υδροχόος αλλά σταθερός! Αν όμως φύγει η σταθερότητα και μείνει μόνο η ανεξαρτησία, τότε και ο Υδροχόος έχει φύγει και δεν το έχεις καταλάβει!

 

ΙΧΘΕΙΣ
1. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
Θέλει συχνά τον χρόνο του το Ψάρι, να ταξιδέψει με την σκέψη και την φαντασία του… Αν όμως ο σύντροφος σου Ιχθύς, προτιμά όλο και συχνότερα να είναι μόνος, δεν ξέρεις τι σκέφτεται και τι νιώθει ποτέ, τότε μάλλον τέλειωσε το παραμύθι σας…
2. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
Η συνήθεια του Ιχθύ στο ψέμα είναι γνωστή. Ωστόσο αν η καθημερινότητα σας είναι πλέον, γεμάτη δικαιολογίες, ψέμα και υπεκφυγές, τότε είστε κοντά στο… τέλος!
3. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Το Ψαράκι ως σύντροφος είναι κρεμασμένος και εξαρτημένος από τον σύντροφο. Όταν ένας Ιχθύς αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται και να θέλει τον χώρο του, τότε μάλλον υπάρχει και εξάλειψη συναισθήματος.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια και ο έρωτας τον Οκτώβριο 2017
Επόμενο άρθροΤο ωροσκόπιο του Marcello Mastroianni – La dolce vita
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here