Widgets Magazine

Κριός: Ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις και συγκρούσεις στον επαγγελματικό τομέα και το σπίτι ίσως ξαφνικές μετακινήσεις . Πιθανό να δεχτείτε μεγάλη πίεση από άτομα εξουσίας. Υπάρχει μία τάση να γίνετε ιδιαίτερα εγωκεντρικοί και απόλυτοι, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Υπάρχουν ευχάριστες μετακινήσεις με φίλους και ίσως προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες. Είναι επίσης περίοδος όπου κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε και να συγκατοικήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο έχοντας όμως κάποιους ενδοιασμούς. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, καλό θα ήταν να προσέχετε τις νέες γνωριμίες. Δεν είναι καλή περίοδος για δημόσιες σχέσεις γιατί μπορεί να φανούν παραπλανητικές. Επίσης προσοχή για εντάσεις μέσα στο σπίτι ή ζημιές σε ακίνητα. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να προκύψουν ξαφνικά προβλήματα στο σπίτι ή να θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με τα αδέρφια σας ή να ξεκινήσετε να οργανώνετε κάποιο ταξίδι για σπουδές.

Ταύρος: Ο μήνας ξεκινάει με διαφωνίες με γείτονες ή αδέρφια. Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, κίνδυνος ατυχημάτων. Πιθανό να προκύψουν προβλήματα σε θέματα εκπαίδευσης. Ίσως σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ξεσπάσετε μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Όπως επίσης μπορεί να προκύψουν έξοδα μέσα στο σπίτι. Ίσως άτομα από το φιλικό περιβάλλον σας πείσουν να κάνετε κάποιες νέες εργασιακές συμφωνίες αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή που θα κάνετε. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να προσέξετε τα έξοδα. Υπάρχει μία τάση να ξοδεύετε άσκοπα. Ίσως αποκαλυφθούν κρυφοί εχθροί. Προς το τέλος του μήνα ίσως αποφασίσετε να κάνετε την επανάστασή σας και να απορρίψετε τη γνώμη των οικείων σας δημιουργώντας εντάσεις. Μπορεί να υπάρξει επίσης οικονομική στενότητα.

Δίδυμοι: Ο μήνας ξεκινάει με έκτακτα έξοδα. Ίσως χρειαστεί να διεκπεραιώσετε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε. Ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα με φιλικό ή γειτονικό περιβάλλον. Όπως επίσης μπορεί να ματαιωθούν κάποιες συμφωνίες. Υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και μεγαλώνει ο κοινωνικός περίγυρος. Δεν είναι καλή περίοδος για να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες γιατί μπορεί να καταλήξουν σε φιάσκο. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να στηριχθείτε σε ανθρώπους εξουσίας γιατί κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε. Επίσης μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα λόγω κακής διαχείρισης τρίτων. Προς το τέλος του μήνα προκύπτουν κάποια έξοδα κυρίως για την αγορά αντικειμένων που σχετίζονται με την τεχνολογία. Προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις.

Καρκίνος: Ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ενδέχεται να προκύψουν χωρισμοί στις σχέσεις ή προβλήματα με συνεργασίες. Ίσως να ξεκινήσει και κάποια νέα κρυφή οικονομική συνεργασία. Ίσως ξεκινήσετε να ασχολείστε με το σπίτι και τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, το διάστημα είναι κατάλληλο για να ξεκινήσετε μία κρυφή σχέση ή κρυφή συνεργασία. Θα πρέπει να ελέγχετε όλες τις διαστάσεις πριν κάνετε κάποια κίνηση. Μη βιαστείτε. Προς το τέλος του μήνα προσέξτε τις παρεξηγήσεις με ανωτέρους στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχουν πιέσεις στο χώρο εργασίας και ίσως προκύψουν και θέματα υγείας. Υπάρχει έντονη ανάγκη για αύξηση εισοδήματος.

Λέων: Ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον και κυρίως παρασκηνιακές. Ίσως αποκαλυφθούν κρυφοί εχθροί. Υπάρχουν ευχάριστες επαφές  με φίλους. Καλό θα ήταν βέβαια να μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας. Μην προχωρήσετε σε καινούριες συμφωνίες ή οικονομικές συναλλαγές  πριν το ερευνήσετε αρκετά ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να εξαπατηθείτε. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, καλό θα ήταν να διαθέσετε χρόνο σε ταξίδια ή επιμορφωτικά προγράμματα που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναθεωρήσετε απόψεις και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Προς το τέλος του μήνα ίσως καταλήξετε να κλειστείτε στον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας έπειτα από διαμάχες ή ακόμα και χωρισμό με τον ερωτικό σύντροφο. Μετά την ενδοσκόπηση που θα κάνετε θα αρχίσετε να γίνετε αρκετά διεκδικητικοί.

Παρθένος: Ο μήνας ξεκινάει με προβλήματα στο φιλικό περιβάλλον. Πολύ πιθανό κάποια φιλία να εξελιχθεί σε παθιασμένη ερωτική σχέση. Ξαφνικά έξοδα λόγω χρεών του παρελθόντος ή οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ίσως προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση στον επαγγελματικό χώρο ή μπορεί να κλειστούμε στον εαυτό μας. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσα από κάποια συνεργασία αλλά θα προκύψουν εμπόδια ή μπορεί να μην είναι τελικά ό, τι λάμπει να μην είναι χρυσός. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, υπάρχει μία έντονη τάση για κοινωνική ζωή αλλά είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Ίσως έρθει το τέλος κάποιων οικονομικών συμφωνιών ή ακόμα καλύτερα κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό των στόχων σας. Προς το τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να αποφεύγετε οικονομικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις για την ευκολότερη ικανοποίηση των στόχων σας. Ίσως υπάρξουν προβλήματα και διενέξεις στο σπίτι και θα αναγκαστείτε να δράσετε κρυφά.

Ζυγός: Ο μήνας ξεκινάει με πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ίσως προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις με προϊσταμένους. Κίνδυνος να διαλυθούν κάποιες συμφωνίες αλλά να δημιουργηθούν καινούριες. Φλερτ με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή σχέσεις εξ αποστάσεως. Γίνεται κάποια προσπάθεια από μέρους σας  να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να αυτοπροβληθείτε αλλά μπορεί να συκοφαντηθείτε από συνεργάτες. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, υπάρχει η ευκαιρία για συνεύρεση με άτομα με τα οποία περνάτε ευχάριστα καλό θα ήταν όμως να προσέξετε τις υπερβολές. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να δραστηριοποιείστε χωρίς να προκαλείτε γιατί θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τη δουλειά σας. Προς το τέλος του μήνα, προσέξτε μήπως τελικά διαλύσετε κάποιες συνεργασίες. Καλό θα ήταν επίσης να είστε προσεκτικότεροι στα λόγια σας ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Στην πορεία μπορεί να έχετε ξεκαθαρίσματα με φίλους ή επαναπροσδιορισμό στόχων.

Σκορπιός: Ο μήνας ξεκινάει με παρεμποδίσεις σε θέματα σπουδών. Μη βιαστείτε να κάνετε κάποιο ταξίδι. Ματαίωση σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Πιέσεις και απογοήτευση από το εργασιακό περιβάλλον και στην καθημερινότητά μας. Ίσως όμως προκύψει και κάποια νέα επικερδής συμφωνία. Μπορεί να σας δοθεί  ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις μέσω κάποιων δημιουργικών δραστηριοτήτων ή να ασχοληθείτε με τις σπουδές των παιδιών σας. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, ίσως προκύψει η ευκαιρία για μία κρυφή ερωτική σχέση ή η αποκάλυψη κάποιας παράνομης ερωτικής σχέσης του συντρόφου σας. Πιθανό να αποφασίσετε βιαστικά να κάνετε κάποιο ταξίδι. Λόγω πίεσης στην καθημερινότητα μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε δουλειά αλλά καλό θα ήταν το ξανασκεφτείτε. Προς το τέλος του μήνα, υπάρχει έντονη πίεση στην εργασία και την καθημερινότητα με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην απόκτηση γνώσεων. Η οικονομική στενότητα παραμένει έντονη και αυτό το μήνα παρόλο που είστε επικεντρωμένοι στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.

Τοξότης: Ο μήνας ξεκινάει με έκτακτα έξοδα, με αποτέλεσμα να στραφείτε σε νέες πηγές εσόδων. Μη δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει κίνδυνος να τα χάσετε. Εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή με παιδιά. Προσέξτε να μην αποκαλυφθούν κρυφές ερωτικές σχέσεις. Για τους αδέσμευτους ίσως προκύψει κάποια νέα ερωτική σχέση με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ίσως προβείτε σε έξοδα για ζημιές που μπορεί να προκύψουν σε ακίνητα ή να αποκαλυφθεί κάποια εξαπάτηση από φίλους. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, ίσως αποφασίσετε να προβείτε σε συγκατοίκηση γεγονός το οποίο θα σας βάλει σε έξοδα. Για τους αδέσμευτους ίσως ξεκινήσει κάποια ξαφνική ερωτική σχέση.

Αιγόκερως: Ο μήνας ξεκινάει με αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με συνεργάτες και συντρόφους. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Ξεσπάσματα θυμού μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως να προκύψουν χωρισμοί και μετακομίσεις. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε μία επαγγελματική συνεργασία με τον/την σύντροφό σας αλλά καλό θα ήταν να το σκεφτείτε καλά πριν προβείτε σε μία τέτοια ενέργεια. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, υπάρχει μια ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο αλλά θα πρέπει να την εξετάσετε πολύ καλά πριν αποφασίσετε ώστε να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης. Προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις και με μέλη της οικογένειας. Προς το τέλος του μήνα, ίσως δεχθείτε ψυχολογικές πιέσεις. Θα πρέπει να κρατήσετε τα καλά στοιχεία του παρελθόντος και να πετάξετε τα άσχημα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν.

Υδροχόος: Ο μήνας ξεκινάει με άγχος και πιέσεις που λειτουργούν αρνητικά στην ψυχολογία σας. Έρχονται στο προσκήνιο εξωτερικοί παράγοντες που ενεργούν ανασταλτικά στην εργασιακή σας  πορεία. Μετακινήσεις  λόγω δουλειάς ή εντάσεις με αδέρφια και γείτονες. Μπορεί να ξεκινήσουν φλερτ που θα καταλήξουν σε σχέση στην πορεία. Ίσως προκύψουν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην προβείτε σε λανθασμένους χειρισμούς. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, αρχίζουν κάποια προβλήματα ανασφάλειας σε σχέση με τον ερωτικό σύντροφο. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα ή κάποιο ατύχημα στο χώρο εργασίας. Προς το τέλος του μήνα, πιθανό να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στο φιλικό περιβάλλον και κάποιες εντάσεις ή έντονες διεκδικήσεις στον ερωτικό τομέα .

Ιχθύες: Ο μήνας ξεκινάει με νέες ισχυρές γνωριμίες που μπορεί να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Ίσως προκύψουν έξοδα για παιδιά ή για την ενασχόλησή μας με κάποιο χόμπι ή ακόμα και για διασκέδαση. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη οργάνωση και επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Ίσως θα δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε δημιουργικούς τομείς με τη βοήθεια τρίτων προσώπων αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λίγο μετά τα μέσα του μήνα, ίσως υπάρχει κάποια οικονομική βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά όχι η αναμενόμενη. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα ακόμα και τα τυχερά παιχνίδια. Προς το τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να προσέχετε τα προβλήματα στο σπίτι. Υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση στον εργασιακό τομέα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος υπερκόπωσης.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ ρόλος του ωροσκόπου στην παιδική ηλικία
Επόμενο άρθροΒασικοί Πλανητικοί Σχηματισμοί στον Γενέθλιο Χάρτη
Ελίνα Πανέρα
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα πληροφορική στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αστρολογία μου άρεσε από πολύ νεαρή ηλικία. Η νονά μου είναι εκείνη που ασχολιόταν και μου μετέδωσε το ενδιαφέρον. Είχα ξεκινήσει να διαβάζω από μικρή ό, τι έπεφτε στα χέρια μου με θέμα την αστρολογία και κάποια στιγμή έφτασα να προσπαθώ να κάνω ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Κάπως έτσι το καλοκαίρι του 2014 μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να ξεκινήσω μαθήματα και να εμβαθύνω όσο μπορώ. Έχω σίγουρα πολλά ακόμα να μάθω και είναι ένα αντικείμενο που πάντα χρειάζεται να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Είναι η πρώτη φορά που γράφω προβλέψεις ενώ παραμένω μαθητευόμενη δίπλα στον Χρήστο Άρχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here