Widgets Magazine

Όπως όλοι οι άνθρωποι είμαστε γεννημένοι ως ένα ζώδιο, έτσι και τα ζώδια ανήκουν σε μια γενική κατηγορία που ονομάζεται πλανήτης, Οι πλανήτες ασκούν επιδράσεις στα ζώδια ανάλογα με την κίνηση και την ισχύ τους, με αποτέλεσμα να αποφαίνονται με πιο έντονο τρόπο αυτά τα χαρακτηριστικά στους ανθρώπους. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν με ποιον πλανήτη θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε.

ΗΛΙΟΣ
Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί είναι ωραίοι και έχουν μέσο ανάστημα. Τα μαλλιά τους είναι ανοιχτά προς το ξανθό και χαρακτηρίζονται από πλούσια χαίτη. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και εκφραστικά σαν να βγάζουν μια σπίθα. Το πρόσωπό τους είναι στρογγυλό. Φαίνονται αρκετά πρακτικοί και έξυπνοι και έχουν μια λάμψη στο τρόπο που επικοινωνούν. Επειδή επιζητούν το θαυμασμό των άλλων συχνά μπλέκουν με άτομα που θέλουν να τους εκμεταλλευτούν ή να εκμεταλλευτούν τη λάμψη τους. Λόγω του χαρακτήρα τους έχουν μια παιδικότητα αλλά όχι προς αφέλεια αλλά μια αυθόρμητη έκφραση του χαρακτήρα τους. Κυρίως αυτό συμβαίνει όταν πρόκειται για άτομα πετυχημένα ή και δημοφιλή.
Συνήθως μπορούμε να τα διακρίνουμε σε άτομα που έχουν έντονο Ήλιο ή όψεις ή πλανήτες σε Λέων.

ΚΡΟΝΟΣ
Οι γεννημένοι με Κρόνο είναι συνήθως αποκρουστικοί και ελάχιστα γοητευτικοί. Τα μαλλιά τους είναι ίσια σκούρα και κατά κύριο λόγω αδύναμα. Συνήθως διακρίνουν καμπούρα. Έχουν επιβλητικό ύφος που δηλώνει πώς θέλουν σεβασμό. Είναι συχνά φιλάργυροι και σπάνια χαμογελούν. Είναι γενικά άτυχοι σαν άνθρωποι ή θα έχουν περάσει μια μεγάλη δυσκολία στη ζωή τους. Είναι επιθετικοί ωστόσο έχουν έντονη τάση για μελαγχολία. Δεν αποκλείεται να υποφέρουν από ρευματισμούς ή από κάποιου είδους προβλήματα με αρθρώσεις. Κυρίως άτομα μοναχικά που επιζητούν τη μοναξιά γιατί μέσα από αυτή αισθάνονται δημιουργικά. Πρόσωπο γενικά με ρυτίδες που δηλώνει βαθιά κλειστή σκέψη.
Συνήθως μπορούμε να τα διακρίνουμε σε άτομα που έχουν έντονο Κρόνο ή όψεις ή πλανήτες σε Αιγόκερω.

ΔΙΑΣ
Με έναν πλανήτη που δίνει επέκταση, οι γεννημένοι υπό την επήρεια αυτής της θέσης είναι συνήθως προικισμένοι. Είτε με ταλέντα, είτε με εξωτερικά χαρακτηριστικά. Συχνά δείχνει προδιάθεση για πάχος. Συνήθως έχουν πολλά και σγουρά μαλλιά αν και έχουν την τάση να τα χάνουν νωρίς. Αγαπούν αρκετά τις ανέσεις και για αυτό το λόγω μπορεί να κάνουν μια ζωή άσωτη καθώς δεν υπολογίζουν το μετά. Είναι αρκετά δημοφιλής καθώς εμπλέκονται και με πολλά και γίνονται εύκολα γνωστοί είτε για καλό είτε και για κακό. Ο μαγνητισμός που εκπέμπουν είναι έντονος και ελκύουν ανθρώπους κόλακες ή άτομα που θα αποδειχθούν καταστροφικά στη συνέχεια. Έχουν έντονη τάση για μυστικισμό ή μπορεί από μικρή ηλικία να έχουν αρκετά καλή σχέση με θρησκεία. Γενικότερα έχουν την τάση να ερευνούν και να μεταδίδουν τη γνώση.
Συνήθως μπορούμε να τα διακρίνουμε σε άτομα που έχουν έντονο Δία ή όψεις ή πλανήτες σε Τοξότη.

ΑΡΗΣ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τους λεγόμενους “πολεμοχαρείς” τύπους. Άτομα με αρκετά έντονη προσωπικότητα, εμπλέκονται παντού και είναι έτοιμοι για σύγκρουση-μάχη. Εύκολα εμπλέκονται σε καυγά είτε για να δηλώσουν την παρουσία τους είτε γιατί έχουν αρκετή ευθιξία. Ο σωματότυπος τους δείχνει μια βαριά κατασκευή αλλά δυνατή. Έχουν έντονη παρουσία σε ότι κάνουν. Κατά τη διάρκεια της εργασίας τους κάνουν θόρυβο ώστε να δηλώσουν την ύπαρξή τους. Δεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για γνώση και έρευνα αλλά αντίθετα έχουν μεγάλη κλίση σε αθλήματα και γενικότερα ότι αφορά τη σωματική δραστηριότητα. Σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που αφορά σωματική εργασία πετυχαίνουν γιατί έχουν επιμονή και υπομονή στο στόχο τους. Δεν έχουν ενδοιασμούς και συνήθως δρουν αποφασιστικά στο να διεκδικήσουν κάτι που τους ενδιαφέρει.
Συνήθως μπορούμε να τα διακρίνουμε σε άτομα που έχουν έντονο Άρη ή όψεις ή πλανήτες σε Κριό ή και Σκορπιό.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αρκετά καλή θέση για τα άτομα γεννημένα με έντονη Αφροδίτη. Κάποιες φορές τα χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά του Δία με τη διαφορά ότι σε αυτά τα άτομα διακρίνεται έντονα μια ομορφιά και αρμονία είτε σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό επίπεδο. Συνήθως το άτομο είναι προικισμένο με έντονα συναισθήματα και αρκετά εκφραστικά. Κυρίως έχουν φωτεινό και καθαρό πρόσωπο με μια ιδιαίτερη λάμψη. Τα μάτια τους είναι σαν να χαμογελούν και έχουν ένα ιδιαίτερο βλέμμα. Το σώμα τους είναι είτε αρμονικό είτε λίγο παχουλό αλλά καλοσχηματισμένο. Αρκετοί από αυτούς έχουν έφεση στις τέχνες και γενικότερα σε ότι έχει σχέση με την καλλιτεχνία. Το χιούμορ τους είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και το λεξιλόγιο τους είναι εκλεπτυσμένο(δηλαδή δεν θίγει κάποιον και δεν έχει τάση για συγκρούσεις).
Συνήθως μπορούμε να τα διακρίνουμε σε άτομα που έχουν έντονη Αφροδίτη ή όψεις ή πλανήτες σε Ταύρο ή και Ζυγό.

ΕΡΜΗΣ
Άτομα με ιδιαίτερα νεανική όψη ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Συνήθως η όψη τους είναι άσπρη-κιτρινωπή με κοκκινίλες. Τα φρύδια συνήθως σμίγουν και τα μάτια έχουν ένα διεισδυτικό βλέμμα. Συνήθως έχουν αρκετή ευγλωττία που μπορεί εύκολα να γίνει ακατάπαυστη φλυαρία και να μην έχουν νόημα και σύνδεση αυτά που λένε. Αρκετά δραστήριοι και υπερκινητικοί θέλουν να κάνουν λίγο από όλα. Έτσι “κλέβουνε” πληροφορίες και τις μεταδίδουν κυρίως για να αναδεικνύουν τη γνώση τους. Διαθέτουν έντονο μαγνητισμό προς τους άλλους καθώς θέλουν να “εξαπατήσουν τα υποψήφια θύματά τους” όχι έχοντας απαραίτητα κακό σκοπό απλά γιατί αναζητούν θαυμασμό.
Μερικές φορές φαίνεται σαν να λένε ψέματα κι αυτό, επειδή διαθέτουν μια υπερβολή σε ό,τι κάνουν.
Συνήθως μπορούμε να τα διακρίνουμε σε άτομα που έχουν έντονο Ερμή ή όψεις ή πλανήτες σε Παρθένο ή Δίδυμο.

ΣΕΛΗΝΗ
Συνήθως είναι ψηλότεροι από το κανονικό .Έχουν ξανθά ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια. Το βλέμμα τους είναι λίγο αόριστο. Μπορούμε να διακρίνουμε εδώ είτε ενορατικούς είτε ανθρώπους που εύκολα έχουν επαφή με το αόρατο. Αρκετά καλοί σε θέματα φαντασίας αλλά πολλές φορές και φαντασιοπληξίας. Πολλές φορές φαντάζονται και πράγματα που δεν υπάρχουν όπως αρρώστιες ή καταστάσεις και καταλήγουν να έχουν εμμονές σε θέματα που δεν θα έπρεπε να έχουν. Η διάθεσή τους είναι αρκετά ευμετάβλητη από χαρά σε λύπη και το ανάποδο. Ιδιαίτερα έντονα χαρακτηριστικά του σεληνιακού τύπου μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε πιο εύκολα σε γυναίκες παρά σε άντρες.
Συνήθως μπορούμε να τα διακρίνουμε σε άτομα που έχουν έντονη Σελήνη ή όψεις ή πλανήτες σε Καρκίνο.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 11-9 έως 17-9-2017
Επόμενο άρθροΟ 2ος οίκος και η εξασφάλιση των οικονομικών και συναισθηματικών αναγκών
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here